ok.ممنونم داداش.
ok.ممنونم داداش.
امير جان هنوز تصميم نگرفتي بالاخره چيكار ميخواي بكني؟جام جهاني تموم شد ها![]()
داداش این جام جهانی که احتمالا از دستم میپره.میدونی ابی جان من دارم یه خونه میسازم.احتمالا تا 1 ماه دیگه کامل مبشه و اگر خدا بخواد میرم تو خونه خودم میشینم.چون به نمای داخل خونه زیاد رسبدم میخوام 1 سیستم صوتی وتصویری توپ واسش بگیرم.واسه همین دارم میگردم تا اون چیزی رو که میخوام پیدا کنم.که البته از کمکهای شما هم
واقعا استفاده کردم.
در مورد سیستم صوتی که تصمیمم رو گرفتم و میخوام pioneer-rs70 بگیرم.در مورد tv هم چون واقعا عاشق pioneer هستم تصمیمم روی pioneer بود.اما با توجه به اینکه پایونیر دیگه پلاسما نمیزنه و بعد از شنیدن صحبتهای دوستان وهمچنین راهنماییهای شما
از مدلهای جدید پاناسونیک خوشم اومده (البته از 3d هاش).واسه همین از بین vt20 یا vt25(البته اگر توی ایران بیاد) یا g20 یکی رو میگیرم.
خوب به سلامتي امير جان انشالاه همه چي رديف ميشه
در مورد راهنمايي كردن هم وظيفم بوده خوشحال ميشم كمكي كرده باشم
در مورد rs70 هم بگم صداش و شنيدم قابل قبول كاملا فكر ميكنم يك dv 320 طرح جديد هم روش هديه ميدن
اره تازه واردهاي پانا معركست اميدوارم زودتر بياد تا بخري ولي پايونيير يك چيز ديگست![]()
ببخشید سری c7000سامسونگ چه فرقی سری c8000وc9000داره و ایا در ایران اومده ؟قیمتش چنده؟(با ذکرجزئیات) ممنون میشم.....
من که نظرم روی40b7000هست ارزش نداره از این سایت بخرم قیمت زده1,720,000 تومان
تو نمایندگی 2150باگارانتی و سینمای خانگی
اگه اينطوره تردد نكنيد و بخريد تفاوت كمي داره بدون سينما همون ميشه ميگم تو بعضي مدلها گويا اختلاف خيلي كم شده![]()
به نظرت اگر یه 270 تومن دیگه روش بذاری و 46B7000 رو بگیری بهتر نیست ؟!
من اگه جات بودم همین کارو میکردم
6 اینچ خیلی اختلافه، 40 دیگه زیاد رو بورس نیست/ الان یا 46 یا 55
البته قیمت سایت سقز شاپ رو دارم بهت میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اختلاف قیمت ها از اینچ های 46 به بالا محسوس میشه
من حتی یه مدل دیدم دقیقاً 1 میلیون و 200 با قیمت نمایندگیش اختلاف داشت !
مگه مغز ... خوردم که برم از نمایندگی بخرم ؟! با اون 1 میل و 200 خیلی کارهای دیگه میشه کرد . . .
Last edited by shoeib; 24-06-2010 at 14:46.
خب من نگاه به متراژ خونه هم میندازم،تازه اگه بخواد اینجوری پیش بره که هرروز چند اینچ بالاتر تو بورس باشه چند ساله دیگه باید مثلا به جای دیوار پذیرایی یه tvنصب کنن
راستی حساب کتابی هست مثلا بشه فهمید واسه این متراژ چند اینچ واسش مناسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)