تاثیر که به اون صورت که واقعا عمرشو بیاره پایین فکر نکنم ولی خوب تاثیر میزاره بهتر بود که همین کارو می کردی
تاثیر که به اون صورت که واقعا عمرشو بیاره پایین فکر نکنم ولی خوب تاثیر میزاره بهتر بود که همین کارو می کردی
این فرمت رو نمیخونه
نه برای دایویکس لازم نیست البته به شرطی که تو همون کدک باشه که کاوون اعلام کرده البته اکثر دایویکس ها با کدک استاندارد هستن و اگه سایزش بیشتر از 720*1280 و 30 فریم بود لازم به ریسایز کردن داره
ولی تو لینک زیر نوشته Vob میخونه:این فرمت رو نمیخونه
میشه یکی کپچر کردنو توضیح بده چه جوری باید کپچر کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورادو بعضی موارد رو اشتباه نوشته مثل این لینک که گفته D2 فقط میتونه تا 8 گیگ کارت حافظه قبول کنه درصورتی که میتونه تا 32 گیگ هم قبول کنه
6 حالت رکورد داره ویدئو- صدا - dmb - رادیو - میکروفون - تایمر رکوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از این مود ها رو انتخاب میکنی و بعد دکمه A رو برای رکورد فشار میدی حالا رکورد میکنه
البته مثل اینکه در حال رکورد نمی تونه روی مانیتور خودش نشون بده البته مطمئن نیستم یه بار امتحان کن بعدش اینجا جواب بده
یه چیزه دیگه بهتره که باتری فول باشه
دوستان من میخوام یه cowon i7 بخرم، بهترین گارانتی موجود تو بازار چیه؟
یا اینکه همه گارانتی ها بیخودن و بدون گارانتی بیشتر میصرفه؟
سلام کاوون فقط یه گارانتی کننده داره و اونم امرتات هست شهرتش رو هم که همه میدونن
قیمت I7 هم الان اینه
4 گیگ : 116 تومن
8 گیگ : 143 تومن
16 گیگ : 172 تومن
توانایی اش رو داره و رسما هم اعلام شده این قضیه (اصلاً اون چیپ داوینچی رو توش گذاشتن که از همین کارها بکنه)... و اتفاقا خیلی روی این قضیه مانور داده شد به عنوان اولین PMP ی که قدرت پخش فایل های DVD بدون ریپ رو داره ...
به firmware ات بستگی داره (مثلا نسخه 1.23 ظاهرا بهترین عملکرد رو در مورد vob داره) ... و البته vob هایی که bitrate بالا دارن هم می تونن دستگاه رو به زحمت بندازن (مثل هر فرمت دیگه ای که صرف اعلام حمایت ازش به معنای اینکه قطعاً دستگاه می تونه بازش کنه نیست ... )
ممنون از جواب
ببخشید من اطلاعی ندارم اصلا، منظورتون از این که شهرتش رو همه می دونن یعنی اینکه گارانتیه خوبیه؟
بععععععععععععععععععععععله
از دوستان اگه میشه یکی در مورد آپدیت cowon A3 توضیح بده چه جوری و از کجا میشه آپدیت کرد جدیدترین فریمور کدومه و.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)