تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 66 از 100 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم بازی و گرفتم. افتخار می کنم که بازی به این زیبایی کاملا در داخل تولید شده و داریم پیشرفت می کنم. بازی فراتر از حد انتظار هست، گیم پلی بازی خیلی نرم و خوب طراحی شده طوری که از بازی میشه لذت برد. از طرفی دمو های بازی فوق العادس ، گرافیک بازی هم در حد ایرانی بودنش عالیه ولی خوب گرافیک خیلی بالایی هم نداره. داستان بازی هم تا اینجا جذاب بوده ولی خوب اگه خود گرشاسب هم حرف میزد جالبتر میشد.
    در کل فکر نمی کردم بازی به این خوبی باشه من که از این سبک ها هم خوشم نمیاد ولی از بازی خوشم اومد
    ولی به نظرم روی دمو ها میشد بهتر کار کرد منظورم داستان دمو ها هست مثلا وقتی اول بازی گرشاسب به جسد برادرش میرسه میتونست احساسی تر باشه دمو مثلا زانو بزنه خشمگین بشه یا گریه کنه ولی خیلی بی تفاوت میگذره و فقط به گفته ی راوی خشمگین میشه!
    خلاصه جالبه

2. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم امروز بالاخره بازی بدستم رسید!
    اگر بخوام صادق باشم بله بازی در حد ایرانی بودنش خوبه و شاید بهترین بازی ایرانی باشه که تا الان ساخته شده مخصوصاً Cut Scene خوبی داره ولی اگر بخوام یه لحظه فرض کنم بازی ایرانی نیست باید بگم با این دید اصلاً بازی جالب نیست اصلاً! نمی خوام زحمات تیم سازنده رو زیر سوال ببرم ولی اگر میخوایم بازی در حد بازیهای خوب خارجی بسازیم خوب باید با این بازی ها هم مقایسه بشه مگه غیر اینه؟!
    بگم اول که من بازی خیلی نرفتم چون بازی پیغام خطا میده و میپره بیرون حالا نمیدونم باید دوباره نصب کنم یا هرچی!

اول از همه حداقل حداقل انتظار داشتم حرکات و دوربین بازی مثل همه ی بازی های سوم شخص امروزی تو کامپیوتر (مثلاً Assassin Creed) با مایس و کیبورد باشه ولی دوربین بازی ثابته و این اصلاً جالب نیست هیچ بازی سوم شخص روی PC دیگه اینطور تولید نمیشه بله شاید 10 سال پیش میشد عناوینی رو اینطوری پیدا کرد ولی الان نه دیگه.
    گرافیک بازی واقعاً در حد بازیهای امروز نیست ولی Cut Sceneهای Pre-Render شده بازی خوبن که باید دست فرد یا تیم انیماتور بازی رو فشرد.
    سیستم مبارزه بازی خیلی خیلی ساده و خسته کنندست با این که ایدهای زیادی از God Of War گرفتن ولی حداقل می تونستن مثل God of War یکمی سیستم مبارزات بازی رو مهیج تر و پیچیده تر بکنن اینکه یه مدتی زیادی همش یسری دشمن میان بعد با کلید راست و چپ مایس همینطور بزنیشون که نمیشه پس هیجانش کجاست؟!
    با اینکه من از صدای راوی خوشم میاد ولی شیوه گفتن داستان و کلاً خوده داستان بشدت ضعیفه.
    بازی باگم داره هموطنور که گفتم چندین بار خواستم بازی رو اجرا کنم ولی همینکه وارد منوی انتخاب درجه ی سختی بازی میشدم ویندوز پیغام close میداد و بازی بسته میشد طوری که بیخیالش شدم.
    و خیلی موارد دیگه که حالاً اگر بخوام همه رو بگم یه لیست دراز میشه.

ولی از منظر مقایسه این بازی رو نمیتونم با هیچ بازی خوب خارجی که خودم بازی کردم حتی تا 7-8 سال پیشم مقایسه کنم مثلاً God of war1 روی PS2 که برای 5-6 سال پیشه اصلاً با این بازی قابل مقایسه نیست یعنی یچیزی فرای این بازیه یا حتی من الان دارم نسخه PSP همین God of War رو بازی میکنم حتی از نظر گرافیکم به نظیر با اینکه روی PSP هست و یک کنسول دستیه ولی بازم با این بازی قابل مقایست؛ نمیدونم این همه زمان ساخت طولانی برای همچین بازی آیا منطقی بوده یا نه شاید اگر یه بازی خارجی بود و این نتیجه بود بدون شک میگفتم نه ولی خوب این جا ایرانه.

نمیخوام همش بد بگم بعنوان به بازی ایرانی همینطور که گفتم شاید بهترین بازی داخلی باشه، صدا گذاری و گوینده بازی مثلاً خوبه، ایده هایی که از بازیهای دیگه گرفتن خوبه و...

نمره من به عنوان یه بازی ایرانی 10/10 چون شکی نیست بهترین بازیه داخلیه تا به امروز و برای تیم سازنده آرزوی کارهای خیلی بهتر رو دارم.
    به عنوان یه بازی غیر ایرانی نمیتونم عدد بگم چون خیلی پائین میشه.

4. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا نیشابور ساعت 2:30 ظهر بازی به دستم رسید...........
    من نفهمیدم کدوم کد رو باید به کدوم شماره بفرستم که تو قرعه کشی بیام و نفهمیدم کدوم رو باید برای نصب بازی استفاده کنم

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته به نظر من خیلی سخته بخوایم مقایسه ای داشته باشیم با گرشاسب و نمونه های خارجیش. اولا خارج قضیش جداس، بودجه های سنگینی که خرج ساخت بازی میکنن، نیرو های متخصصی که در اختیار دارن ، تکنولوژی های روز و پرهزینه های که در اختیار دارن و مهمتر از همه سودی که از فروش بازی عایدشون میشه بهشون کمک می کنه تا بازی هایی با استاندارد های بین المللی تولید کنن. وقتی بازی که الان اینجا ساخته شده همش 3 دلار هست قیمتش خوب دیگه همه چیز مشخصه. بازی های معروف خارجی کم کم 40 دلار هستند . به هر حال 3 سال بازی گرشاسب ساختش طول کشیده اینطور که من شنیدم پس با 3 دلار روی هر بازی سود آنچنانی نصیب سازنده ها نمیشه.
    در نتیجه بازم میگم گرشاسب به عنوان یک بازی ایرانی فوق العادس و باید خسته نباشید گفت به دوستان سازنده این بازی ولی خوب در مقایسه با بازی های خارجی چندین سال عقب است و کاملا این موضوع واضح و مشخص است.

7. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا نیشابور ساعت 2:30 ظهر بازی به دستم رسید...........
    من نفهمیدم کدوم کد رو باید به کدوم شماره بفرستم که تو قرعه کشی بیام و نفهمیدم کدوم رو باید برای نصب بازی استفاده کنم
    سلام
    برای قرعه کشی باید فرم شماره 1 را پر کنید و از طریق پست ارسال کنید . برای فعال کردن بازی هم باید اول شماره سریال که روی کارت بود را در بازی بزنید بعد دکمه مربوطه را بزنید تا شماره نصب بازی ایجاد بشه بعد اون کد را SMS کنید یا دکمه را بزنید و اینترنتی فعال بشه .

موفق باشید.

9. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دفترچه راهنمای بازی

در صورتیکه تمایل دارید که دفترچه راهنمای بازی را بصورت دیجیتال نیز داشته باشید، آن را می توانید از لینک زیر دانلود کنید (فرمت PDF، حجم ۴٫۸ مگابایت):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (برای دانلود لینک را در مرورگر خود کپی کنید)

منبع : وبلاگ گرشاسپ
    Last edited by Mr.Pooya; 30-10-2010 at 16:23.

11. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام.

من تازه امروز سفارش دادم.()
    امیدوارم کشور عزیزم ایران همیشه در راه بازی سازی و گیم پیشرفت داشته باشه.
    به امید روزی که ما هم جزو یکی از بهترین بازی سازان جهان باشیم.

موفق و پیروز باشید.

13. 2 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

گرشاسپ

کمبوی گرشاسپ:

سیو گرشاسپ:

زل زدن تو چشمای غوله:

هیتاسپ:

پرش گرشاسپ:

شوت گرشاسپ:

15. 9 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

نقد و بررسی کامل بازی ایرانی گرشاسپ (گزر ثریت)
    کد:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by amin_caragt2; 30-10-2010 at 18:39.

17. 2 کاربر از amin_caragt2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امیدوارم که همه دوستان نسخه اصلو تهیه کنن واقعا قیمت این پک خیلی کمه و با خرید آن به صنعت گیم سازی ایران کمک کنیم

19. 4 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •