اتفاقا اینم گفته بودم!
-------------------------------
دوستان بهتر نیست این بحث رو همین جا تموم کنیم؟(دیگه همه میدونن این گوشی دوربین نداره!) آبرومون تو کل فروم رفته!![]()
اتفاقا اینم گفته بودم!
-------------------------------
دوستان بهتر نیست این بحث رو همین جا تموم کنیم؟(دیگه همه میدونن این گوشی دوربین نداره!) آبرومون تو کل فروم رفته!![]()
آقا وقتی می پرسن میشه جوایشونو ندیم؟دوستان کمی دقت کنیداین همه صفحه مطلب در مورد این گوشی نوشته شده و همهش هم در مورد دوربین این گوشی.
شما هم ماشاالله خوووووب اسپمری هستیمن که اینو 20 صفحه پیش گفته بودم!
منظورتون؟![]()
------------------------------------
دوستانی که بازی های جاوا رو نصب کردن و میخوان کنترلر زیر صفحه رو غیر فعال کنن تا بتونن تمام صفحه بازی کنن برن به این آدرس!
Menu--->Setting--->Phone--->Application Setting
سلام
من یه سوال دارم
اگه تکراریه ببخشید
میخوام این گوشیو بخرم
باید مجار باشه؟
چه مشخصه هایی داره؟
خلاصه یک اطلاعات کلی درباره ی این گوشی بدین که وقت خرید سرمو کلاه نزارن
مرسی
با سلام آقا گوشی من از دیروز گوشه بالا سمت راست یه آیکون به شکل پاکت نامه چشمک می زنه و وقتی روش میری می نویسه (sim memory full) لطفا منو راهنمایی کنین در ضمن کل شماره های سیم کارتو پاک کردم ولی باز هم هست ؟
تاپیک رو بخونی متوجه میشی!
سلام دوستان.من چند روزه که 5800 خریدم.روز اول gps خیلی سریع کار میکرد هرچند چیز زیادی متوجه نمیشدم.اما الان هرکاری میکنم ماهواره هارو پیدا نمیکنه.درضمن نقشه های خوزستان و اصفهان رو چطور میتونم بریزم؟ و آخرین سوال این سری سیمبیان احتیاج به هک داره یا گوشی رو ریست کنیم برنامه ها نصب میشن؟فقط تونستم ybroser نصب کنم.
با تشکر
مبارک باشهسلام دوستان.من چند روزه که 5800 خریدم.
توی فضای آزاد امتحانش کن توی خونه یا توی فضای بسته یا کند میشه یا اصلا پیدا نمیکنهروز اول gps خیلی سریع کار میکرد هرچند چیز زیادی متوجه نمیشدم.
برنامه اسمارت جی پی اس رو بریز بعد نقشه ها رو توی این مسیر بریز:درضمن نقشه های خوزستان و اصفهان رو چطور میتونم بریزم؟
e:data-->smartcomgps-->maps
هنوز هک نشدهآخرین سوال این سری سیمبیان احتیاج به هک داره یا گوشی رو ریست کنیم برنامه ها نصب میشن؟فقط تونستم ybroser نصب کنم.
باید cer رو سفارش بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها روی باتری شما شماره سریال داره؟؟؟
سلام
من هيچ وقت nokia نداشتم واسه همين ميشه راهنماييم بكنيد.
frimware 11 كجا و چه جوري نوشته؟
اگه frimware10 بود نگيرم؟
2.ٍcer چيه؟
برايه چه كاريه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)