خوب پس گویا 2 نوع از این بازی بیرون موجوده
خوب پس گویا 2 نوع از این بازی بیرون موجوده
شنبه بازیو گرفتم الان تموم کردم
خیلی حال داد
سلام
بازی رو دیروز تموم کردم
بازی حرف نداشت از لحاظ گرافیک و گیم پلی و خصوصا داستان
ولی زیر بازی هاش خیلی کم بود.منظورم همون Wanted ها و کلا چیزایی که واسه پول دراوردن بود
اگه به کشتن راه زن های وسط ماموریت هم 4 قرون پول میداد بد نبود!
دوئل هاش هم خیلی خوب طراحی شده بود
کلا حال و هوای غرب وحشی رو به خوبی میشد حس کرد
و در آخر این که میتونی هر مرحله رو با هر یک از برادرا که دوست داشتی بری نو آوری خوبی بود
واینکه میشد مرغ ها و پرنده ها و حیوانات هم بکشی خیلی حال میده که تو بازی بود![]()
سلام
درسته که گرافيکش خوبه اما به 50% فارکراي هم نميرسه.نور پردازي فارکراي محشر بود.
far cry رو که تا اونجا که من میدونم نه گرافیش ونه گیم پلی بازی در حد انتظارها نبودبه خاطر همین من اصلا نگرفتمش(از بس که بچه ها توی تاپیکش تعریف بدیش رو کرده بودند!!)
ولی من موندم شما چجوری میگی سایه پردازی این بازی ضعیفههمینطور که قبلا گفتم بعد از crysis تا حالا بازی رو ندیده بودم که طیف نورش تا این حد پیوسته باشه(منظورم پیوستگی روز وشب نیست بلکه تعداد رنگیه که در نور سفید موجود توی بازی به کار رفته)
در ضمن از فریم دهی بسیار عالیه موتور این بازی هم نباید گذشت...
Far Cry یا Far Cry 2 این دو تا بازی زمین تا آسمون تفاوت دارن. منظور دوست ما کدوم ایناست؟ اگه منظورشون فارکرای باشه که باید عرض کنم CoJ BiB برتر هست اگه منظورشون Far Cry 2 باشه باید بگم گرافیک Far Cry 2 بالاتر هست
البته باید بگم خوب منظور من هم far cry 2 بود(far cry که دورهش گذشت)
در ضمن من منظورم مربوط به نور پردازی این بازی بود نه گرافیک کلی وگرنه far cry 2 که اصلا یه بازی کاملا open world بود ولی این یکی تقریبا خطیه و از اون لحاظ اصلا نمیشه مقایسشون کرد!!
(همون قضیه call of duty و crysis)!!!
منم مقایسه گرافیک کردم نه خطی OW بودنشون از لحاظ گرافیک و جزئیات کلا فارکرای 2 یه شاهکاره یعنی وقتی می ذاری روی Very High ذازی رو اصلا احساس می کنی توی آفریقا هستی فارکرای 2 الهه یک بازی پر کیفیت هست دیگه این مشخص هست ولی خوب کریسیس وارهد از لحاظ گرافیکی برتری نسبی داره به فارکرای 2. در واقع به لحاظ قدرت گرافیکی اگه کریسیس وارهد رو بذاریم کنار فارکرای 2 از بقیه بازی های اول شخصی که دیدم به لحاظ گرافیکی برتره. دقت کنید که مقایسه من از لحاظ گرافیکی هست و صحبتی در مورد خطی یا OW بودنشون نمی کنیم
یه بدی داره این بازی اگه بخوای یه مرحلرو دوباره بازی کنی باز ی از همون جا ریست میشه و سیوت اگه تا آخرم رفته باشی میپره
این بازی یه chapter داره که می تونی از اونجا مراحلتو انتخاب کنی ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)