سلام به دوستان
من هم همین مشکلو دارم ولی هرچی تو تاپیک گشتم چیزی گیرم نیومد
تازه داشتیم با بازی حال میکردیمکه حالمون گرفته شد
لطفا راهنمایی کنید
سلام به دوستان
من هم همین مشکلو دارم ولی هرچی تو تاپیک گشتم چیزی گیرم نیومد
تازه داشتیم با بازی حال میکردیمکه حالمون گرفته شد
لطفا راهنمایی کنید
دوستمون هم همینو که گزاشتم میخواست
خیلی آسونه نوع کارت گرافیک رو انتخاب میکنی بعد یه صفحه میاد قوانین رو نوشه گزینه "من قوانین را خونده ام و قبول دارم" رو میزنی و بعد دانلود
به همین سادگی به همین خوشمزگی![]()
پس چرا برای من DX11 نداره . البته فقط یه فایل d3dx11_42.dll دارهدوستان فایل اجرایی بازی شامل دو فایل هست که یکیش دایرکت ایکس 11 نوشته. ولی زمانیکه اونو اجرا می کنم وارد بازی میشه . ولی همون اولش که نوشته های new game , ... رو داره هنگ میکنه . چه جوری با دایرکت ایکس 11 میشه بازی کرد. فکر کنم از نظر گرافیکی بهتر باشه.
کارت گرافیکم هم gtx260 هست.
که عین همین برای DX10 و DX9 هم هست . ولی آیکون اجرای بازی بر اساس DX11 نداره؟
میشه اینو DX11 بازی کرد؟
ااااااااااااااااااااااه من نمی دونم چرا بعضی ها می گن این بازی خوبیه؟؟؟؟؟ البته هر کس نظری داره دیگه
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
خسته نباشید بابا من فکر کردم btbc2 هست اخه توی این تایپیک ادم دنبال یه بازی دیگه میگرده؟
یکی این مشکل رو حل کنه منم این مشکلو دارم
راستی این مشکل فقط مال موس نیست، دکمه ی A به جای اینکه به چپ ببره ، مثل D عمل می کنه و به راست می بره (بازیکن رو)
تو ویندوز Xp هم امتحان کردم ، بازم مشکل داشت.
ممکنه به سخت افزار ربط داشته باشه؟ چون دوستم همین DVD رو نصب کرده و واسش مشکلی پیش نیومده، البته ویندوزش Seven هست.
Last edited by majid_cat; 19-03-2010 at 18:19.
درود
دوستان من کماکان همین مشکل رو دارم ... چی کار کنم !؟ :( ... رو نروم هست ... چه برنامه های جانبی باید نصب کنم ؟!
سلام من این بازی رو دیروز گرفتم. 2 دی وی دی. نصب کردم. الان میزنم روی آیکون بازی یه ثانیه ساعت شی میاد کنار موس و میره و دیگه چیزی نمیاد. 2تا برنامه جانبی هم توی سیدی بود که اونا رو هم نصب کردم. کرک هم این شرکته خودش میندازه رو بازی. اما من کرک هم دانلود کردم روختم روش اما بازم نشد. کسی میتونه کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)