دوست عزیز.شما گلوساری (glossary) فارسی به انگلیسی نصب کردی؟مثل mhm-persian
دوست عزیز.شما گلوساری (glossary) فارسی به انگلیسی نصب کردی؟مثل mhm-persian
سلام.من از babylon 7 استفاده میکنم و کلی لغت نامه و اینجور چیزا باهاش دانلود کردم و دارم.
الان که میخوام ازش استفاده کنم پیغام میده مجوز نرم افزار به پایان رسیده و برای فعال سازی به کلیک کنم که به یک سایتی میرمکه توش گفته به یک شماره ای زنگ بزنم و اینا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور میتونم مثل قبل ازش استفاده کنم؟
نمیخوام همینی که نصب هست پاک بشه.
ممنون.
خوب شما تازه داری میگی لیلی زنه یا مرد !!! کرکهای بابیلون دائم در حال اکسپایر شدنن . شما تو قسمت درخواست کرک برید اونجا کرک های جدید رو برای این ورژن دانلود کنید . البته از ورژن 8 استفاده کنید بهتره . چون کرک هاش بیشتره . شما اگه دیکشنری به وسیله خود نرم افزار دانود کردید به مکان نصب نرم افزار برید و سورسش رو برای خودتون کپی تا در ورژ8 دوباره نصب کنید . البته اینکه گلوسری های ورژن 7 به 8 میخوره یا نه رو مطمئن نیستم . سوال کن که از دستشون ندی مدیونت بشیم![]()
ممنون از راهنماییت.
راستش من شاید نزدیک به 1 ساله که این ورژن رو نصب کردم و از همو موقع تا الان هیچ مشکلی با کرک و این جور چیزاش نداشتم.
نمیدونم چی شده یه دفعه این بازی ها رو سر من در آورد!
این ورژن جدید تره چه مزیتی داره؟
سلام دوست عزیز.(با اجازه از جناب Mr.mimi)مزیتی که من ندیدم.(شایدم داشته باشه!!)یه چیزی هم که اگه شما 8 رو نصب کنی احتمالا اولش اذیتت کنه،اینه که دکمه back اش رو برداشتن(باید اون مثلث کوچیکه رو بزنی لیستش میاد).
بله دوست عزیز نصب کردم 2 تا هم دارم
یکی MHM_Advance_Eng_Per و یکی دیگه اینه MHM_Per_Eng
اما بازم وقتی روی پرچم ایران قرار میدم و فارسی میزنم نمیتونه ترجمه کنه
بله دوست عزیز.مثل اینکه برا منم همینجوریه.من دیکشنری فارسی نصب نکرده بودم ولغات فارسی و برام ترجمه میکرد، نگو کهبه صورت آنلاین از گلوساری MHM استفاده میکرده.
سلام . من قبلا بابیلون 7 داشتم میشد از روی خود برنامه دیکشنری هایی که بصورت آنلاین بود رو از تو خود برنامه دانلود کرد و دیگه نیاز به اینترنت نداشت و معانی لغات اون گلوساریها رو هم نشون میداد . الان تو بابیلون جدیدم او ن گلوساریهای قبلیم مثل oxford- webster-... که رو هاردم بود اکسپایر شده و دیگه آفلاین گلوساریهارو نشون نمیده. از داخل خود سایت بابیلون هم فقط میشه گلوساریهای مجانی رو دانلود کرد . میخواستم از دوستان حرفه ای بپرسم چطوری می تونم گلوساریهاشو دانلود و اکتیو کنم دوباره؟؟ ممنون
آقا من یه سوال داشتم وقتی با خود برنامه یک glossary رو اینستال میکنیم که نیاز به آنلاین بودن نداشته باشه و اونو افلاین رو هارد نصب کنه و نشون بده اون فایل اصلی دیکشنری رو که دانلود میکنه کجا میریزه. آخه من میخوام اگه سیستممو فرمت کردم مجبور نباشم گلوساریهاشو دوباره دانلود کنم . میخوام ازشود یه کپی داشته باشم که بعدا بتونم دوباره بدون دانلود کردن نصبشون کنم. ممنون
با سلام . این بابیلون ما چه 7 چه 8 مثل اینکه نمیخواهد درست کار کند . توی فایروال کاسپرسکی 2011 تا جاییکه توانستم بلوک کردمش و رجیستری را هم دستی پاکسازی کردم هر چند با کمال تعجب دو تا کلید بود که ابداً پاک نمیشد!!! تا حالا همچین چیزی در رجیستری ندیده بودم!!! ولی بازم بعد نصب کار نداد
در نسخه ی 8 یک قلقی پیدا کردم تا بتوانیم لغتنامه ها را نصب کنیم . باید لغتنامه ها را تک تک بکشید به داخل پنجره اش (Drag & Drop) تا نصب شود . کمی صبر کنید دوباره نصب میکنم و عکس میگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)