تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 66 از 262 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

4- ايران 6 امتياز؛ 5 بازي

بازم حمایت کنید . ازبکستان بود تا حالا مربی عوض کرده بود .
    قبل اینکه دایی مربی شه یه مربی خارجی خفن آورده بودن (اسمش الان یادم نیستش) دو روز بیشتر ایران نبود بعد رفت یه مصاحبه مطبوعاتی کرد یه خبرنگار گفت : " همونطور که میدونید ایران آقای فوتبال آسیاست و ... " که همونجا طرف جواب داد دیگه گذشت اون زمان که ایران آقای آسیا بود . خیلی با این جملش حال کردم .

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

همون بهتر كه ايران باخت
    الا ميبرد دوباره يك ساعت آهنگ دلاوران رو پخش ميكردن
    شما مجبوري نگاه كني؟
    من كه خود بازي رو هم نگاه نكردم.

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وقتي ماها هر مسئله اي رو به ciaست ربط ميديم ديگه انتظاري از ورزش نميره ! نبايدم از اين بهتر بشه! چون وقتي ما اينجوري هستيم ديگه بقيشو خودتون حدس بزنيد!! ورزش ما از اون وقتي اين اينجوري شده که مسايل 30يا30 و باندبازي قاطيش شده!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

قبل اینکه دایی مربی شه یه مربی خارجی خفن آورده بودن (اسمش الان یادم نیستش)
    خاوير كلمنته(اگه اشتباه نكنم)

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اگر برده بودیم الان صدا و سیما خودش رو پاره میکرد !!!
    تا یک هفته باید سرودهای ملی رو همراه با تصویر گلهای تیم ملی و صد البته تصاویر رئیس جمهور مردمی میدیدیم !!!
    این باخت حداقل حسنش این بود که مار از شر این سرودهای درپیت راحت کرد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اينو بخونيد(اگه نخونديد):
    مافياي ورزش ايران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خاوير كلمنته(اگه اشتباه نكنم)
    ممنون . خودشه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حذف ايران از جام جهاني بسيار محتمله.

واقعاً شرم آوره كه در ايران به تيمي مثل عربستان ببازيم. خوشحالي اونا در زمين ايران واقعاً از اينكه 100 تا گل از عربستان بخوريم هم بدتره.

من اولش كه باختيم كلي به احمدي ژاد و علي دايي بد و بيراه گفتم ولي به نظر من دلايل زيادي داشتيم كه باختيم :

1- اولاً شعور فوتبال ملي در ايران معنا نداره (بلانسبت كساني كه با مطلبي كه ميخوام بگم موافقن!) اگه يادتون باشه در بازي ايران - كره كه دو روز بعدش بازي استقلال و پرسپوليس بود تمام رسانه ها و حتي بعضي از دوستان من ابتدا از بازي استقلال-پرسپوليس به عنوان بازي مهم ياد كردن و بعدش گوشه چشمي هم به بازي با كره داشتن. من متعجب بودم كه در برنامه هاي تلويزيوني بلااستثناء از بازي استقلال و پرسپوليس صحبت ميشد(البته بنده برنامه 90 رو نديدم ولي هر كانالي رو كه ميگرفتم صحبت از داربي بود). خوب اين طرز تفكر باعث ميشه كه بازي ملي اهميت خودشو در برابر بازي هاي باشگاهي از دست بده تا اونجا كه مربيان تيم هاي باشگاهي كه نمايندگان ايران در جام باشگاه هاي آسيا بودند به صراحت از لطمه زدن اردوهاي ملي به بازيكنان تيم هاشون كه ملي پوش هم هستند صحبت ميكردن و حتي گفته بودن اردوهاي ملي بايد در هنگاك بازي هاي اونا تعطيل بشه! خوب حالا خواهش ميكنم كه به اين سئوال من پاسخ بدن: اگه تيم ملي به جام جهاني صعود نكنه قهرمان شدن يك تيم ايراني در جام باشگاههاي آسيا حتي اگه هر 4 نماينده ايران كاملاً نتايج قابل قبولي بگيرن يا اصلاً ارزشي داره؟

البته به علي دايي هم حق بدين. اون فقط چند روز بازيكنان اصلي تيمشو در اختيار داشت در حاليكه عربستان اصلاً لژيونر نداره، كره شمالي اصلاً ليگ نداره و بازيكنانشون كاملاً در اختيار تيم مليشون هستن. درسته دايي در كسب اين نتايج به عنوان مقصر اصلي شناخته ميشه ولي واقعاً بي انصافيه كه همه تقصيرها رو به گردن اون بندازيم.

2- مشكل ديگه اي كه داشتيم اين بود كه ما پاسكاري سالم و حفظ توپ بلد نبوديم. به خدا دارم ميتركم از اينكه نميتونم اينو به گوش دايي برسونم كه پاسكاري آروم و سنجيده، حفظ خونسردي بعد از زدن گل كه باعث به هم ريختن اعصاب حريف ميشه رو در دستور كارش قرار بده. به خدا اگه بازي رو آروم ميكردن اون عربهاي فرصت طلب هم موقعيت پيدا نمي‌كردن كه هوس نزديك شدن به دروازه ايران رو بكنن. دارم ميتركم از ناراحتي. ما بازي رو برده بوديم. گل رو زديم و فكر كرديم كار تموم شده. همون بلايي به سرمون اومد كه كره به سرمون آورد. به خدا ريشه هردوشون يكيه. حفظ توپ!!!!!! به خدا اصلاً اصول فوتبال رو نميدونيم. فقط الهي به اميد تو ميريم تو زمين و انتظار داريم پيروز هم بشيم. بعد از جام جهاني 98 ديگه بازي درست و حسابي از تيم ملي نديدم. كجا رفت اون بردهاي شيرين و مقتدرانه؟ حالا حتي يه تيم الكي مثل امارات هم مياد براي ما شاخ و شونه ميكشه.

البته مورد دوم ميتونه از مورد اول نشأت گرفته باشه چون اونا زمان زيادي براي همآهنگي نداشتن و در ضمن باشگاهها هم رو اين قضيه كار نكردن اونا اصلاً حفظ توپ نميدونن چيه. بايد اين حفظ توپو از اسپانيايي ها ياد بگيريم و تلاش كنيم اونو در كليه باشگاهها اجرا كنيم تا در تيم ملي با توجه به مشكلات موجود در نحوه جمع شدن تيم در كنار هم بتونيم اين مشكلات رو به حداقل برسونيم.

حتي نميتونم تصورشو بكنم كه ما در اوج بدبختي عربها كه سعي داشتن از ته چاه بيان بيرون و كافي بود يه لگد آروم بهشون بزنيم تا كاملاً بيفتن توي چاه راه داديم كه از ما استفاده كنن بيان بالا و يه لگد بزنن به ما تا ما بيفتيم پايين (عجب تحليلي بود!).

خيلي متأسفم كه اينو ميگم ولي من 90 درصد ايران رو حذف شده ميدونم مگر اينكه بتونيم كره شمالي رو در پيونگ يانگ شكست بديم. اونم اگه ببريم تازه هنوز يك امتياز از كره شمالي عقبيم و باز هم بايد به اما و اگر ها دل ببنديم. از من اينو به ياد داشته باشين عربستان ديگه نميبازه. از همين الآن اونو بعنوان يكي از دو تيمي كه از اين گروه به طور مستقيم صعود ميكنه بشناسين. اين ايران و كره شمالي هستن كه بايد براي سوم شدن در گروه تلاش كنن.

كره شمالي از 3 بازي باقيمونده 2 بازي خارج از خونه داره (عربستان و كره جنوبي) و يك بازي داخل خونه(ايران).
    عربستان از 3 بازي باقيمونده 2 بازي داخل خونه داره (امارات و كره شمالي) و يك بازي خارج خونه(كره جنوبي).
    ايران هم از 3 بازي باقيمونده 2 بازي خارج از خونه داره (كره شمالي و كره جنوبي) و يك بازي داخل خونه(امارات).

الآن

كره شمالي به ايران نزديك تره و ايران ميتونه بهش برسه ولي عربستان نه.
    واقعاً سخته. يه جورايي لقمه رو از پشت سرخوردنه. وقتي كه ما ميتونستيم به راحتي اوضاع رو براي خودمون هموار كنيم كار رو گره انداختيم.

من واقعاً از اينكه جام جهاني رو بدون ايران ببينم رنج ميبرم. اصلاً برام غير قابل باوره. همين عربستان آشغالي رو ببينين كه چطوري مقابل ما بازي كرد. همينا ميرن جام جهاني و ميرينن به هيكل آسيا. اصلاً آسيا به درد همينا ميخوره. من حاضرم ايران بره جام جهاني و چند تا گل از يه تيم معمولي بخوره ولي حضور داشته باشه ما با اين روندي كه بر فوتبال ما حاكمه نميتونيم اميد به پرواز بلند در جام جهاني داشته باشيم پس بايد به تك صحنه هايي كه در جام جهاني خلق ميكنيم اميدوار باشيم. من باوجود شكست از مكزيك و تساوي با آنگولا از گل هايي كه گل محمدي و بختياري زاده در جام جهاني زد هنوز هم خوشحال ميشم. حضور در جام جهاني به خودي خود در رسانه هاي بين المللي بازتاب داره. همين برامون بسه. بودن اسم ايران بر سر زبان ها واقعاً برام لذت بخشه دوست ندارم اين لذت طولاني بشه.

ميدونم نزديك به محاله ولي دعا ميكنم روند طوري پيش بره كه همه چي عوض بشه!

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دایی در کنفرانس مطبوعاتی:
    خیلی ببخشید ما تیم بلتل (برتر) میدان بودیم.
    گلای اونا صددل صد آفساید بود
    داول 5تا پنالتی مالو نگرفت
    ما میلیم دام دهانی!
    ایول باحال گفتی !!!
    Last edited by اماستیاف; 28-03-2009 at 21:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •