بچه ها يه سوالي شرمنده اينجا ميپرسم ام بنظرم سريعتر جواب بگيرم
من زير نويس فيلم هام قاتي شده
فونت هم نصب كردم درست بشو نيست
چيكار كنم ؟
كمك
بچه ها يه سوالي شرمنده اينجا ميپرسم ام بنظرم سريعتر جواب بگيرم
من زير نويس فيلم هام قاتي شده
فونت هم نصب كردم درست بشو نيست
چيكار كنم ؟
كمك
سلام به همه
من می خوام لپ تاپ اسوس بگیرم لطفاً راهنمایی کنین
قیمت تا 1.400
cpu i7
graphic not intel
hard 500 به بالا البته دور بالا
مانیتور led
![]()
سلام
میتونی لپ تاپ ایسوس n61jq یا pro64jq قیمتشون هم فکر کنم 1.480 تومن
بعضی از دوستان در پست های قبلی درباره این دو لپ تاپ اظهار نظراتی کردن و حتی review و عکس هم گذاشتن فکر کنم صفحه 39 به بعد بود برو بگرد پیداش میکنبی لپ تاپ خیلی خوبیه
از همه نظر نیاز هاتو برطرف میکنه گرافیک واقعا خوب در این رنج قیمت و ساپورت usb 3.0 از امکانات خیلی خوب این لپ تاپ هست اینم مشخصات :
Asus Pro64JQ-Jx028v:CPU Core i7-720QM,RAM 4GB DDR3 1333,HDD 640GB 5400,Display LED 16" HD,VGA Ati Radeon HD 5730 With 1GB GDDR3 VRAM,USB 3.0
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
از چه نرم افزاری برای دیدن فیلم استفاده میکنی ؟ ویندوز کامپیوترت را تازه عوض کردی ؟ اگه اره زبان فارسی را برای ویندوزت نصب کن مشکلت حل میشه
Last edited by You Were Mine; 21-05-2010 at 13:37.
مشكلم حل شد
اره مشكل از همون بود نصب كرده بودم اما نميدونم چرا اينجوري شد
يبار ديگه Cdويندوزو انداختم حل شد![]()
احتمالا کامل نصب نکرده بودی !!!
راستی من 1 سر به سایت ویستا نمایندگی رسمی ایسوس زدم قیمت G51 را زده 2.800 هزار تومن ، چرا اینقدر مگه چجوری حساب کرده ؟
Asus video magic چی هست ؟ نرم افزاره یا یه قابلیت برای تماشای ویدیو هست؟
آقا وایومن . من فکر کردم واقعا این لپ تاپ 16 اینچه . تو صفحه 39 که گشتم توی همون عکسهایی که گذاشته بودی دیدم نوشته 15.6 . خیلی از این لپ تاپ خوشم اومده بود ولی یه خورده سر همین سایز صفحش حالم گرفته شد . تازه فرکانس سی پی یوش هم فکر کنم 1.6 باشه به نظر شما کم نیست ؟ الان همه لپ تاپ ها 2.5 و 2.8 هستند . با قیافش هم زیاد حال نکردم .Asus Pro64JQ-Jx028vولی در کل هنوز برای خرید روش فکر میکنم چون برای من امکانات مهمتر از قیافه هستش .
حالا واقعا روی گرافیک این لپ تاپ میشه حساب کرد یا نه ؟ اینکه نوشته 5730 واقعا برام تعجب داره آیا واقعا میتونه بازی های سنگین رو رو بالاتری دیتیل با فریم ریت حداقل 50 یا 60 اجرا کنه ؟ آیا این گرافیک از 4850 کامیپوتر خونه من بیشتر قدرتش ؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 21-05-2010 at 16:12.
اوه
ميگم كه
1ميليون اضافه كرده
احتمالن cpu820 بوده
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
صحفش 16 ايچه
cpu كاملن قويه
i7
1.6 زماني كه كاره كمه داري و2.8 توربو ميشه
اونم 4 هسته اي
اوه
ميگم كه
1ميليون اضافه كرده
احتمالن cpu820 بوده
نه cpu همون720 نمیدونم برای چی نامردا اینقدر گرونش کردن .
Last edited by You Were Mine; 21-05-2010 at 22:08.
واقعا لپ تاپ کاملی هست در خریدنش شک نکن منم اگه قیمت های سری گیم پائین نیاد همین را میگیرم ، سی پی یو ش واقعا خوبه از سری جدید سی پی یو های اینتل هست که 4 هسته ای و در حالت عادی 1.6 گیگاهرتز فرکانسش هست در مواقع لزوم تا 2.8 اورکلاک میکنه از لحاظ این خیالت راحت باشه جزء بهترین سی پی یو های جهان cpu core 2 dou در مقابل این ها هیچی نیستند . قیافشم به نظر من بد نیست خوبه مشکلی نداره ، گرافیکش خوبه بازی هارو راحت اجرا میکنه تو رنکینگ جهانی سایت نوت بوک چک رتبه 40 را داره که در مقایسه با گرافیک 330 سری اف سونی که رتبه 120 را داره و دوست عزیزمون وایو من در رابطه با گرافیک این لپ تاپ هخم توضیح دادند و بازی های سنگینرا تست کردن در حالت Hi و هیچگونه افت فریم نداشته به گرافیک 4850 نمیرسه ولی فرق زیادی هم نداره گرافیک 4850 در رتبه بندی رتبه 21 را داره ، هیچوقت گرافیک کامپیوتر خونه را با لپ تاپ مقایسه نکن کمتر تو لپ تاپپیش میاد که از گرافیک های قوی استفاده کنند مگر تو سری های گیم که الان سری گیم ایسوس از گرافیک 5870 تو لپ تاپ هاش استفاده میکنه البته با قیمت خیلی بالا
حالا بخاطر 0.4 اینچ داری بهش گیر میدی بابا بیخیال تو این رنج قیمت بهتر از این گیرت نمیاد اونم با این گرافیک
اینم لینک سایت نوت بوک چک برای رتبه بندی گرافیک ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by You Were Mine; 21-05-2010 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)