تو بازیه برگشت هم 0-9 میبریم تا رکورد بایرن رو هم زده باشیم....ولی جدا از شوخی پیش بینیه من در مجموع دو بازی رفت و برگشت 2-3 به نفع چلسیه
تو بازیه برگشت هم 0-9 میبریم تا رکورد بایرن رو هم زده باشیم....ولی جدا از شوخی پیش بینیه من در مجموع دو بازی رفت و برگشت 2-3 به نفع چلسیه
واقعا لیورپول قوی شده ، البته قوی بود ولی الان دیگه واقعا نشون داده دفاع نفوذ ناپذیر یعنی چی!
اون یه گلی هم که از منچستر خورد از روو پنالتی بود...
کلا به نظر من اگه چلسی بازیه رفت توی آنفیلد یه مساوی هم بگیره کارش واسه صعود راحت تر میشه.....
مادرید پس دیگه کجاست!!!!!!!
واقعا این بایرن خیلی بد شانسه
بازي چلسي و ليورپول واقعا خيلي خسته كننده شده!
الان چهار ساله كه دارن هي به هم ميخورن
Last edited by franch; 27-03-2009 at 05:49.
ساموئل و رویای لیگ قهرمانان
والتر ساموئل از بازگشت به بازیهای ملی خوشحال است و امیدوار است که نرآتزوری فصل بعد برای فتح لیگ قهرمانان بجنگد...
![]()
سایت گل: والتر ساموئل چهرهای کلیدی اینتر در سال 2009 است و هر چند ساموئل و اینتر نتوانستند به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان برسند ولی او که پیش از این تجربه حضور در ترکیب تیم رم را دارد همچنان رویای قهرمانی در اروپا را درسر می پروراند. او به روزنامه کوریره دلوسپورت گفته است: «بیصبرانه منتظر بازی در لیگ قهرمانان فصل بعد هستم.»
ساموئل بار دیگر به تیم ملی آرژانتین دعوت شده تا در دو دیدار مقابل ونزوئلا و بولیوی در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی به میدان برود. او میگوید: «اگر به تیم ملی برگشتهام به دلیل نمایشهای خوبی است که با اینتر داشتهام. به خود میبالم که مارادونا من را دعوت کرده است.»
ساموئل به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدارهای زیادی را از دست داد و تنها توانست 13 بار برای اینتر به میدان برود.البته در تمام این بازیها درخشش قابل توجهی داشته است.
Last edited by franch; 27-03-2009 at 05:39.
فانبومل: منچستر را ترجیح میدادیم
بایرن مونیخ قرار است در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بارسلونا برود ولی مارک فانبومل در این رابطه گفته که تیمش ترجیح میداد با تیم دیگری روبه رو شود.
![]()
سایت گل: مارک فانبومل گفته که بایرن مونیخ ترجیح میداد مقابل منچستر یونایتد بازی کند تا این که به مصاف بارسلونا برود. این هافبک هلندی معتقد است که تیم سابقش در حال حاضر بهترین تیم دنیا است و با وجود آن که همه از لیونل مسی میگویند، ستارههای بسیار دیگری هم در این تیم حضور دارند.
بارسا در بازی برگشت میهمان است و فانبومل میگوید که این تنها زمانی برای بایرن امتیاز حساب میشود که آنها بتوانند در دور رفت نتیجه خوبی در نوکمپ بگیرند: «اگر آنها در نوکمپ سه یا چهار گل بزنند چه سودی خواهد داشت که در بازی برگشت میزبان باشیم؟ این تنها زمانی به درد ما خواهد خورد که در نوکمپ نتیجه بگیریم. ما یک پیروزی یک بر صفر را ترجیح میدهیم ولی حتی گل زدن هم کافی است. بهتر از همه این است که در خانه حریف نبازی. ما ترجیح میدادیم جلوی منچستر یونایتد بازی کنیم، ولی حالا باید در مقابل بهترین تیم دنیا قرار بگیریم. ما واقعگرا هستیم و بیشتر به فتح بوندسلیگا فکر میکنیم تا به قهرمانی در لیگ قهرمانان. ولی مقابل بارسا بهترین نمایش را خواهیم داشت. ما در رویای قهرمانی در رقابتهای اروپایی هستیم. لیونل مسی بازیکن بسیار مهمی است ولی ما باید اتوئو، آنری، اینیستا، چابی، مارکس و پویول را هم متوقف کنیم!»
آنجلوتی: لیورپول بهترین تیم اروپاست
" کارلو آنجلوتی " سرمربی میلان اعتقاد دارد لیورپول دشوارترین حریف اروپایی است.
" کارلو آنجلوتی " به Daily Mirror، گفت: « لیورپول دشوارترین حریف اروپایی است. بنیتز مربی فوق العادهای است. به خوبی دفاع تیمش را سازماندهی میکند و ضد حملههای عالی میزنند. »
«دیدار بار آنها همیشه خطرناک است. منچستر یونایتد نیز قدرتمند است اما آنها به شما اجازه بازی میدهند در حالیکه لیورپول این اجازه را نمیدهد. »
" آنجلوتی " همچنین از " گاس هیدینک " تعریف کرد. " هیدینک " تا پایان فصل در چلسی خواهند ماند و سرمربی فعلی میلان یکی از گزینههای مالک آبیها برای نشستن روی نیمکت استمفوردبریج است.
" آنجلوتی " گفت: « هیدینک مربیای است که احترام زیادی برای او قائلم. حرفهایگری او مثالزدنی است. او هر جا که رفته موفق نشان داده. به عنوان یک شخصیت بزرگ به هیدینک علاقه دارم. »
Last edited by franch; 04-04-2009 at 03:23.
آمبروزینی: لیگ قهرمانان، هدف ما
هافبک میلان گفته که تیمش دیگر نباید در دیدارهای بعدی خود امتیاز از دست دهد...
سایت گل: ماسیمو آمبروزینی هافبک میلان از اهمیت پیروزی در هر نه بازی پیش رو تا انتهای فصل گفته است. روسونری به دنبال رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد هستند و با ادامه روند فعلی سوم خواهند شد.
آمبروزینی آماده بازی یکشنبه مقابل لچه است و به دنبال هر سه امتیاز این بازی است. در هر حال، میلان فصل سادهای را پیش رو نداشته است.
مصدومیتهای پی در پی بازیکنانی مثل کاکا و رونالدینیو پیشرفت میلان را متوقف ساخته ولی با این حال آمبروزینی مطمئن است که تیمش میتواند به ثبات برسد. او به سایت رسمی باشگاه گفته است: «از این به بعد تمام بازیها برای ما مهم است. ما در لیگ جایگاه بدی نداریم و به دنبال آن هستیم که حتما پیروز شویم. ما میتوانستیم بهتر از این کار کنیم ولی نباید دیگر افسوس گذشته را خورد. میدانیم که اشتباهاتی مرتکب شدهایم ولی حالا به دنبال آخرین هدف خود هستیم که رسیدن به لیگ قهرمانان است.» میلان چهار امتیاز از جنوا، تیم چهارم جدول پیش است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)