اگر لطف کنید منبعش رو ذکر کنید ممنون
اگر لطف کنید منبعش رو ذکر کنید ممنون
سلام - چرا پست قبلی من رو دستکاری کردین اخه - وا - اخه چرا چسبوندینش به اون یکی پستم
اینجا نوشته - من با خوندن این مقاله اون رو نوشتم -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اینجا هم نوشته
Last edited by sajjad1973; 05-06-2012 at 16:36.
دوست من بیشتر دقت کنید
این مطلب نوشته خود ایران خودرو هم گفته حول و حوش 16 میلیون تومان حالا یا بالای 16 میلیون یا پایین 16 میلیون تومان.
قیمت نهایی زمانی مشخص میشه که افرادی که رانا خریدن برن ما به تفاوتش رو پرداخت کنن
دوستان عزیز فعلا در مورد قیمت رانا بحثی نکنید .
امروز یه سری تبلیغ در موردش تو نمایندگی ایران خوردو دیدم که از امکاناتش گفته بود و .... عکسای خوشکلی هم ازش گذاشته بود....
از یارو پرسیدم که EF7 مولتی پلکس من بهتره یا این؟!
یارو هم گفت مگه ادم عاقل اینو میخره هنو؟!!!!
کلا امکاناتش هم کمتره!!!! حداکثر سرعتش هم که ۱۸۰ تا هستش...
واقعا جالب نیست!
پیش بینی مدیر بازاریابی جنرال موتورز
رانا شانس خوبی دربازار دارد
رانا خودرویی متفاوت و با ویژگی هایی که دارد،از اقبال زیادی در بازار اکراین برخوردار خواهد شد.
به گزارش ایکو پرس ، یوری زارسکی،مدیر بازاریابی جی ام در اکراین با تحسین از طراحی خودرو رانا توسط مهندسان ایرانی گفت: در صورتی که رانا با قیمت مناسب عرضه شود، این خودرو شانس بسیارخوبی برای رقابت در بازار اکراین خواهد داشت .
مدیربازاریابی جی ام با تاکید بر مطلوبیت خدمات پس از فروش ایران خودرو در اکراین ، افزود: ویژگی های این خودرو به گونه ای است که در صورت تبلیغات محیطی و رادیو و تلویزیونی در خور، آینده خوبی دربازار خودروی اکراین خواهد داشت.
جی ام ازبرندهای قدیمی حاضر در بازار اکراین است و در سال گذشته حدود 30 هزار دستگاه خودروی شورلت دراین کشور فروخته است .
هنوزم میشه ثبت نام کرد؟ یا وقتش تموم شده؟
خیر دوست عزیز
وقتش تموم شده
اولین رانا مشاهده شده کاملا 206 اس دی با چراغ های جدید و سپر جدید ! مژده که داشبورد اصلا چیزی نیست که ایران خودرو در تبلیغات و عکس هایش نشان داده و داخل خودرو هم همون 206 هست .
جدی میگی پوریا جان؟؟
ایران خودرو به کجا رسیده؟...!
رینگ های خودرو هم اگه این باشه که ... خیلی زشته.
عزيز اين خو تابلو فوتوشاپه .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)