تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 97 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

MEHFARJ الان فكر كنم هر ورقش 10 تومنه

2. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

*raha از امتحانا نگو كه هربار بهش فكر مي كنم اصلا برام قابل تصور نيست چي ميشه... :-(orp اينا رو انجام دادي و موثر بوده؟من تا حالا نشده 5 دقيقه به هيچي فكر نكنم يا شب زود بخوابم ولي خيلي ها اينطورن و مشكلي هم ندارن

4. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

*raha از امتحانا نگو كه هربار بهش فكر مي كنم اصلا برام قابل تصور نيست چي ميشه... :-(orp اينا رو انجام دادي و موثر بوده؟من تا حالا نشده 5 دقيقه به هيچي فكر نكنم يا شب زود بخوابم ولي خيلي ها اينطورن و مشكلي هم ندارن

100% موثر - فقط هیمن که شب زود بخوابی خودش خیلی موثر هست ... یکی از مواردی که باعث شد من دچار این مشکل بشم خواب نامنظم و دیر خوابیدن بوده ... ولی همه اینایی که گفتم رو انجام بدین تاثثیر خیلی خوبی میبینید

6. 2 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

SLZ تحقيقات اينو نشون داده يا براساس تجربه بقيه ميگي كه اثرش رو خانوما مثبته؟
    یادمه اون اوایل یجا تو نت خونده بودم که مصرف کلپرمین تا رفع کامل علائم آی بی اس خانم ها، میتونه موثر باشه، مثلا مصرفش برای 10 روز یا تا زمانی که علائم از بین بره ولی فقط برای خانم ها. البته شاید هم اشتباه میکنم چون چند تا سایت رو الان چک کردم هیچ کدوم نگفتن که منحصرا برای خانم هاست. به هر حال، من که مصرف کرده بودم و نتیجه نداده بود.

8. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

يه سواليمن تا حالا مشكلمو دقيق براي كسي نگفتم شماها كسي بوده كه گفته باشه؟ منظورم اينه كه با دوست يا همكلاسي كه باهاش تا حدي صميمي هستين (چه دختر يا پسر) مشكلتونو گفتين؟ باعث شده حالتون بهتر باشه يا بدتر؟ چون بعضي وقتا آدم نگران اينه كه بقيه بفهمن ولي وقتي يه جوري گفته باشه شايد ديگه اهميت نده

10. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

يه سواليمن تا حالا مشكلمو دقيق براي كسي نگفتم شماها كسي بوده كه گفته باشه؟ منظورم اينه كه با دوست يا همكلاسي كه باهاش تا حدي صميمي هستين (چه دختر يا پسر) مشكلتونو گفتين؟ باعث شده حالتون بهتر باشه يا بدتر؟ چون بعضي وقتا آدم نگران اينه كه بقيه بفهمن ولي وقتي يه جوري گفته باشه شايد ديگه اهميت نده
    اره من به یکی از دوستام گفتم با اینکه نمیخواستم بگم ولی ... اونم خندید و گفت اگه مشکلت اینه که پدر من روزی 100 بار شکمش صدا میده همش هم میخنده به صدا ها ...
    به نظر من لازم نیست کسی بدونه ولی اگه اصرار کردن بگی اشکالی نداره ولی فکر نمیکنم تاثیری به حال ادم داشته باشه ...

12. 2 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دارم به اين قضيه فكر مي كنم كه مثلا اگه دوستاي دورو برت سر امتحان مشكلتو بدونن باعث ميشه بهش فكر نكني و برات كمتر مهم باشه يا اينكه توجه خودت و اونا بيشتر ميشهچون فكرر هم تاثير داره مثلا من توي كلاسايي كه همه دختريم كمتر بهش فكر مي كنم كمتر هم مشكل دارم همچين چيزا هم انگار موثره

14. 3 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اره من به یکی از دوستام گفتم با اینکه نمیخواستم بگم ولی ... اونم خندید و گفت اگه مشکلت اینه که پدر من روزی 100 بار شکمش صدا میده همش هم میخنده به صدا ها ...
    به نظر من لازم نیست کسی بدونه ولی اگه اصرار کردن بگی اشکالی نداره ولی فکر نمیکنم تاثیری به حال ادم داشته باشه ...
    به نظر من هم اثری نداره ...

16. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دارم به اين قضيه فكر مي كنم كه مثلا اگه دوستاي دورو برت سر امتحان مشكلتو بدونن باعث ميشه بهش فكر نكني و برات كمتر مهم باشه يا اينكه توجه خودت و اونا بيشتر ميشهچون فكرر هم تاثير داره مثلا من توي كلاسايي كه همه دختريم كمتر بهش فكر مي كنم كمتر هم مشكل دارم همچين چيزا هم انگار موثره
    تو این حالت خاص(سر جلسه امتحان) شاید موثر باشه به شرطی که تا حدودی با آدم صمیمی باشن و بتونن درک کنن که خیلی قابل کنترل نیست ... و مثل تجربه orp عزیز پیش نیاد .
    Last edited by :SAEED:; 30-11-2013 at 15:06.

18. 2 کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یادمه اون اوایل یجا تو نت خونده بودم که مصرف کلپرمین تا رفع کامل علائم آی بی اس خانم ها، میتونه موثر باشه، مثلا مصرفش برای 10 روز یا تا زمانی که علائم از بین بره ولی فقط برای خانم ها. البته شاید هم اشتباه میکنم چون چند تا سایت رو الان چک کردم هیچ کدوم نگفتن که منحصرا برای خانم هاست. به هر حال، من که مصرف کرده بودم و نتیجه نداده بود.
    خوب خدارو شکر خانم و آقا نداره چون چیزی نمونده بود که یه هزینه ایی هم بابت دکتر غدد و آزمایشهای مربوطه بدم . بعد دیدم نوشتین این دارو برا خانم ها بیشتر موثر ه () که الان میگید نیست ()که این البته خیلی هم خوبه ...

هرچی متغیر کمتر بهتر .

20. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •