قیمتش چقدره؟این دسته مخصوص کامپیوتره یا مال خود کنسول هست و یه تبدیل بهش می خوره و به کامپیوتر وصل میشه؟درایور می خواد؟
قیمتش چقدره؟این دسته مخصوص کامپیوتره یا مال خود کنسول هست و یه تبدیل بهش می خوره و به کامپیوتر وصل میشه؟درایور می خواد؟
قیمتش رو من هم نمی دونم چند هست، اما در مورد باقی قضیه تا جایی که می دونم دسته هم برای کنسول هست هم برای pc دو نوع داره سیم دار و بی سیم، نوع بی سیمش رو می تونی دسته بی سیم کنسول رو تهیه کنی به همراه یک ابزاری به نام xbox ----- که می خوره به پی سی و میشه استفاده کرد یا اینکه هر دوی اینها رو توی یک پکیج که مخصوص پی سی عرضه شده بگیری. نوع سیم دار هم دو تا پکیج داره یکیش که ماله xbox هست روی اون یکی هم نوشته for windows تنها فرق این دو تا پکیج درایوری هست که روی دومی عرضه شده ولی می تونی همون پکیج اولی رو بخری و درایورش رو دانلود کنی.
سلام رفیقم یه گیم پد فراسو گرفته حدود 30 تومن میخواسته بدونه چه جوری میشه تو همه بازی ها ازش استفاده بکنه ؟ ...
مثلا just cause گیم پد عمل نمیکنه کسی میدونه ؟ !!! ... ویندوزش ویستا هست فقط کارش گیره ممنون میشم بگید !
بازی هایی هستند که فقط از کیبورد و موس پشتیبانی می کنند. برای فعال کردن دسته در این بازی ها باید از نرم افزاری مثل Pinnacle Game Profiler استفاده کنید.سلام رفیقم یه گیم پد فراسو گرفته حدود 30 تومن میخواسته بدونه چه جوری میشه تو همه بازی ها ازش استفاده بکنه ؟ ...
مثلا just cause گیم پد عمل نمیکنه کسی میدونه ؟ !!! ... ویندوزش ویستا هست فقط کارش گیره ممنون میشم بگید !
این نرم افزار تنظیمات خاصی داره ؟ ... اگه تونستی لینک دانلودش هم قرار بدی ممنون میشم ! ...
لطفا صفحه قبل رو کلا بخونین.![]()
متاسفانه لینک دانلد نسخه ی کرک شدش رو ندارم. ولی یادمه از torrent دانلدش کردم. برای آموزش نحوه ی کار باهاش مراجعه کنید به سایتش.این نرم افزار تنظیمات خاصی داره ؟ ... اگه تونستی لینک دانلودش هم قرار بدی ممنون میشم ! ...
40 تومن
تبدیل نداره usb هست ماله خود کنسول هم بی سیم داره و یو اس بی !
این یعنی دسته xbox تولید شده توسط مایکروسافته؟یا اینم تقلبی داره؟از کجا بفهمیم اصله؟
اصل هست همش ! قیافش و جلدش تابلوهه دیگه ولی بعضی شرکت ها مثه فراسوو کپی برداری کردن
اگر خریدی دقت کن پشتش لوگوی هولوگرام دار ماکروسافت هست اگه نبود برو مغازه دسته رو فرو کن تو حلقش
اگه رفتی جایی بخری شک داشتی بگو راهنماییت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)