درسته هر چی المان خوب و فکر جالب در بازی میتونه باشه در این بازی هستش..(واقعا ایده های سازنده ها برای این بازی بیست بوده)
درسته هر چی المان خوب و فکر جالب در بازی میتونه باشه در این بازی هستش..(واقعا ایده های سازنده ها برای این بازی بیست بوده)
بچه ها شما به این بازی از 10 چند میدید؟!
9/5.........
سلام.
من تو این قسمت از بازی گیر کردم:
تصویر 1
تصویر 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دریچه کولر جلومه که طناب نمی ندازه بگیرتش. دو طرفم هم پرتگاه هست. پشت سر هم یه در هست که میری جلوش می گه scan and open پشتش هم ریشه درخت ها رشد کرده راهی نیست. کرک جدید هم ریختم فرقی نکرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون می شم راهنمایی کنید.
و اینکه چه قدر دیگه تا آخر بازی مونده؟
خوب اگه طناب نندازه به رحمت ایزدی رفتی ...باگ هستش.
برادرا یکی مردونگی کنه این سیو منو بگیره از دریچه کولر رد بشه به چک پوینت بعدی که رسید پس بده. برای خودم طناب نمی ندازه دریچه کولر رو بگیره انگار باگه شاید برای شما درست باشه.
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا این بازی کلکسیون باگه !
دارم نصب میکنم بینم چطوریاس !
كسي از دمستان مي دونه چرا بازي ذخيره نمي شه؟
سلام
یه مشکل جالب.
توی 49 درصد هستم اونجا که میره پاد زهر پیدا می کنه و گیاها همه جا رو گرفتن بعد اونجا که گیاها تونلشو خراب می کنن از یه راهی خلاصه رفتم دنبال جوکر که باید سه تا پمپ رو به قول بازی خنثی کنیم. همه این کارا رو کردم و از یه طرف دیگه اومدم تو جزیره حالا توی آبجکت ها نوشته جلوی بتمن رو بگیر تا رودخونه گاتم رو آلوده نکنه. ولی هیچی رو نقشه نیست. چند تا ساختمونا رو هم گشتم خبری نبود. تازه انگار هیچی دیگه تو بازی نیست نه صدای جوکر میاد گیاها هم که رفتن البته فک کنم مال اون پادزهره بود. خلاصه الآن هیچی به هیچی. باگه؟ یا من گیر کردم؟
ممنون
نه دوست عزیز اگه از اول از کرک مناسب استفاده کنی این بازی هیچ باگی نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)