تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 174 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

حامد جان منتظریم.راهنمایی کن.بعضی اوقات هم هنگ میکنه.نمیدونم چرا اکی نمیشه این.شاید از فریم ور نیست؟؟؟دارم شرمنده این دوستم میشماما مشکل همین detect کردن داره.من با همین مداری که دادم یه دوستام ساخت تونستم هارد خودم را برگردانم.اما برای این نمیشه.هرکاری میکنم نمیشه.هر دری و پنجره ای میزنم نمیشه که نمیشه.با 1 باتری و 2 باتری هم امتحان کردم نشد که نشد که نشد.
    سلام
    والا من نظر خاصی ندارم و نمیدونم مشکل ممکنه از کجا باشه
    اگه ممکنه با همون مدار روی هارد خودت یه تست انجام بده شاید معلوم بشه مشکل از کجاست.
    نمیخواد پیچ رو باز کنی همینطوری کابل ها رو وصل کن برو توی هایپر و تنظیمات رو بزن بعد برق ساتا رو وصل کن دو خط می نویسه بعدش اگه مشکلی نداشته باشه ctrl +Z رو بزنی خط فرمان میاد

میخوای از یه برنامه ی دیگه به جای هایپر استفاده کن شاید جواب بده.

2. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

متشکر آقای حامد از راهنماییتون...
    راستش نرم افزارهای پارتیشن رو که تست میکنم حتی تا 1 ساعت ولش کردم نمیدونم وسطش هنگ میکنه یا واقعا دار ه کار انجام میده. شما چه نرم افزاری توصیه میکنین؟
    حالا اگه بخوام باید فرمت معمولی کنم یا لو لول فرمت؟ و با چه نرم افزاری برشون گردونم؟ میشه 1 مقداری جزئیات بیشتری بهم بدید؟ ممنون میشم.
    سلام
    1 ساعت که چیزی نیست
    من یه بار خواستم هارد 500 رو رکاوری کنم میزد 10 ساعت.
    فرمت معمولی بکن و اصلاً سراغ low level نرو.
    من خودم از نرم افزار magic recovery استفاده کردم به نسبت بقیه بهتر بود برای من

4. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    والا من نظر خاصی ندارم و نمیدونم مشکل ممکنه از کجا باشه
    اگه ممکنه با همون مدار روی هارد خودت یه تست انجام بده شاید معلوم بشه مشکل از کجاست.
    نمیخواد پیچ رو باز کنی همینطوری کابل ها رو وصل کن برو توی هایپر و تنظیمات رو بزن بعد برق ساتا رو وصل کن دو خط می نویسه بعدش اگه مشکلی نداشته باشه ctrl +Z رو بزنی خط فرمان میاد

میخوای از یه برنامه ی دیگه به جای هایپر استفاده کن شاید جواب بده.
    خیر ببینی میترسم هارد خودم بزنم بیچارم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من یه هارد 500 مکستور داشتم که همین مشکلو داشت
    انداختم تو نون خشکی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعد از کلنجار زیاد من برد رو باز کردم اما نفهمیدم چطور پیچ ها رو بستم.یکی رو شل یکی رو سفت خلاصه بستم بعد دیدم به اندازه 2-3 صفحه تند تند برام پیغام CMD not found و CMD error همچین چیزایی میداد.بردش عوض شده.به نظر شما برد هارد خودم را باز کنم ببندم روش شاید برده زیاد جفت و جور نیست؟؟؟؟چون برد را یادمه فشار دادم با دستم اما اینم بگم که از موتور جداش کردم با کارت ویزیت و برگه.فقط قسمت اتصالی برد به هارد را فشار دادم که دفعه بعدش نوشت CMD error.
    به نظرتون برد هارد خودم که مکستور 1 ترابایت و همونی که قبلا درستش کردم را بزارم روی این؟؟؟؟ بعد احیانا اگر برد من سوخت حالا به هر دلیلی.اطلاعات هارد من که موردی پیدا نمیکنه؟؟؟؟برد باید بخرم جاش بزارم؟؟؟؟لطفا کمک کنید و نظرتون را بدید چون دارم شرمنده این دوستم میشم.مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

خیر ببینی میترسم هارد خودم بزنم بیچارم کنه
    نترس
    من تک تک مدار هایی که برای دوستان میفرستم با این روش تست میکنم
    اگه قرار بود چیزیش بشه میشد تا حالا

به نظرتون برد هارد خودم که مکستور 1 ترابایت و همونی که قبلا درستش کردم را بزارم روی این؟؟؟؟ بعد احیانا اگر برد من سوخت حالا به هر دلیلی.اطلاعات هارد من که موردی پیدا نمیکنه؟؟؟؟برد باید بخرم جاش بزارم؟؟؟؟لطفا کمک کنید و نظرتون را بدید چون دارم شرمنده این دوستم میشم.مرسی
    اگه همون مدله احتمالاً مشکلی پیش نمیاد ولی اول روی هارد خودت تست کن مدارو تا از مدار و ... مطمئن بشی
    بعد برو سراغ تعویض برد
    Last edited by MJHamed; 22-12-2009 at 02:53.

9. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

من یه هارد 500 مکستور داشتم که همین مشکلو داشت
    انداختم تو نون خشکی
    کار درست رو شما کردی
    ولی اینا که میبینی اینجا میان به خاطر اطلاعات هارد هست نه خود هارد

11. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نترس
    من تک تک مدار هایی که برای دوستان میفرستم با این روش تست میکنم
    اگه قرار بود چیزیش بشه میشد تا حالا

اگه همون مدله احتمالاً مشکلی پیش نمیاد ولی اول روی هارد خودت تست کن مدارو تا از مدار و ... مطمئن بشی
    بعد برو سراغ تعویض برد
    ترس که دارماصولا ترسوئم من.
    برد مطمئنم سالمه چون با بردی که خودت فرستادی و با برد خودم که درست کردم مشابه است ارور ها.
    در مورد مدل هم مدل که نیست.عدد مدلش فرق میکنه.ولی این بابا داده بردشو + هدشو عوض کردن براش.من میگم وقتی عوض شده شک توش است.
    راستی وقتی دست روی برد می کشم یک نقطه است که یه سری فرمان میده عجیب. CMD error
    همچین چیزایی.
    و یه سئوال مهم که اینو مفصل برام بگو.ببین این بابا داده برد هاردشو عوض کرده.هاردش مکستور 1 ترا ئه. اما بردش seagate است.درسته که یکی شده شرکتشون اما برد من فکر کنم مال این هارد نیست!!چون طبق 2 تا عکس هاردی که در آموزشت گذاشتی این برد دقیقا برد هارد سیگیت است.هارد مکستوره بردش که توی عکس زدی با بردی که روی این هارده خیلی فرق میکنه.به نظرت با تعویض برد و استفاده از یه برد مکستور مشکل حل میشه؟؟ضمنا توی برد نوشته که برد seagate است.و یک سئوال بسیار مهمتر اینکه اگر من برد هارد خودم را باز کنم روی این بگذارم ممکنه برد من بسوزه یا اطلاعات من بپره؟؟؟میترسم.مطمئنی مشکلی پیش نمیاد؟؟با خیال راحت بزنم توکار؟؟؟
    Last edited by Gamexland; 22-12-2009 at 14:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این خارجیا خیرشون به آدم نمیرسه هیچ جوابی ندادن

14. این کاربر از 125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابا این خارجیا خیرشون به آدم نمیرسه هیچ جوابی ندادن
    ای بابا من که دارم میمیرم دیگه.حامد عزیز هم خیلی خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •