تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 168 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم سر این گوشی و یک n95 کلاسیک بازی one و یا فیفا را تست کنید و نتیجه را ببینید ! نظرتان عوض میشه !

یک اپسیلن ؟ من نظرم یک گاما هست !

--

جالبه فقط سه ضعف ؟ پس فکر کنم گوشی اول باید میشد ! نه اینکه نوکیا داره جمعشون میکنه
    عزیزم...اولا شما مثل اینکه خیلی توپتون پره..ثانیا فکر نکنم هیچ گوشی کامل باشه تازه 85 محاسنش بیشتر از معایبش هستش ..ثالثا ا من توی این یک ماه به غیر از این 3 مورد چیز دیگه ای که به اون بگی عیب ندیدم وخیلی راضیم..حالا شما دوباره برگرد سر خونه اول و بگو این گوشی اینطوریه ...این گوشی اونطوریه واینکه شما خودت می دونی که هر گوشی ویژگیهایی داره وشما هی گیرمیدین به این 85 که بازی های ان گیج رو بد اجرا میکنه ..حالا قطعه گرافیکی نداره فدای سرش در عوض یکسری امکانات دیگه داره..شما طوری از گوشی حرف می زنید که طرف فکر میکنه 1100بگیره بهتره..دیگه ایقدر خواهشا این قضیه رو کش ندین..یا علی
    Last edited by IOC; 10-03-2009 at 17:40.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا من کاری به این کارا ندارم. چون کلا نوکیا بعد از N95 8gig دیگه بقیه گوشیهاش فعلا از نظر بدنه که تعریفی ندارن! و حتی خود N95 8gig های جدید هم که الان دوستان میگن ...
    بگذریم ولی این گوشی خداییش دوربینش اون جور که انتظار میرفت نیست. ضمن اینکه به ایراداتش ناخوانا بودن صفحه زیر نور آفتاب رو هم اضافه کنید.
    منی که اینا رو میگم کسی هستم که میخواستم همین گوشی رو بگیرم ولی خب ممکنه اینها که گفته شد برای خیلی ها دیگه مشکلی نباشه.
    Last edited by noisymind; 10-03-2009 at 21:32.

3. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

نه بدنه ان 85 خیلی بهتر از ان 95 هشت گیگ هست و مدلش هم شیک تره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دیگه ایقدر خواهشا این قضیه رو کش ندین..
    اتفاقا بهتره کش بیاد تا افرادی که می خواهند این گوشی رو بخرند ف اشتباه من و شما را نکنند

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

به نظر من واقعاً 420 تومن پول بابت این گوشی دادن اشتباهه محضه ......
    .
    من 2 3 روزی E66 یکی از اقوام دستم بود ... حاضرم قسم بخورم سریعترین gps که من روی انواع گوشیها دیدم رو E66 داره .... شاید باورتون نشه در کمتر از 10 ثانیه کانکت میشه .... Cpu گوشی 369 هست ... شتاب سنج داره و .....
    .
    قیمتش هم 70 80 تومن از 85 کمتره .... حالا نمیگم E66 خیلی خوبه ولی با اون 420 تومن پوله 85 گزینه های خیلی بهتری هم هست ...

8. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

پس به نظر همه ی شماهایی که میگین N85 خریدن اشتباهه، ما بدنگان خدا چی بخریم که تو حدود همین قیمت باشه . دوربین 5 داشته باشه . طراحی خیلی شیک و زیبا داشته باشه ( صفحه ی OLED نداشت، جهنم! ) صدای خوبو با کیفیتی داشته باشه . جدیدترین سیمبیان رو داشته باشه .اف ام ترانسمیتر داشته باشه . خروجی TV ، شتاب شنج ، Wi-Fi ، باتری خوب ، وزن و ابعاد کم ، GPS و در نهایت ، مورد پسند ما هم باشه ؟؟؟

در آغاز فعالیت red_mercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام،روی جعبه ی گوشی یه هولدر بود که روش نوشته که یک کد فعالسازی داره!این کد مخصوص ان گیجه؟حالا کجاش هست؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس به نظر همه ی شماهایی که میگین n85 خریدن اشتباهه، ما بدنگان خدا چی بخریم که تو حدود همین قیمت باشه . دوربین 5 داشته باشه . طراحی خیلی شیک و زیبا داشته باشه ( صفحه ی oled نداشت، جهنم! ) صدای خوبو با کیفیتی داشته باشه . جدیدترین سیمبیان رو داشته باشه .اف ام ترانسمیتر داشته باشه . خروجی tv ، شتاب شنج ، wi-fi ، باتری خوب ، وزن و ابعاد کم ، gps و در نهایت ، مورد پسند ما هم باشه ؟؟؟

اتفاقا این سوال منم هست! خودمم موندم چی بگیرم بالاخره!!! فکر کنم آخرش به همون n95 8 گیگ برسیم. هر چند دیگه الان خریدش زیاد جالب نیست

داره خودمونی میشه hbokayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان به امید خدا من فردا میخوام این گوشی رو بخرم اگر راهنمایی و چیزی مونده که باید بدونم لطف میکنید بگید درضمن میخواستم بدونم در ورژن 11 این گوشی چه مقدار از مشکلات نسبت به ورژن 10 حل شده و ورژن 11 چه مشکلاتی را دارد. باز هم ممنون

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من بازم بهتره بیشتر فکر کنید ..... بازم میگم با این پولی که میخوهید بابت این گوشی بدین گوشیهایی بهتره دیگه ای هستند ...
    اگه خریدی پس فردا نیای بگی چرا کسی منو راهنمایی نکرد از ما گفتن بود .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •