الفرد جان ممنون از شرح حادثه ایی که دادی و نکات خوبی که گوشزد کردی.
من و بقیه دوستان ارزوی سلامتی و بهبودی کامل برای این دوست عزیزمان را از خدا داریم.
الفرد جان ممنون از شرح حادثه ایی که دادی و نکات خوبی که گوشزد کردی.
من و بقیه دوستان ارزوی سلامتی و بهبودی کامل برای این دوست عزیزمان را از خدا داریم.
سلام دوست عزیز خوش امدی
برای سوال هایی تا این حد تخصصی باید منتظر cao cao باشی![]()
دوباره سلام . بابا من شانس ندارم. زنگ زدم نمایندگی های کراس تا قیمت جاینت بولدر اس ای رو بگیرم هیچ کدومشون فعلا اصلا نداشتند
.
ایشالا این دوستمون هم که دچار عارضه ی نخاعی شده خوب شه .
پس به توچه که جواب میدی
فکر کنم اگه پیشت بودم یه مشتم حوالم می کردی
جواب ندادم خوش امد گویی گفتم مطابق رسم فروممون
خط بعدش هم یه راهنمایی کوچیک برای صبر بیشتر بود تا cao cao بیاد.![]()
1503 گرم
رعایت ادب واحترام جزو اولیه ورزش هست
تو تنه های مقوم و سبک بهتره از المینویوم رو به الیاژ کربن بیارید
سلام دوستان .
من می خوام یه دوچرخه "جاینت بولدر اس ای " بگیرم . به توصیه دوست عزیز cao-cao زنگ زدم نمایندگی های کراس ولی از شانس من نداشتند فعلا :(( . تو شهرمون هم پیدا نکردم . حالا خواهشم از شما اینه که:
یا شماره مغازه ای رو که فکر می کنید این مدل رو داره به من بدید (خیلی خیلی ممنون میشم . چون من شهرستانم ) .
یا یه دوچرخه خوب دیگه تا 300 تومن معرفی کنید .
پیشاپیش خیلی ممنون
![]()
شما تو این رنج قیمت چون تو شهرستانی میتونی از مدلهای رنک بالای ویوا و یا اورلرد استفاده کنی
ولی پیشنهاد من اینه که یکمی پولتون رو بیشتر کنید و مریدا ساب 40 بگیرید
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.
چون دیگه پولم از این بیشتر نمیشهرفتم دنبال ویوا . احتمالا مدل ACE ~ 270t
Last edited by Zeee; 11-01-2010 at 21:28.
سلام
دادش به نظر من بهتر برای خرید دوچرخه بری تهران
اوایل فروم یکی از بچه ها نوشته بود تو خیابون گمرک فروشگاه اقای محمدی مریدا sub 20 می ده 310 تومان
از viva که خیلی بهتره . براحتی می تونی با اتوبوس برش گردونی شهرتون. من خودم حداکثر تا یک ماه دیگه می خوام برای خرید دوچرخه برم تهران(اخه منم شهرستانم) با اینکه تا به حال تهران نرفتم. چرخ مورد نطر منو این یارو تو شهرمون می گه 430 تومان در حالی که من زنگ زدم اسفهان برای یه فروشنده ایی اون اقا می گفت 350 تومان
پس حتما تو گمرک تهران قیمتش بهتره به نظرم اگه خواستی بیای تهران از cao cao یه راهنمایی بگیر.
مخلص همگی سعید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)