نه سینا جون خراب کردی!!!
شما اگه بلافاصله بعد از برده شدن گروهت توسط collcetor_ها نری دنبالشون گروه دزدیده شدت می میرن و انوقت به قول دوستمون حالت گرفته میشه!!!
از نو برو و حتما قبل از هر ماموریتی اول ماموریت omega4 رو برو!!!
نه سینا جون خراب کردی!!!
شما اگه بلافاصله بعد از برده شدن گروهت توسط collcetor_ها نری دنبالشون گروه دزدیده شدت می میرن و انوقت به قول دوستمون حالت گرفته میشه!!!
از نو برو و حتما قبل از هر ماموریتی اول ماموریت omega4 رو برو!!!
اون موقع که بازی تموم میشه.فایدش چیه.بیخیال بابا بذار بمیرن . به قول تراوینیا مصرف گندم کم میشه.دی:
نوشته شده توسط Guts مشاهده تاپيک
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟من هم مشکل این دوستمون رو دارم، همه کارها رو انجام میدم، ولی بعد از ورود به بازی با ارور Unable to Authorize... مواجه میشم.
کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
البته 100% مشکل از این نسخه های مزخرف Boysteam است.
یکی نیست بگه مرض دارید نصب بازی رو عوض میکنید و مثلا Easy Setup میدید بیرون که این مشکلات پیش بیاد؟
دوستان این Zaeed کی هست دیگه جز یارامون هست؟ من که تمام squad م پره بازیو هم تموم کردم ولی ندیدمش...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی . من هر کاری که می کنم نمی تونم کارکتر بازی اول رو در این بازی import کنم ، روش خاصی وجود داره؟
سيوش رو كپي كردي ؟
بعد كپي كردن سيو سلكت كرير رو بزن و اون فايل سيوتو انتخاب كن و وارد كن
سلکت کریر رو از کجا بزنم؟! من که وارد بازی می شم ، فقط new game داره!!
DLC تشریف دارند!
همون قسمتي كه نوشته Import ME1 Saved Character اونو بزن بعد صفحه اي كه باز ميشه بالا سمت راست يه دكمه هست بنام سلكت كرير اونو بزن تا به صفحه بالايي بياي بعدش اونجا سيوهاتو نشون ميده حتي سيوهاي ME1 رو بعد اونو انتخاب كن و برو داخل و سيوت رو انتخاب كن
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------
من ميخوام وارد لينك زير بشم اما فايرفاكس ميگه پيداش نمي كنم !
مشكل از كجاست ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو بازی همه ی سیاره هارو 100% کردم حالا نمی دونم چیکار کنم اگه کسی لطفا کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)