تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 312 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظور شما هموم تریلر 2 دقیقه هست که از گیم پلی هست؟!بازی منچستر و بایرن مونیخ فکر کنم باشه
    من تو این تریلر دریبل 360 درجه ای ندیدم اگه این ویدیو هست کدام لحظه اش را میگید
    يه لحظه كه حمله رو خنثي مي كنه بازيكن مدافع اين حركت رو اجرا ميكنه به نظرم مال 09 خوشكل تر بود اين حركت خيلي مصنوعي و فوق العاده سريع ود حتي شما متوجهش نشديد تعجبي هم نداره چون فوق العاده مصنوعي و بي نهايت سريع هست. به قول بهزاد عزيز بعد اين همه مدت فقط يه دريبل 360 مدل جديد قرار فرق بين 09 و 10 باشه؟ واقعا نا اميد كننده داره عمل مي كنه حتي اگه اينها تبليغات باشه تبليغات سو هست واقعا بايد منتظر موند. بهترين سنگ محك واسه اينكه بفهميم چه طور مايه گذاشته نگاه كردن به نسخه PC هست چون نسخه كنسولي فيفا چه 09 و چه فيفا 10 اونقدر قشنگ هست كه ديگه مجالي واسه ديد انتقادي نمي ذاره واسه آدم بايد امسال ديد كه براي PC چي كار مي خواد بكنه چون فيفا 10 امسال حرف و حديث هاش براي PC خواهد بود كه تيم عوض كردند نمي دونم PC Gen گذاشتن اسمش رو حالا بايد ديد خروجيش چيه

2. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

هنوز که گم پلی کامل بازی روی کنسول های نکست که نیومده!! در ضمن کی گفته فقط همین یه تغییر تا الان ایجاد شده ؟
    اگر اشتباه نکنم و این عکس فیفا10 باشه : یه نگاه به نور پردازی رو سکوهاش بندازید : تو فیفا09 نکست که همچین چیزی با این دقت نبود:

4. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يه لحظه كه حمله رو خنثي مي كنه بازيكن مدافع اين حركت رو اجرا ميكنه به نظرم مال 09 خوشكل تر بود اين حركت خيلي مصنوعي و فوق العاده سريع ود حتي شما متوجهش نشديد تعجبي هم نداره چون فوق العاده مصنوعي و بي نهايت سريع هست. به قول بهزاد عزيز بعد اين همه مدت فقط يه دريبل 360 مدل جديد قرار فرق بين 09 و 10 باشه؟ واقعا نا اميد كننده داره عمل مي كنه حتي اگه اينها تبليغات باشه تبليغات سو هست واقعا بايد منتظر موند. بهترين سنگ محك واسه اينكه بفهميم چه طور مايه گذاشته نگاه كردن به نسخه PC هست چون نسخه كنسولي فيفا چه 09 و چه فيفا 10 اونقدر قشنگ هست كه ديگه مجالي واسه ديد انتقادي نمي ذاره واسه آدم بايد امسال ديد كه براي PC چي كار مي خواد بكنه چون فيفا 10 امسال حرف و حديث هاش براي PC خواهد بود كه تيم عوض كردند نمي دونم PC Gen گذاشتن اسمش رو حالا بايد ديد خروجيش چيه
    یعنی همون 360 درجه بود!!!!این همه صحبت و .............360 360 درجه کردن همون بود!عجیبه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی همون 360 درجه بود!!!!این همه صحبت و .............360 360 درجه کردن همون بود!عجیبه
    مطمئن مطمئن نيستم ولي ظاهرا همون بود ديگه چه مي دونم. به هر حال انتظار زيادي داشتم البته يه جورايي هم از اين به بعد بهونه گيري خواهيم كرد چون خوب دور زده شديم همگي فكر مي كرديم ديگه فيفا 10 قراره نكست باشه واسه PC . حق هم داريم نق بزنيم و ببريم زير ذره بين. ضد حال از اين بالاتر نميشه كه توي 2010 بازي به عظمت فيفا روي PC جنريشن كنسول سال 2004 رو داشته باشه. واقعا كه مسخره اس. پر رو پر رو هنوز واسش اسم گذاشتن PC Gen.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

سلام . دوستان به نظر شما مسابقات WCG امسال برگذار می شود؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

هنوز که گم پلی کامل بازی روی کنسول های نکست که نیومده!! در ضمن کی گفته فقط همین یه تغییر تا الان ایجاد شده ؟
    اگر اشتباه نکنم و این عکس فیفا10 باشه : یه نگاه به نور پردازی رو سکوهاش بندازید : تو فیفا09 نکست که همچین چیزی با این دقت نبود:
    رفیق رو اون برد تبلیغاتی کنار زمین نوشته lets fifa 09 پس این بازی فیفا 09 نکست هست.

9. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم تعجب كردم كه Elendil اين حرف رو زد چون خودش فيفا 09 نكست بازه . فيفا 09 نكست يه شاهكار بود شايد به همين خاطر سوژه اي براي بهبودش پيدا نشده

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

منم تعجب كردم كه Elendil اين حرف رو زد چون خودش فيفا 09 نكست بازه . فيفا 09 نكست يه شاهكار بود شايد به همين خاطر سوژه اي براي بهبودش پيدا نشده
    آره درسته تو بردش این رو نوشته ، به خاطر این شک کردم ، چون اصلآ همچین نوری که به این شکل بتابه ندیده ، یعنی خداییش اصلآ نبود!! از سایتی که من این رو ورداشتم (یادم نمیاد چی بود) ولی معتبر بود، تو لینکش هم نوشته بود 2010 !! آره روی تبلیغاتش نوشته ولی این چیزی که من دیدم تو فیفا09 نبود!

[منشورم از نور خورشید ، سمت راست پایینه
    ، چجوری نور روی تماشاگرا تابیده!؟!؟ تو 09 اینجوی ندیدم، نمیدونم شاید دقت نکردم]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام دوستان چند ماهی نبودم دلم تنگ شده بود براتون

واقعا خندم گرفت

البته همه صفحه ها رو نخوندم

ولی فک کنم قرار بود فیفا 09 نکست جن باشه

دیگه حرفش رو هم نزنید همگی سرکاریم

2 ساله هی دارن میگن نکست , نکست

13. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام دوستان چند ماهی نبودم دلم تنگ شده بود براتون

واقعا خندم گرفت

البته همه صفحه ها رو نخوندم

ولی فک کنم قرار بود فیفا 09 نکست جن باشه

دیگه حرفش رو هم نزنید همگی سرکاریم

2 ساله هی دارن میگن نکست , نکست
    اونا نمی گن نکست !! طرفدارهاش میگن نکست می خوایم!! که Ea همیچین کاری نمی کنه!

15. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •