سلام دوستان
میخوام acer 4741 corei5 بگیرم اما گویا تو بازار کمیابه.سازگار تو سایتش 900 قیمت داده اما تو یکی دو تا سایت دیدم 970 و 990 قیمت داده بودند.کسی جایی رو تو تهران میشناسه برای فروش که قیمتش به 900 نزدیک باشه ؟
سلام دوستان
میخوام acer 4741 corei5 بگیرم اما گویا تو بازار کمیابه.سازگار تو سایتش 900 قیمت داده اما تو یکی دو تا سایت دیدم 970 و 990 قیمت داده بودند.کسی جایی رو تو تهران میشناسه برای فروش که قیمتش به 900 نزدیک باشه ؟
سلام
من یک لپ تاپ ایسر 5315 دارم DVD RW آن کار نمی کنه علتشو نمی دونم یکدفعه از کار افتاد کسی می دونه چطوری میشه فهمید سوخته یا سالمه ؟قابل توجه اینکه تو divce manager رایتر نصب هست اما کار نمی کنه
سلام من دو هفته پیش یه ایسر 5742 خریدم 810000 تومان (corei3). اولا اینکه این بک آپ که میگید باید گرفت من نگرفتم! اشکالی که نداره؟ و یه سوال فنی: من هر وقت با باطری کار میکنم و 3dmax رو اجرا میکنم حدود 1 دقیقه و نیم طول میکشه تا اجرا بشه ولی وقتی با برق شهر کار میکنم نیم دقیقه بیشتر طول نمیکشه!! میخواستم بدونم این توی همه لپ تاپ ها صادقه یا فقط ایسر اینجوریه؟
طبیعیه..من هر وقت با باطری کار میکنم و 3dmax رو اجرا میکنم حدود 1 دقیقه و نیم طول میکشه تا اجرا بشه ولی وقتی با برق شهر کار میکنم نیم دقیقه بیشتر طول نمیکشه!!
در حالت برق شهر در بهترین پرفورمنس قرار میگیره واسه همین بیشترین کارایی رو داره، البته میتونید در حالت باتری هم اینکارو بکنید که با افت شدید میزان باتری مواجه میشید...
نه نیازی نیست.. وقتی اطلاعاتتون زیاد و مهم شد اینکارو بکنیدسلام من دو هفته پیش یه ایسر 5742 خریدم 810000 تومان (corei3). اولا اینکه این بک آپ که میگید باید گرفت من نگرفتم!
آقا من 5739 بگیرم یا نه؟
ایسر چجوریه؟
این از مدلهای خوبشه
کانفیگش خیلی توپه
اما همه میترسونن میگن ایسر فلان ایسر فلان
دوستان کسی میدونه چه طوز باید تو محیط ویندوز فارسی نوشت ؟
من 5741G دارم و ویندوزمم سون 32 بیت هست .
میخام فارسی تایپ کنم . آیا باید فارسی ساز بریزم ؟
خير
تو قسمت زبان و منطقه تنظيمات فارسي رو اعمال كنيد البته نياز به دي وي دي ويندوز داريد(مثل ويندوز xp)
ايسر بامدل 5943 واقعا غوغا كرده ولي نميدونم چرا توي بازارنيست.كسي ميدونه ازكجاميشه گيرش آورد؟من كه هرچي گشتم نبود
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
ايسربامدل5943 غوغاكرده ولي توي بازارنيست.كسي ميدونه ازكجاميشه گيرآورد؟ياچه قيمته؟
همین مدل رو دیروز تو بازار رضا دیدم با i7 وati 5850
فکر کنم مغازه پنجم دست چپ
فوق العاده زیبا و با صدای قوی
فقط قیمتش یه کم برام بالا بود 1580 میگفت
لپ تاپ Iconia با دو صفحه نمايش مجزا وارد بازار مي شود. مزيت وجود دو صفحه نمايش اين است كه مي تواند نيمي از متن يا تصوير را در صفحه بالايي و نيمي را در صفحه پايين بگنجاند. بدين ترتيب براي مشاهده يك سايت، نياز به Scroll كردن زيادي نداريد. علاوه بر آن اگر اهل تجملات هستيد، اين دستگاه بسيار شيك مخصوص شماست.
اين روز ها خبر هاي زيادي از Acer مي شنويم و هر بار نيز محصول جديدي و جذابي به بازار ارائه مي كنند. و اما اين بار:
اين لپ تاپ كه داراي دو صفحه نمايش است و كيبورد فيزيكي ندارد ولي در عوض صفحه لمسي آن به كيبورد تبديل مي شود. LCD اين صفحه نمايش براق است. اگر اين لپ تاپ در مجاورت نور قرار گيرد و يا نور از بالا يا اطراف به آن بتابد، كمي نور را منعكس مي كند. همان طور كه مي دانيد صفحه نمايش اين لپ تاپ لمسي است. Acer معتقد است صفحه لمسي اين لپ تاپ بسيار خوب عمل مي كند. به عقيده ما هم صفحه لمسي اين لپ تاپ خوب است ولي استفاده از كيبورد اين لپ تاپ كمي دشوار است. در واقع شما نمي توانيد انگشتانتان را راحت روي اين لپ تاپ قرار دهيد.
منابع و ويدئوي خيلي خوب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)