http://djh.ir/uploads/bache_1.jpg
ها؟ چی؟ این کیه؟ چیه؟ این چی بود؟!
من جای ادمین بودم میفرستادمت پیک نیک![]()
http://djh.ir/uploads/bache_1.jpg
ها؟ چی؟ این کیه؟ چیه؟ این چی بود؟!
من جای ادمین بودم میفرستادمت پیک نیک![]()
دهه!
شما ها ذوقه هنریه آدم رو کور میکنید!زاویه دیدتون مناسب نیست لابد!
هیچی دیگه میخواستم داریوش سو بشم نزاشتید!
میگم بر و بچ مسنکه این جمعه پارچ! لاله قراره بر و بچه =ی سی ورلد جمع شن به هم بخندن!
شما هم میاین؟
من که نمیام!
از کی تا حالا به اون.... می گن هنر؟
می گم، تو بهتره بری زاویه ی دید خودت رو به کی برد تنظیم کنی! نه اینکه غلط املایی کم داریــــــی از این جهت گفتمما که زاویه مون تنظیمه تنظیمه!
![]()
Last edited by eAmin; 16-02-2009 at 11:48. دليل: از بقیه ایراد گرفتم، قافل از اینکه خودم پر از ایرادم :-)
ااا امین نزن تو ذوغش گناه دارهاز کی تا حالا به اون.... می گن هنر؟
می گم، تو بهتره بری زاویه ی دید خودت رو به کی برد تنظیم کنی! نه اینکه غلط املایی کم داریــــــی از این جهت گفتمما که زاویه مون تنظیمه تنطیمه!
______
این عکس چیش بده خیلی هم هنریه
به عکاسش باید جایزه بولیتزه بدن(اسمش همین بود دیگه نه)
ولی پچه هه چه دماغی داره که اینهمه توش جا شده بوده
---------------------------------------------
راستی میتینگ(قرار ر میگم) نهار هم میدن
======================
کسی جایی رو نمیشناسه که کلمات اضافی رو لیست کرده باشه؟مثل(است، یا ، و ، من، The , Then ,And)
هه هه هه!
مدلشه برار
بابا چی کار کنم سرعته تایپم در حده نانوس!
خوب کیبورد نمیکشه دیگه
ایول پس ناهار افتادیم! هر کی رفت برای منم بگیره آپلود کنه با قابلیته ریزوم که سرد نشه
نه والا من که سراغ ندارم
بر وبچ at last بعد از سالها مسنکه یه چیزی یافتم که ارزشه وقت گزاشتن و طراحی قالب رو داشته باشه
نظرتون در باره این فروشگاه ساز چی بیده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جوریه امین اصلا باهاش حال نکردم !
اینتلی سنس نداره رسما !یه اتوکامپلت در حد نوت پد ++
اما جدا از سمپلهایی که داره ابزارهای جالبی داره !
گرید میکر سرچ میکر و اینا پایه آماده خوریه![]()
![]()
به نظرم تونستی دانلود کنی بد نیست اما زیاد چنگی به دل نمیزنه بخوای توش برنامه بنویسی !
نیما اون قرار داد ها چی شد!؟
بر و بچ میگم راسته که نمیشه از تبلیغات گوگل نمیشه تو سایت های ایرانی استفاده کرد؟
اومدم اینجا رو بخونم اینقد زیاده هنگیدم!×!:
با سلام خدمت دوستان
خسته نباشین .
مشکل اساسی دارم با یک فروشگاهی که اصلآ راضی نیستم ,مشکل اساسیم هم ندونستن php مثل بچه های اینجاس
دستکاریشم میکنم ولی باز باب دل نمیشه .فروشگاه رو از Pardakht گرفتم ولی سورسش رو اینقدر کپی و بچه گانه دستکاری کردن که حالم داره بهم میخوره . واقعا کم آوردم جلوشون با این همه دستکاری .!!!
حالا بگین چی کار کنم وبه کی مراجعه کنم تا واسم راش بندازه .مهمترین مشکلم هم قالبش هست وظاهرش .
ادرس رو هم 1نگاهی بندازین بد نیست
منتظر راهنمائی دوستان هستم .
البته اینم بگم که بخاطر عدم شناخت رفت توپاچم ولی خب تجربه شد واسم واین هم بدنیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق وپیروز
سلام به دوستان
چه خبر مبرا؟!!!!
اینجا رو :
! p30world اینجا تو عکس چه میکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برای گذاشتن 2 تا رنک دو حالت وجود داره
اول اینکه شما واسه یه گروه کاربری یه رنکی رو در نظر بگیرین و هر کی جز اون گروه شد این رنک واسه ش به نمایش در بیاد البته این گروه اولیه باشه ! مثلا" گروه مدیران بخش همه این رنکو داشته باشن
دوم اینکه شما یه گروه کاربری دیگه درست کنین و هر کی رو که دوست داشتین به این گروه ثانویه اضافه ش کنید
توضیح بیشتر : مثلا" میخوایین یه نفر در گروه کاربران رجیستر یوزر باشه ولی میخواین یه رنکی بالای اسم کاربریش قرار بدین و نمیخواین تو اون گروه همه اون رنک رو داشته باشن. مثلا" یه عکس بزارین بالا اسمش به عنوان حمایت کننده ی سایت !
آموزش اول :
در کد زیر برای 5 گروه متفاوت رنکهایی در نظر گرفته شده :
شما به جای X آیدی اون گروهی که میخواین رنک بهشون اضافه بشه رو قرار بدین و همچنین آدرس عکس ها رو برای هر کدوم به واسطه ی رنک مختلف تغییر بدین
الان در قسمت جستجوی استایل کلمه ی Postbit_legacy رو جستجو کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس در همین قسمت به9 دنبال کد زیر بگردید :
================================================== ===کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالت دوم
بعد از ساختن گروه کاربری جدید
آیدی آن گروه رو به خاطر بسپارید سپس در کد زیر به جای متغیر Y ، آیدی گروه جدیدی که اضافه کردید رو وارد کنید
مثلا" اسم این گروه هست حمایت کنندگان سایت
شما از گروه های مختلف دیگر (X) میتوانید فردی رو در این گروه بعنوان گروه ثانویه قرار دهید تا افراد مشخصی این عکسدر بالای اسم کاربریشان به نمایش در بیاد
برای اضافه نمودن گروه ثانویه هم برای هر شخص خاص، در بخش مدیریت کاربر سپس در قسمت گروه های کاربری اضافی، او را به گروه جدید (ثانویه) اضافه کنید
این کد رو نیز مثل کد پست اول در همان قسمت از Postbit_legacy قرار دهید
عکس نمونه :
نکته :
شما میتونید چندین رنک رو در چندین مکان مختلف قرار دهید
لازمه با برنامه فرانت پیج مکانها را انتخاب و با تغییر دادن متغییرها کد مذکور را وارد کنید
موفق باشید
منبع : پرشین فروم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)