اگه اون علامته زنه سفید باشه یعنی نیستش.وقتی رفتی نزدیکش آبی شد اونوقت میتونی بری توش.
اگه میخوای باز بشه یه چندتا ماموریت برو مثل T و Y تا باز بشه.
زیاد مرحله ی قشنگی نیست فقط طرفو باید ببری دکتر چون سرما خورده.چیز خاصی نیست فکر بد نکنید
![]()
اگه اون علامته زنه سفید باشه یعنی نیستش.وقتی رفتی نزدیکش آبی شد اونوقت میتونی بری توش.
اگه میخوای باز بشه یه چندتا ماموریت برو مثل T و Y تا باز بشه.
زیاد مرحله ی قشنگی نیست فقط طرفو باید ببری دکتر چون سرما خورده.چیز خاصی نیست فکر بد نکنید
![]()
ممنون از راهنمایی.
من بازی رو تموم کردم. چه ساعتی باید برم؟
دیگه از ما گذشته بخوایم دنبال فکر بد باشیم.چون می خوام بازی رو کامل تموم کنم راه حل این مرحله رو پرسیدم.
ویرایش:
همون آبی شدن کمک کرد. دیگه خیالم راحت شد که کل بازی تموم شده. البته سرما نخورده بود. فیلمش رو پخش کردن.
در کل مرسی.![]()
Last edited by SADEGH 7; 28-04-2010 at 17:53.
خواهش میکنم.ولی من وقتی نزدیکش شدم آبی شد.از دور برای من سفید بود
قیمت بازی افت کرد...
من الان خونه نیستم وقتی برم خونه امتحان میکنم شما چه جوری بازی میکنی با پچ یا بدون پچ؟
اینم
مدیران هم لطف کنن تبلیغ به حساب نیارن مال خود p30 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اولش پچ 1.1.1 و کرکش رو هم نصب کردم ولی قبل از این کار یه بک آپ از کل فایل های بازی گرفتم ولی بعدش دوباره بازی رو به حالت قبل برگردوندم ولی درست نشد
Last edited by Electronic-Arts; 28-04-2010 at 18:37.
مشکلم حل شد مربوط به رجیستری بود یه سوال دیگه هم دارم پچ و کرک مطمئن نیومده؟
سلام. داخل يكي از مرحله ها ميريم داخل يه ساختمون كه بعد منتظر نيكول و اون لباس رنگاورنگه ميمونيم. كعه بعد دوتا ژاپنيم اونجاست كه ييهو ميشه پر پليس. اونجا بايد چيكار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از چند دقیقه بازی این پیغام ظاهر میشه:
از پچ هم استفاده میکنم
کسی میدونه دلیلش چیه ؟
سلام به همه
دوستان من بازی رو توی ویندوز 7 با یکم لاگ اجرا کردم و هیچ مشکلی نداشتم
ولی حالا که روی ویندوز xp ریختم یه سره یه صدای نویز ( صدای خش خش ) از بازی میاد که روی اعصابمه
در ضمن روی ویندوز xp خیلی روون اجرا میشه و مشکل فقط همین صدای نویزه
کسی راه حلی سراغ داره براش؟
اساتید مشکل گیر کردن تو loading رو چه جوری میشه حل کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)