κнoDαм j !n мoЅнκeια fαнм!Dαм
کنترل پنل. Administrative tools رو باز کن. حالا Services رو با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Run as Administrator باز کن. روی گزینه 'Windows Font Cache Service' راست کلیک کن و گزینه Start رو انتخاب کن.
κнoDαм j !n мoЅнκeια fαнм!Dαм
کنترل پنل. Administrative tools رو باز کن. حالا Services رو با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Run as Administrator باز کن. روی گزینه 'Windows Font Cache Service' راست کلیک کن و گزینه Start رو انتخاب کن.
من اعشار میزنم با نقطه خودکار تبدیل میشه به /
چی کار کنیم؟
مثلا1.1
میشه 1/1
سلام دوستان.
یه مشکلی دارم با word و اون هم اینه که وقتی تایپ می کنم....دیروز باران آمد. بجاش نوشته میشه ...............> آمد باران دیروز. چپ چین راست چین و عوض کردن جهت حتی تا تغییر زبان همه چیو امتحان کردم نشد که نشد کسی میدونه مشکل چیه و اشکال از کجاست ؟
وقتی هم که تایپ میکنم حروف به هم نچسبیده هستن یعنی اینطوری د ی ر و ز که وقتی اسپیس میزنم درست میشه و به هم میچسبن.
سلام دوستان
چند روزی بود بر روی سیستم PC آفیس آخرین آپدیت و نسخه رو نصب کره بودم و درست کار میکرد.
الان دو روزه مشکلی که پیش اومده این هستش که هیچ نواری باز نمیشه، باز که میشه زود محو میشه. یعنی نوارهای انتخاب فونت و تمام نوارهای موجود، حتی ابزار ها هم این مشکل رو دارند.
آفیس رو پاک کردم و سیستم و با برنامه های بهینه سازی پاکسازی کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد.
نوار بالایی آفیس کلاسیک شده و هیچ نواری باز نمیشه.
خواهشا زودتر جواب بدین
سلام میخوام توWORD بالای همه ی صفحه ها توقسمت سرصفحه گوشه راست درصفحه های زوجنام کتاب ودرصفحه های فرد شماره فصل وعنوان فصل باشد سمت چپ سرصفحه همه صفحه ها شماره صفحه باشداینومن انجام دادم ولی وقتی فصل عوض میشه میام تغییربدم عنوان همه صفحه های فردم تغییرمیکنه چیکنم؟ مثلاً-1 کارپوشه 1فلش 2-1 کارپوشه 3فلش 4-2 سند 5فلش 6-2 سند 7-2 سند 8فلش 9-3 محتوا 10
سلام میخوام توWORD بالای همه ی صفحه ها توقسمت سرصفحه گوشه راست درصفحه های زوجنام کتاب ودرصفحه های فرد شماره فصل وعنوان فصل باشد سمت چپ سرصفحه همه صفحه ها شماره صفحه باشداینومن انجام دادم ولی وقتی فصل عوض میشه میام تغییربدم عنوان همه صفحه های فردم تغییرمیکنه چیکنم؟ مثلاً-1 کارپوشه 1فلش 2-1 کارپوشه 3فلش 4-2 سند 5فلش 6-2 سند 7-2 سند 8فلش 9-3 محتوا 10
یادمه یه وقتایی اینجا رو بدون جواب ترک نمیکردی ! ولی الان انگار که متروکه شده ...
سلام
کرک وجود دارد ؛ البته برای اجرای این کرک باید net freamwork 4 نصب باشد.(که در ویندوز 7 نصب نیست و باید نصب شود.)
Microsoft Toolkit
سلام دوستان
والا من خیلی وقت میشه از آفیس 2013 pro استفاده میکنم الانم ویندوزم 8.1ـه ! چنروز پیش یهویی وقتی میخواستم وورد رو باز کنم گفت : Microsoft office cannot verify the license for this product... الان هرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم چنبار آنینیستالش کردم نشد .. تو نت چنجا درباره فعالسازی با اسکایپ یه چیزایی خوندم ولی وقتی میرم کنترل پنل و تغییر رمز رو میزنم، وقتی برمیگردم برم مراحل بعدیو انجام بدم بازم همون ارور رو میده!
کسی میدونه جریون چیه!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)