من کارت گرافیکم 7600GT DDR3 هست میتونم این بازی رو اجرا کنم؟
من کارت گرافیکم 7600GT DDR3 هست میتونم این بازی رو اجرا کنم؟
سلام
بازی که خوبه...
فقط یه سوال:
چطور با گیم پد باید بازی کرد ؟
هر کاری میکنم توی بازی کار نمیکنه؟
سلام.آقا اگه مثل پرواستریته که نگیرم.چون اونم تو پیست بود و فلش رو زمین داشت.بعد این که تو چمن نمیشه رفت اگه یکی مارو زد انداخت تو چمنا چی؟
راستی پرواستریت بعضی مسابقه هاش چرت بود مثلا اونی که چک پوینت داشت بعد 3 نفر زودتر از ما راه میفتادن باید امتیازت بیشتر میشد.یعنی زود میرسیدی چک پوینت یا مثلا اونی که تک چرخ میزدی دنده هوایی میرفتی.اینم همونجوریه؟
تازه اون رقیبامونم زود سرعت میگرفتن.
خلاصه کامل توضیح بدین ببینیم چیه؟
راستی نوشته بود مساحتش 14000 km مربعه.یعنی آزاد میتونی بری؟
والا گرافیک مورد نیاز توی ویکی پدیا 7800 GT هست. فکر نمیکنم بتونی اجرا کنی. اگه هم بتونی یا تنظیمات پایین.
توی این پست توضیح دادم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله. توی پیست هست فلش هم داره.
تو چمن میشه رفت. ولی اگه بخوای با استفاده از چمن خودت رو جلو بندازی بهت اخطار میده. اگه تکرار کنی فکر میکنم یه Lap کم کنه. من برام پیش نیومده هنوز.
نه. آزاد رفتن توش نیست. در کل بازی open world نیست و محدود به پیست بازی هستی.
خب ارزش خریدن داره یا مثل پرو استریته؟
::تمـــامي كـرك ها و ترينــــر هاي Need For Speed : Shift::
[CODE]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_shift.shtml[/CODE]
به نظر من ارزش خریدن نداره . مثل همون پرواستریته . یه پسرفت دیگه از نید فور اسپید . من برای ایکس باکس خریدم به خاطر گرافیکش ولی الان به خاطر مدل بازیش پشیمونمخب ارزش خریدن داره یا مثل پرو استریته؟
من دستگاهم اینه :AMD Athlon 64 3200+
Graphic:Nvidia Geforce 8800 GT
Ram 1.5
میتونم بازی کنم ؟
آره می تونی......
اگه cpu _ یوت فقط دو هسته ای بود و رمت هم توی حالت daul کار میکرد می تونستم بهت قول بدم در آخرین جزئیات لولش میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)