تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 82 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من هارد پاسپورتی رو الان خریدم فقط یک نکته اینجاست چون با هارد 4 ترا و 3 ترا وسترن ادپتوری کار میکنم واسه ارشیو سریال و فیلم این هارد واسم سخته و میترسم

بدبختی من اینجاست کابل یو اس بی هارد ادپتوری رو زدم تو هاب تا ادپتورش تو برق نباشه روشن نمیشه خوب این مرحله خوبی هست تا خراب نشه
    اما اینو باید چطوری رعایت کنم مشکلم اینجاست تا کابل یواس بی و میزنم روشن میشم مشکلی پیش نمیاد
    یا باید لب تاپو خاموش کنم اینو بزنم بعد لب تاپو روشن کدام صحیح هست خاموش روشن کردن لب تاپ سخته انهم وقتی داریم ازش کار میکشیم و دانلود میکنه
    ایا اتصال و قطع یو اس بی باعث از کار افتادن هارد نمیشه یا پورت یو اس بی اسیب ببینه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هارد پاسپورتی رو الان خریدم فقط یک نکته اینجاست چون با هارد 4 ترا و 3 ترا وسترن ادپتوری کار میکنم واسه ارشیو سریال و فیلم این هارد واسم سخته و میترسم

بدبختی من اینجاست کابل یو اس بی هارد ادپتوری رو زدم تو هاب تا ادپتورش تو برق نباشه روشن نمیشه خوب این مرحله خوبی هست تا خراب نشه
    اما اینو باید چطوری رعایت کنم مشکلم اینجاست تا کابل یواس بی و میزنم روشن میشم مشکلی پیش نمیاد
    یا باید لب تاپو خاموش کنم اینو بزنم بعد لب تاپو روشن کدام صحیح هست خاموش روشن کردن لب تاپ سخته انهم وقتی داریم ازش کار میکشیم و دانلود میکنه
    ایا اتصال و قطع یو اس بی باعث از کار افتادن هارد نمیشه یا پورت یو اس بی اسیب ببینه
    براي روشن كردن هارد ديسك هاي اكسترنال دسكتاپي (آداپتور دار) ؛ ابتدا بايد آداپتور را به برق متصل و سپس كابل USB را به سيستم متصل كنيد . كاري كه شما انجام ميدهيد دقيقاً برعكس هست !

لازم نيست لپتاپ را خاموش كنيد و لازم نيست كه وسواس بيش از حد داشته باشيد. هارد اكسترنال را در جاي مناسبي قرار بديد و سپس كانكتور كابل USB را با ملايمت و بطور كامل (نه نصفه و نيمه) وارد پورتهاي USB لپتاپ كنيد. بديهي هست كه قبل از جدا كردن ميبايستي Safely remove كنيد.

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یک هارد لب تاپ دارم میخواهم تبدلیش کنم به یو اس بی راهی هست البته باکس تبدیل دیدم اما چون خاطره بدی از این باکسها دارم یترسم هارد بسوزه
    راهی برایش هست
    یک هارد 80 قدیمی سوکیت ایدی هم دارم میخواهم یک تبدیل ایدی به ساتا بگیرم براش بزارمش تو یک سینمای خانواده ایا شدنی هست یا خیر

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام اقا من اینو امروز زدم به لب تاپ و میخواهم دیتا ها رو انتقال بدم قبلش چند تا سوال دارم که با عکس مشخص کردم ممنون میشم جواب بدید
    1 این هارد اکبند بود بازش کردم حالا میخواهم بدونم واقعا اکبند هست یا فروشنده تستش کرده قبل از خرید چند با وصل کردن موتورش کار کرده یا خیر

2 این برنامه ها توی هارد بود من اونکی بارنگ قرمز مشخص کردم نصب کردم درسته

3 بعد از داخل برنامه گزینه ریمو رو انتخاب کردم درسته

4 چرا موقع کلیک ارور داد و هارد خاموش نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام لطفا جواب بدید شدید به کمک تون احتیاج دارم
    من یه هارد اکسترنال دارم امروز میخواستم فلشمو فرمت کنم اشتباهی هارد رو انتخاب کردم ولی بعد چند ثانیه فیمیدم و هارد رو کلا در آوردم ولی الان وقتی هارد رو وصل میکنم اخطار میده فرمت کن تروخدا کمک کنید زندیگم تو این هارده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تروخدا زود جواب بدید من دارم از استرس میمیرم همه چیزم تو این چند سال تو این هارد بوده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا من اینو امروز زدم به لب تاپ و میخواهم دیتا ها رو انتقال بدم قبلش چند تا سوال دارم که با عکس مشخص کردم ممنون میشم جواب بدید
    1 این هارد اکبند بود بازش کردم حالا میخواهم بدونم واقعا اکبند هست یا فروشنده تستش کرده قبل از خرید چند با وصل کردن موتورش کار کرده یا خیر

2 این برنامه ها توی هارد بود من اونکی بارنگ قرمز مشخص کردم نصب کردم درسته

3 بعد از داخل برنامه گزینه ریمو رو انتخاب کردم درسته

4 چرا موقع کلیک ارور داد و هارد خاموش نشد
    سلام .

1. پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك را مطالعه كنيد . Power On Hours Count صفر (ستون Data) و در نتیجه هارد اکسترنال مورد نظر آکبند هست. صفر نبودن بقیه موارد میتواند مربوط به انجام تستهایی در کارخانه باشد ولی مدت این تست در حدی نبوده که Power On Hours Count عدد بندازد.

2. درسته .

3. میتونید طبق همان عکسی که کذاشتید Safely remove کنید و یا اینکه از طریق WD Quick View که در System Tray هست هارد اکسترنال را Safely remove کنید و فرقی هم بین ایندو نیست .

4. برنامه ای همچنان در حال استفاده از هارد دیسک هست . یکبار Explorer ویندوز را End task و مجدداً راه اندازی کنید اگر جواب نداد با استفاده از نرم افزار Process Explorer دقیقاً بررسی کنید کدام برنامه همچنان در حال استفاده از هارد دیسک هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . راه ساده تر offline کردن هارد اکسترنال در Disk management ویندوز قبل از Safely remove کردن آن هست (عکس زیر) البته برای استفاده مجدد میبایستی online شود .

محتوای مخفی: Offline 

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام لطفا جواب بدید شدید به کمک تون احتیاج دارم
    من یه هارد اکسترنال دارم امروز میخواستم فلشمو فرمت کنم اشتباهی هارد رو انتخاب کردم ولی بعد چند ثانیه فیمیدم و هارد رو کلا در آوردم ولی الان وقتی هارد رو وصل میکنم اخطار میده فرمت کن تروخدا کمک کنید زندیگم تو این هارده
    تروخدا زود جواب بدید من دارم از استرس میمیرم همه چیزم تو این چند سال تو این هارد بوده
    سلام .

بهترین کار برای شما ریکاوری اطلاعات و ذخیره آنها بر روی هارد دیسک دیگر هست . برنامه easeus data recovery wizard professional را پیشنهاد میکنم .
    دقت کنید ، تا قبل از بازیابی مطلوب اطلاعات ، هارد دیسک را مجدداً فرمت (و هر گونه دستکاری های دیگر) نکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .

بهترین کار برای شما ریکاوری اطلاعات و ذخیره آنها بر روی هارد دیسک دیگر هست . برنامه easeus data recovery wizard professional را پیشنهاد میکنم .
    دقت کنید ، تا قبل از بازیابی مطلوب اطلاعات ، هارد دیسک را مجدداً فرمت (و هر گونه دستکاری های دیگر) نکنید.
    ببخشید میشه یه کم درباره نحوه ی ریکاوری با این برنامه رو هم توضیح بدید برنامه رو دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید میشه یه کم درباره نحوه ی ریکاوری با این برنامه رو هم توضیح بدید برنامه رو دارم
    طرز کار با این برنامه خیلی ساده هست . پس از دانلود و اجرا طبق عکس زیر تیک All file Type را انتخاب میکنید .

طبق عکس زیر با کلیک کردن روی درایو مورد نظر که همان هارد اکسترنال هست ، آنرا را انتخاب میکنید و سپس دکمه Scan را انتخاب میکنید .

در عکس زیر مدت تقریبی برای اسکن کامل دیده میشود .

این مرحله یک اسکن سریع هست و اگر اطلاعات مورد نظر پیدا نشد و یا خراب بوده پس عملیات Deep Scan را انجام بدید .

طبق عکس زیر اطلاعات بازیابی شده را که مورد نظرتان هست انتخاب و دکمه Recover را بزنید .

طبق عکس زیر فضای مورد نظر برای ذخیره اطلاعات بازیابی شده را تعیین کنید که به هر حال نمیتوانید روی همان هارد اکسترنال مشکلدار ذخیره کنید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •