1640 از هر نظر پیشرفته تر و بهتره.. خودت میتونی چک کنی قبلن توضیحاتش را گفتن صفحه های قبلی تاپیک را ببین
1640 از هر نظر پیشرفته تر و بهتره.. خودت میتونی چک کنی قبلن توضیحاتش را گفتن صفحه های قبلی تاپیک را ببین
تفاوت هاي اصلي رو براتون مينويسم1530
اگه چيزي از قلم افتاده دوستان اضافه ميكنند
-------------------
CPU Core2Duo FSB 800
RAM DDR2
Display LCD
Geforce 8600M GT
Finger Print
1640
---------------------
CPU Core2Duo FSB 1066
RAM DDR3
Display LED
ATI 3670
TV Tuner
Keyboard Backlight
سلام،
دوستان ميخواستم بدونم چرا انقدر تو ايران اين لپتاپ $1,099.00 دلاری گرونه، منظورم 16 studio xps استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آيا در دبی نميتوان به قيمت حولو هوش امريکاييش گير آورد؟ اگر آره چقدر
مرسی
جوابشو خودم پيدا کردم کانفيگی که در ايران هست، قطعاتش خيلی قوله!
سلام من می خوام لپ تاپ بگیرم و تصمیم داشتم xps 1330 بگیرم . اما در حین جستجو xps 1340 دیدم . تمام اطلاعات هاشون رو مطالعه کردم اما خوب بدلیل اینکه تا حالا خودم لپ تاپ نداشتم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه که کدوم بهتره ممنون می شم. در ضمن اگه پیشنهاد می کنید بهتر از این هم موجوده بهم بگید ممنون می شم.
با تشكر
1640 finger print نداره ؟
لپ تاپ شما چيه ؟
توي همين سايت خيلي از بچه ها با وجود اينكه 1640 توي ايران اومده بود ولي 1530 رو انتخاب كردن و اونو خريدن . آيا اين فقط دليلش صرفه جويي مالي بوده ؟
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه فینگر پرینت نداره. 1530 هنوز هم سیستم بسیار خوبیه اما واقعا در مقابل 1640 کم میاره. فکر کنم دلیل اکثر کسایی که به جای 1640 رفتن 1530 گرفتن همین که شما گفتی باشه. البته مثلاً 15اینچ بودن 1530 هم می تونه یکی از دلایل باشه اما توی کانفیگ و قدرت مسلماً 1640 قوی تره.
سلام من بعد از جستجوهایی که انجام دادم تصمیم گرفتم که 1340 بگیرم. تا حالا که واقعا لپ تاپ خوبی بوده و ازش راضیم. اینجا به بعضی نکته ها اشاره نشده بود که اگه اجازه بدید به طور کامل اونها رو ذکر کنم. البته مدل های مختلفی از این لپ تاپ هست که من در ارتباط با مدل خودم می نویسم که تا اوتجایی که می دوتم بالاتریش هست.
1-کی بردی که در این طرح زده شده کاملا شبیه سونی هست.
2- استفاده از رم ddr3 و هاردی که سرعت 7200 دور را داره.
3-استفاده از کارت گرافیک p9500 که علاوه بر گرافیک بالا از باتری کمتر استفاده می کته.
4-استفاده ازled screen
5-طراحی واقعا زیبا با استفاده از قطعاتی با کیعیت بالا
6-استفاده از یک محافظ برای screen
7- در این مدل finger print نیست اما به جای آن از face detection استفاده شده است.
8-شارژری با ابعاد کوچک و وزن کم
9-استعاده از backlit برای کیبرد
و چند مورد دیگر مثلا اضافه کردن یک کیف پارچه ای و بسته بندی زیبا و....
امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.
من یه چند تا سوال داشتم اگه زحمتی نیست ..
این موضوع که 1340 خیلی بیشتر از حد معمول داغ میشه چجوریاست ؟ شما موقع کار باهاش به مشکلی بر نخوردین ..
توی سایت Notebook Check خیلی رو این مسئله تاکید کرده بود که این مدل شدیدا داغ میکنه ! دمای سطح بیرونی هم خیلی بالاست نسبت به بقیه هم رده های خودش ..
واینکه دمای سی پی یو در حالت Powersaver و کار معمولی و High Performance و کار زیاد به چه حدی میرسه ؟
سر و صدای زیادی داره فنش ؟
چون من دنبال یه نوتبوک با قیمت مناسب و سایز 13 می گردم که سر و صدای کمی داشته باشه و داغ هم نکنه !
اما گویا این مدل دل که از سری معروف XPS هست با ما راه نمیاد ..
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)