تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 75 اولاول ... 1656626364656667686970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 747

نام تاپيک: كلوپ HTC Touch HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض می خوام hd بخرم

سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم

می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت

داره خودمونی میشه Eureka204's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من گوشیم بشدت خورده زمین. بردم یاس. گفت بردش مشکل پیدا کرده. 250 تومن خرجش هست. LCDش سالمه.
    نظر دوستان چی هست. من قیمت کردم تو سایتهای خارجی بردش رو زده 140 دلار. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چی بگم به گارانتی؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام
    من گوشیم بشدت خورده زمین. بردم یاس. گفت بردش مشکل پیدا کرده. 250 تومن خرجش هست. LCDش سالمه.
    نظر دوستان چی هست. من قیمت کردم تو سایتهای خارجی بردش رو زده 140 دلار. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چی بگم به گارانتی؟
    هر چی هم که بگی قبول نمیکنن.

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

QUOTE=zardaki;4613867]سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم

می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت[/QUOTE]

من دست دوم دارم, مثل دسته ی گل ! پکش هم اینه :
    خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ...

ولی از یکی از دوستان شنیدم که 420 فروخته بوده, برای همین فکر نکنم تا وقتی که قانع نشم که اصلا راه نداره زیر 400 به کسی بدم

سلام
    چی بگم به گارانتی؟
    ببین, همین یاسی که میگی گوشیه منو که از خودشون خریدن, گفتم چند برمیدارین, حداکثر گفت 300 تومن ! البته که خیلی نامردی کرد, چون تو تاپیک بقلی (!) یکی از دوستان میگه 420 فروخته ! ولی چطوری میخوای 250 خرجش کنی ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان لطفا معایب touch hd رو بیان کنند.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوستان لطفا معایب touch hd رو بیان کنند.
    HD اینه که :
    1-صفحش با اینکه اندازش واقعا عالیه و نه به بزرگی HD2 هست که شما رو ازیت کنه و نه کوچیه ولی تکنولوژی صفحش قدیمیه و مقاومتیه و مولتی تاچ هم نداره
    2-دوربینش فقط در عکس گرفتن در روز عالی کار میکنه ولی در شب به علت نداشتن فلاش ضعیفه و فیلم برداریش اصلا جالب نیست
    3-حافظه داخلی بالایی نداره و فقط 200 مگ به شما برای نصب نرم افزار میده و شما باید از رم 8 گیگ داخل جعبه استفاده کنین...
    4-کلا قدرت صدای خوبی نداره ولی صدای اسپیکرش از امنیا وhd2 و دیاموند ها بیشتره و توی هندزفری هم خوبه ولی عالی نیست
    5-ویندوز موبایل 6.1 روشه که این به دلیله قدیمی بودنش نسبت به HD2 و امنیا2 ای هست که 5 ماهه تولید شدن
    ...اگه چیز بیشتری یادم افتاد همینو می ویرایشم

7. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

QUOTE=zardaki;4613867]سلام دوستان بعد از کلی تحقیق و گردش توی سایتایمختلف تصمیم گرفتم hd بخرم

می خواستم ببینم دوستان کسی دست دوم تمیز نداره ؟ خریدارم البته به قیمت
    من دست دوم دارم, مثل دسته ی گل ! پکش هم اینه :
    خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ...

ولی از یکی از دوستان شنیدم که 420 فروخته بوده, برای همین فکر نکنم تا وقتی که قانع نشم که اصلا راه نداره زیر 400 به کسی بدم

ببین, همین یاسی که میگی گوشیه منو که از خودشون خریدن, گفتم چند برمیدارین, حداکثر گفت 300 تومن ! البته که خیلی نامردی کرد, چون تو تاپیک بقلی (!) یکی از دوستان میگه 420 فروخته ! ولی چطوری میخوای 250 خرجش کنی ؟! [/

من به شما که گفتم 380 میخرم و رم 8 گیگ هم نمیخوام و رم 8 الان 25 تومنه که اگه اونو بزاری روش میشه همون 400 تومن و در ضمن شما گفتی مشکل اینو داری که نمیتونی اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال بدی و تازه از طرف دیگه که میخواین HD2 بخرین اونم رم 2 گیگ روشه و حتما باید روش رم بالا بخرین و بندازین پس چی بهتر از اینکه رم 8گیگه HD رو واسه خودتون نگه دارین!!؟؟ البته من تا 20 اسفند پولم جور میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان آیا میشه اچ دی رو به وین 6.5 آپدیت کرد؟؟/
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان آیا میشه اچ دی رو به وین 6.5 آپدیت کرد؟؟/
    ممنون
    آپدیت رسمی نه ولی از رامهای کوک شده میشه استفاده کرد

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

آپدیت رسمی نه ولی از رامهای کوک شده میشه استفاده کرد
    همون صاحب مغازه ای که من ازش خریده بودم بهم گفت که 6.5 ریخته و میزان هنگ گوشیش خیلی کم شده
    به کل برای کاهش هنگ گوشی چه کارایی میتونم بکنم ؟
    (رئال عزیز, جواب شما رو بصورت خصوصی فرستادم)

در ضمن یادم رفت, توی اپرا وقتی من صفحات فارسی رو میخونم, یا وقتی ایمیل های فارسیم رو چک میکنم, حروف منقطع نشون داده میشن, چطوری باید درستش کنم ؟

دیگه این که من spb mobile shell رو نصب کردم, و واقعا ازش راضیم, به نظر شخصی خودم خیلی بهتر و راحتتر از touch flo3D (روی hd ) هستش ولی نمیدونم چرا هیچ جا ندیدم که کسی حرفی راجع بهش بزنه ... اگه کسی خواست بگه که من آپش کنم یه امتحانی بکنین
    و دیگه این که یه پک تکمیلی برای فایل اکسپلوررش پیدا کرده بودم که اونم خیلی کار باش رو راحت تر کرده بود برام ...

1-شل شدن دره باطری(تو سایت های دیگه هم در موردش نوشته!!)
    2-خش افتادن راحت روی صفحه!!!
    1- برای من که مشکل هنگ کردن زیاد دارم (هفته ای 6 بار !) و مرتب درب باطری رو باز میکنم که چنین مشکلی پیش نیومده
    2- یه بار یک چیزی رو پرت کردم و اومدم از گوشی به عنوان چوب بیسبال (!) استفاده کنم, صفحه ی گوشی با شدت خورد به گوشه ی قاب i8910 !!! (من کلا گوشی رو تو پر قو نگه میدارم (حتی روی میز هم نمیذارم, یه کیفی چیزی زیرش میذارم !) ولی کاملا یهو اتفاق افتاد, شرمنده (!!!؟)) هیچی اش نشد !!! یعنی به معنیه کامل کلمه هیچی ! حتی روی محافظش هم خط و خش نیفتاد, چه برسه به این که بخواد صفحه اش مشکل پیدا کنه ...
    Last edited by fasters7; 11-02-2010 at 20:23. دليل: اضافه کردن جواب به یکی از دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •