خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام
اگه ممکنه بگید که در کدوم صفحه آموزش وارد کردن ماشین های جدید به بازی داده شده؟؟شرمنده من نتونستم 60 صفحه رو بگردم...
بنده خودم با PS چنینش کردم؛اگر چنین در بازی بود که چشمم به باد میرفت.
در همین صفحه به شما آموزش داده میشه .
ماشینی که شما دانلود می کنید دارای دو فایل اصلی با پسوند های wtd و wft هست که wtd تکتسچر ها مثل چراغ و آرم ها و دیگر فایل های تصویریه و wtf اسکلت یا فایل سه بعدی ماشینه که وقتی اینا رو هم سوار بشن می شن یه ماشین توی GTA 4
ابزار مورد نیاز
- یکی از برنامه هایSpark IV یا Open IV ترجیحا آخرین نسخه Spark IV باشه که در صفحه قبل گذاشتم .
نصب بودن یکی از پچ های رسمی *R
این آموزش برای تمامی ماشین ها تقریبا یکسانه و اگه تفاوتی دیدین لینک دانلود ماشینو بزارین تا آموزش بدم .
آموزش با Spark IV
وارد برنامه بشید . بر روی آیکن زرد رنگ Open کلیک کنید . به محل نصب بازی و فولدر هایی که میگم برید .
Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
توضیح فارسی برای مبتدی ها : محل نصب بازی > فولدر PC > فولدر models > فولدر cdimages
حالا فایل vehicles.img رو در برنامه باز کنید . همونطور که گفتم ماشین دوتا فایل داره ، دو تا فایل با نام یکسان ولی با فرمت غیر همسان . مثلا ماشین ما دو تا فایل با نام یکسان admiral داره تو قسمت Filter برنامه Spark IV این اسمو تایپ می کنیم دو تا فایل درست عین فایل های خودمون میاد . برای جایگزین کردن هر کدوم با کلیک انتخابشون میکنیم و بعد بر روی کلید Import در بالای برنامه کلیک می کنیم . مسیر فایلی که با همون نام دانلود کردیم دقت کنید همون نام و همون فرمت رو جایگزین میکنیم و بعد بر روی Save کلیک می کنیم . بازم دقت داشته باشید این مرحله رو برای هر دو فایل admiral.wtd و admiral.wft انجام میدیم . دقت کنید به هیچ وجه این دوتا رو جای هم جایگزین نکنید یعنی مثلا admiral.wtd رو با admiral.wft اشتباه نگیرید چراکه در این صورت درصورت نداشتن نسخه پشتیبان از vehicles.img بازیتون خراب می شه . درضمن درصورتی که از سیستم ضعیفی استفاده می کنید پیشنهاد ما اینه که به هیچ وجه ماشین عوض نکنید چراکه حجم ماشینا چند برابر فایل های اصلیه و در نتیجه دچار افت فریم می شین البته مشکلای عدیده دیگه ای هم ماشینا دارن که دیگه بهشون اشاره نمی کنم .
بخش بعد تنظیماتم تنظیمات هندلینگ و اندازه چرخ و ارتفاع از زمین و ... هست که در مورد این یه بار به یکی از دوستان راهنمایی کرده بودمو دیگه حالشو ندارم راهنمایی کنم فقط یه مختصر میگم مثلا هندلینگی که توی فایل Readme ماشین نوشته (Readme یک فایل تکست هست که درباره اون کار توضیح داده و حتما باید خونده بشه) رو باید با اصلش جایگزین کرد مثلا نوشته admiral 0052554454555 برای handling . شما به مسیر هندلینگ در Grand Theft Auto IV\common\data میرید و فایل handling.dat رو با Notepad باز می کنید و دنبال لاین یا خط admiral میگردید بعد کل اون لاین رو پاک می کنید و لاین admiral 0052554454555 رو که مثال زدم جاش کپی می کنید . البته این اعداد تقلبی هستن تعداد ارقام هندلینگ خیلی زیاد تره .
ممنون آقا محمد رضا
من پچ نصب نکردم،بدون پچ نمیشه؟؟هیچ راهی نیست؟؟البته الان خود بازی هم روی سیستمم نصب نیست چون قبلا پاکش کردم اما میشه راحت دوباره نصبش کرد اما حوصله دانلود پچ ندارم...
تبدیل فرمت DFF بازی SanAndreas به IV!!!
حتی مدل هایی که خودمان برای SanAndreas ساخته بودیم هم به IV تبدیل میکنه و در نتیجه همه ی مدل های دست ساخته خودمان برای SanAndreas هم به IV تبدیل می شود!
دانلود:
http://www.gtagarage.com/mods/download.php?f=8671
از منوی File دکمه Open را زده و سپس DFF مورد نظر را انتخاب کنید و سپس فایلی با همان نام منتهی با پسوند WDR که برای IV می باشد؛درست خواهد شد.
البته با Z-modeler خم می توان چنین کرد؛پس اینم لینک دانلود Z-modeler 2.2.1 برای ادیتGTA IVا:
http://s69.eu.rapidbaz.com:8080/get/_wMwK/ZModeler_v2.2.1_%2528build_957%2529_Crack.exe
Last edited by کاربر_P30W; 24-07-2009 at 09:26.
این رفتار پلیس ها رو مثل مردم عادی می کنه .
فایل peds.ide رو در مسیر Grand Theft Auto IV\common\data کپی کنید تا با فایل هم نامش کپی بشه . از فایل اصلی هم یه کپی بگیرید که اگه خوشتون نیومد یا مشکل داشت یقه مارو نگیرید
+ دانلود با حجم 7 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 29-07-2009 at 14:30.
بعید میدونم بشه ... این زد مدلر ایمپورت میکنه ولی اکسپرت نمیکنه . زد مدلر ریجستر جشده اکسپرت می کنه ایمپورت نمیکنه ! من که دیگه کم آوردم هرکاری میکنم نمیشه مشکلو میدونم از کجاست مشکل از فایل GTAIV.zmf که در فولدر ZModeler 2.2.1\Filters هست هستش . اما مال اون ریجستر نشده روی این که ایمپورت میکنه کار نمی کنه . اگه این فایلو پیدا کردین یا یه زد مدلر درست و حسابی اومد بزارین . به هر حال فعلا همینم غنیمته من دارم فایلاشو میبینم که بفهمم هر بخش چیکار میکنه تا اگه شد شاید پژو RD خودمو تبدیل کنم (هیچ قولی نمیدم چون تازه اول کارم)
سلام
لطفا مود یا پچ رفع گیجی دوربین رو بزارید
از کرک های fedor یا razor استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)