تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 227 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

منم سلام عرض می کنم، من که خیلی وقت هستش وارد دنیای مک شدم پی سی وردم که از چند سال پیش عضو بودم ولی پسورد یوزر قبلی رو از دست دادم و مجبور شدم یوزر جدید بسازم

پیشاپیش اگه تاپیک پرسش سوالم اشتباهه عذر می خوام .
    خب ، اگر خواستی ، شاید بتونم براتون یه کارایی کنم!

خوب من یه درخواستی دارم، اینکه اگر میشه مقداری تاپیک های اپل و مک طبقه بندی بشه و اگر این طبقه بندی قبلا انجام شده، لینکش رو قرار بدید
    من طبقه بندی کردم ، اما اگر انتقاد یا پیشنهادی داشتی ، به من پیغام خصوصی بده!

Apple Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

کد:
    .:: سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل ::.

کد:
    .:: نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل ::.

کد:
    یک سوال هم دارم ، از مودم های لپ تاپ های دیگه هم میشه برای کانکشن دیال آپ استفاده کرد، اگر میشه نوع ساخت کانکشن رو هم لطف کنید بگید.
    من از Apple USB Modem استفادع میکنم! حالا شما اگر می خواهی از مودم دیگه ای استفاده کنید ؛

اول مودم رو از طریق کابل USB 2.0 به مک بوک وصل کن!

بعد برو به System Preferences -->Network اگر مودم تون رو مشاهده کردید ، که هیچی !

اما اگر نکردید ، برند مودمتون رو بگید ، تا ببینم!

Last edited by Microsoft24; 26-02-2010 at 20:30.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان.
    1.لپ تاپای apple درسته میگن زیر 2 میلیون نیست یا نه؟
    2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟
    چیزی داره که بدرد بازی و نرم افزارایی مثل E tab یا اتوکد و... بخوره؟
    کد:
    با سلام به شما دوست عزیز ،

پست های شما مربوط به سئوالات قبل از خرید ه! پس لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید و در بخش مشاوره مطرح کنید ، در غیر اینصورت پست های شما پاک خواهد شد!

اینطوری هم شما زود تر جواب میگیرید و هم از بسته شدن این تاپیک جلو گیری می کنید!

دوستان توجه کنند ، هر چی من جواب نمی دم! شما ها چرا جواب می دید!

از این به بعد پست هایی که به تاپیک مربوط نمیشه! باید بی جواب بمونه!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 iTunes تا امروز ۱۰ میلیارد آهنگ فروخته است !

اپل چندی قبل با راه اندازی یک شمارش گر، نزدیک شدن فروشگاه موسیقی اش به عدد غیرقابل باور ۱۰ میلیارد را اعلام کرده و برای فرد خوشبختی که ۱۰ میلیاردمین آهنگ را از آی تیونز بخرد، یک کارت آی تیونز ۱۰ هزار دلاری در نظر گرفته بود.

خب. امروز این اتفاق بزرگ به وقوع پیوست. شمارشگر اپل عدد ۱۰۰۰۰۰۰۰ را به نمایش گذاشت. اما هنوز این برنده خوشبخت معرفی نشده است. اپل همچنین در صفحه ویژه این رویداد لیست ۲۰ آهنگ برتر از زمان راه اندازی آی تیونز را نیز معرفی کرده است.

از زمانی که همه به راه اندازی آی تیونز و ارائه آی پاد می خندیدند و آن را یک شکست مفتضحانه برای اپل پیش بینی می کردند، چند سالی بیشتر نگذشته است! اما امروز هم نوبت خنده اپل و گردانندگان آن است.

اینم ببینید :

کد:

منبع : نارنجی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    دوستان اپل باز و مک بوک دارا : موقع خرید باید به چه چیزی توجه کنم؟
    بعد از خرید هم باید مثه همین لپ تاپ های عادی DVD ریکاوری بگیرم؟
    کلا یه کم توضیح بدید! پس فردا می خوام بگیرم

با تشکر!
    با تشکر از توضیح دوستان ،

من یه جمعبندی براتون میکنم!

1 - لیبل اپل به هیچ عنوان نباید باز شده باشه! (این مهمترین نکته ست!)

2 - مک بوک پرو حتما باید داخل یک زر ورق باشه ، که این زر ورق فقط یکبار قابل باز شدنه! (دقت !)

3 - وسایل داخل جعبه ، شامل : خود دستگاه ، آداپتور مگاسیف ، سیم افزایش طول ، دو دی وی دی (که خیلی مهمه!) ، و دو دفترچه!

4 - احتیاجی به ریکاوری نیست! هر وقت مشکلی پیش اومد مک رو clean install میکنید!
    البته : یه راههایی هست که بشه از هارد Image گرفت ، در اولین فرصت توضیح میدم!

5 - سیستم عامل مک ، ساده و کابر پسند است!

6 - به هیچ عنوان اجازه ندهید ، فروشنده براتون برنامه و یا ویندوز بریزه! (حتی اگر رایگان باشه!) اگر اصرار کرد بگید ، شما دی وی دی ش رو بده خودم می ریزم! (چون بار ها دیده شده ، که با این کار شما رو مشتری دائمی خودشون می کنند!)
    Last edited by Microsoft24; 28-02-2010 at 16:45.

5. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 [‌ آموزش ] : نحوه ی فعالسازی " خواندن / نوشتن فرمت NTFS " ، در Snow Leopard

دوستانی که سئوال داشتند تاپیک رو ببینند :

کد:

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 نگاهی دقیقتر به Icon های Apple

با سلام به دوستان و کاربران مکینتاش

امروز یه مطلبی خوندم ، که برام جالب بود! گفتم ببینم نظر دوستان چیه؟

یک راه ساده برای صدرنشین شدن یک سیستم عامل جدید استفاده از Iconهای بزرگ است. قبل از Mac OS X اندازه Icon ها محدود به ۳۲*۳۲ پیکسل بود. البته در این حالت جزئیات Icon به خوبی دیده نمی شد.
    در نسخه های جدیدتر سیستم عامل ها، Leopard بزرگترین سایز Icon یعنی ۵۱۲*۵۱۲ پیکسل را به خود اختصاص داد و Windows Vista ماکزیمم سایز ۲۵۶*۲۵۶ پیکسل را دارد. در دنیای ویندوز صفحه ی نمایش شما می تواند با Icon های بزرگ پر شود اما در دنیای Mac هر کدام از Iconها می توانند معنای جدیدی را به همراه داشته باشند.

در اکثر این Icon های بزرگ Apple جزئیات بیشری را در اختیار ما قرار می دهد مانند خطوط روی Icon فولدر که آن را خیلی تماشایی تر می کند.
    در زیر به چند نمونه از این پیغام های مخفی در Iconها اشاره شده است :

بارزترین آنها متن نوشته شده بر روی TextEdit Icon است.

Q4 2009:

Q4 2009 از Icon های iWork می باشد. منظور از Q4 فصل چهارم است که آخرین فصل از سال مالی شرکت می باشد.
    چیزی که بر روی Icon نوشته شده متن آهنگ Srping Awakening است.

پیام مخفی بر روی آیکن دیکشنری “Lorem Ipsum DolorSitAmet Etiam” است که یک متن لاتین می باشد.

متنی که بر روی آیکن Disk Utility وجود دارد :
    هارد را با دقت حمل کنید تا صدمه نبیند. مطمئن شوید که بار الکتریکی ندارید و کاملاً خنثی هستید.

با یک نگاه دقیق به آیکن iTunes، متوجه خواهید شد که در قسمت داخلی دیسک “iTunes 7″ و “Apple 2006″ نوشته شده است.
    (این Icon به فرمت PNG و Transparent است در نتیجه اگر میخواهید آن را ببینید، بر روی کامپیوترتان ذخیره اش کنید و بر روی یک پشت زمینه ی رنگی آن را قرار دهید)

آیکن Font BOOK شامل یک کتاب است که بر روی آن حرف “F” نقش بسته و ۲ حرف “A” و “K” در دو بلوک جداگانه در این Icon به چشم می خورند. آیا این حروف مخفف “Away From Keyboard” نیستند؟

آیکن Mail یک تمبر است که مهر پستی نیز بر روی آن خورده است و بر روی مهر نوشته شده است “Hello From Cupertino,CA”

البته Apple حتی برای کامپیوتر هایی که در شبکه از ویندوز استفاده می کنند هم آیکن مخصوص به خود دارد که این آیکن یک شکل بسیار آشناست.

بر روی آیکن Dashcode کدهای واقعی CSS قرار دارد.

Jar Launcher یک برنامه کاربردی برای استفاده از فایل های JAVA JAR است که بر روی دستمال آن code نوشته شده است.

بر روی آیکن Aperture نوشته شده “Designed by Apple in California” (طراحی شده توسط Apple در California). یک علامت دیگر “mm and 14 55″ است که نشان می دهد که این لنز بزرگترین دیافراگم را دارد.

منبع :applestan

8. 7 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 آغاز پیش فروش آی پد و روزهای خوش اپل

آغاز پیش فروش آی پد و روزهای خوش اپل

بعد از معرفی رسمی iPad در کنفرانس اپل ، این محصول به یکی از بحث های داغ دنیای تکنولوژی تبدیل شد و نقدهای مثبت و منفی زیادی درباره آن منتشر گردید. به گونه ای که با این حجم تبلیغات منفی بسیاری عاقبت خوبی را برای آن پیش بینی نمی کردند.

حال دو سه روزی است که بالاخره پیش فروش این محصول آغاز شده و دوباره آتش تنور نقد و بررسی داغ است. اما به نظر می رسد که برخلاف پیش بینی ها، بخت باز هم با اپل یار همراه و استقبال از این محصول هم چشمگیر بوده است. تخمین زده می شود که این شرکت فقط در روز اول، نزدیک به ۱۲۰ هزار دستگاه آی پد را پیش فروش کرده است.

اگر به این نکته که هر مشتری تنها حق پیش-خرید ۲ عدد آی پد را داشته است توجه کنیم، داستان جالب تر هم می شود. همچنین برخی آمار می گویند که ۷۰ درصد آی پدهایی که پیش فروش شده اند فقط وای فای هستند و استقبال از 3G کمتر بوده است. زمان شروع ارسال سفارشات هم ۳ تا ۵ آوریل اعلام شده است.

لطفا افراد ثروتمند دوستدار تکنولوژی توجه کنند، اگر که آی پد را پیش خرید کرده اید حتما آن را لغو کنید! زیرا چیزی که شما نیاز دارید یک آی پد حداکثر ۸۰۰ دلاری نیست، بلکه این جواهر دست ساز ۱۹،۹۹۹ دلاری را باید خریداری کنید. بر روی این آی پد جواهرنشان قرار است ۱۱،۴۳ قیراط الماس مورد استفاده قرار گیرد و شرکت مرویس که یکی از وارد کنندگان الماس در آمریکا است، پیش فروش تلفنی این محصول را از اول ژوئن آغاز خواهد کرد.

به گمانم وقتی آقای جابز خبر ارائه چنین نسخه ای از آی پد را بشنود، باید منتظر دیدن چنین قیافه ای از وی باشیم:

داستان جالب بعدی هم مربوط به باطری های این گجت تازه وارد است. احتمالا می دانستید که این ابزار قرار است با باطری ثابت و غیر قابل تعویض کار کند، البته بسیاری حدس می زدند که همانند مک بوک پرو، قرار است برای تعویض باطری خراب و فرسوده به خدمات پس از فروش شرکت اپل مراجعه شود. اما این شرکت آب پاکی را روی دست همه ریخت و اعلام کرد باطری های این گجت به هیچ وجه قابل تعویض نیستند و در صورتی که خرابی باطری به شکلی باشد که شامل گارانتی شود، اپل با دریافت ۹۹ دلار یک آی پد نو در اختیار مشتری قرار می دهد.

احتمالا در نگاه اول این قضیه بسیار جالب و جذاب به نظر می رسد که با هر بار خرابی باطری شما یک i Pad جدید در اختیار خواهید داشت. اما وقتی که بدانید که فعلا این سرویس فقط در آمریکا ارا ئه می شود و همچنین باید ۶ دلار و ۹۵ سنت هم پول ارسال کالا را پرداخت کنید (جمعا ۱۰۵ دلار و ۹۵ سنت) ممکن است قدری دلسرد کننده به نظر برسد و البته در خصوص آی پد هایی هم که شامل قوانین گارانتی نمی شون هنوز چیزی اعلام نشده. این هنوز آغاز ماجرا است و از این به بعد باید منتظر خبرسازی ها و اتفاقات بازار تبلت با حضور این تازه وارد باشیم.

منبع : نارنجی

بی صبرانه منتظر نظرات تون هستم!

10. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرم اگه اپل از سیستم عامل قوی تری روی این دستگاه استفاده میکرد(با توجه به قدرت A4) دستگاه جالب تری میشد نه ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

به نظرم اگه اپل از سیستم عامل قوی تری روی این دستگاه استفاده میکرد(با توجه به قدرت A4) دستگاه جالب تری میشد نه ؟
    البته درباره ی سیستم عامل آی پد ، هنوز معلوم نیست!

چون استیو گفته بین iPhone OS و Mac OS ه!

پس فکر نکنم! در حد آیفون باشه!

با توجه به استقبالی که از آی پد شده! باید جالب باشه!

پروفشنال mhshaker71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید و پیشاپیش عیدتون هم مبارک
    به نظر شما این iPad کی میرسه ایران؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •