سلام/.
من این روزها می خوام برم ثبت نام کنم واسه آموزشگاه !
پولش چند میشه کلا ؟!+ می خوام به بودجم نگاه کنم
![]()
سلام/.
![]()
سال 85 که من گواهینامه گرفتم 96 هزار تومان شد انگاری الان هم فکر کنم همون باشه![]()
داره از 100 تا 200
من یه آموزشگاه میشناسم کلاس بالا ماشین خودش میاد دنبالت بعد تضمین 100% هست یعنی با بار اول قبول میشی
190 میگیره اما همین مریخ که همه جا هست 90-100 میگیره .
سلام/.
98 هزار تومان + 4هزار تومان پول کتاب به زور ازت میگیرن!!!!بری ثبت نام میگن کلش میشه 102 تومان ولی تا وقتی که بری امتحان حدود 300 تومان از حلقومت میکشن بیرون!!!!
![]()
امروز شهري قبول شــــــــــــــــــــــــ ـدم
افسره گفت برو پايين برو آموزشگاه بگو قبول شدم
خيلي آدم شوخي بود فك كردم داره شوخي ميكنه
رفتم گفتم قبول شدم چند تا امضا و انگشت زدم، اومدم بيرون
راستي اونايي كه قبول نميشن كاردكسو همون موقع ميده برن خونه برا جلسه بعد درسته؟
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
ضمناً
50 بار هر بار 2 يا 3 تومني ازت ميگرين يه بار كتاب- بعد معاينه چشم-يكي صدور كاردكس-يكي برا امتحان شهري- يكي برگ صدور پست-اينا جدا از اون 4 تومنه راهنمايي رانندگي و هزينه آموزشگاهه كه تو هركدوم فرق ميكنه،متوسطش بين 85-90 تومنهپولش چند میشه کلا ؟!+ می خوام به بودجم نگاه کنم
![]()
Last edited by M A R S H A L L; 05-01-2010 at 17:54.
ok
ممنون/.
من اگه از اواخر این ماه برم ثبت نام یعنی حدود های 15 بهمن ماه اینا /... ثبت نام کنم کی کلاس ها شروع میشه و کی تموم میشه /.
چون من واسه اسفند ماه شاید سرم شلوغ باشه واسه همینواسه ارشد می خونم :ی
+ چقدر وقت مب بره یه توضیحاتی هم درباره اینا بگین ممنون میشم /.![]()
حدود 10 روز آموزش رانندگی و تئوری و .. داری
معاینه چشم و ..
بعدش افسر ازت امتحان میگیره
تقریبا روی 14 رو حساب کن![]()
چقدر وقت مب بره یه توضیحاتی هم درباره اینا بگین ممنون میشم /.
اگه استانداردشو درنظر بگيري بايد اينطوري باشه
- 5 جلسه كلاساي تئوري آموزش آئين نامه + آموزش فني خودرو (تو 5 روز)
- 10 جلسه آموزش عملي يا شهري (تو 10 روز ،هر روز "1:45)
متوسط تا 1 هفته ام امتحاناي آئين نامه و شهريو اگه ازت بگيرين ميشه نهايت 22 روز البته به شرطي كه آموزش عمليت درست بعد از تموم شدن تئوريات شروع بشه وگرنه تا 1ماهم ممكنه طول بكشه بعد از امتحانم اگه يه ضرب قبول شي بعد از 15-20 روز گواهينامه ت مياد كه اينيم كه گفتم استثنائات رو شامل نميشه و متوسطش هستش.
Last edited by M A R S H A L L; 06-01-2010 at 10:26.
ok
ممنون/.
من اگه از اواخر این ماه برم ثبت نام یعنی حدود های 15 بهمن ماه اینا /... ثبت نام کنم کی کلاس ها شروع میشه و کی تموم میشه /.
چون من واسه اسفند ماه شاید سرم شلوغ باشه واسه همینواسه ارشد می خونم :ی
+ چقدر وقت مب بره یه توضیحاتی هم درباره اینا بگین ممنون میشم /.![]()
سلام
من2 تا توصیه کنم...
اگه خواستی ثبت نام کنی دنبال آموزشگاه معروف نرو... آموزشگاهایی که خیلی معروفن فقط اسمشون خوب دررفته...یعنی از اسمشون سواستفاده می کنن...یه آموزشگاه معمولی بری کارشون خوب انجام میدن ، چون دنبال اسم در کردنن به نحو احسن کلاساشونو برگزار میکنن!!!
مثلاً آموزشگاهی که من رفتم خیر سرشون در جه یک بودن...آموزشگاه واسه یه سرهنگه بود که 3 جلسه آیین نامه رو اومد سر کلاس به مسخره بازی گذشت...2 جلسه فنی هم فقط یک ساعت بودبعد از کلاس فنی چند نفر رفتن داد وبیداد پولشونو پس گرفتن!!!!
همه کاراشونم با زیر میزی راه میو فتاد!!!
توصیه دیگه اینکه آموزشگاه بدون پارکینگ نرو...آموزشگاهی که پارکینگ نداره محل آموزشش با محل امتحان فرق داره...یعنی تو محل آموزش یه آموزشگاه خودت تمرین میکنی موقع امتحان کاردکستو به اسم یه آموزشگاه دیگه که پارکینگ داره صادر میکنن، مجبوری بری یه جا که تا حالا ندیدی امتحان بدی ...خلاصه اینکه دفه اولم ردت میکنن!!!چون همه چی از پیش هماهنگ شده !!!
دوستان یه سوال دارم نخندین لطفآ !
من پارسال گواهینامه گرفتم و چند روز پیش برای تمدیدش رفتم پلیس 10+ . دو ساعت همه کارها رو انجام دادم و بعد وقتی گواهینامه رو به طرف دادم گفت اینکه تمدید نمیخواد !
مگه گواهینامه رو نباید بعد از یک سال تمدید کنیم ؟ شرایطش عوض شده جدیدآ ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)