با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما و دوستان عزيزتان.
لطفا مي شود سيو بعد از معماي ساعت را به من بدهيد؟
با تشكر
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما و دوستان عزيزتان.
لطفا مي شود سيو بعد از معماي ساعت را به من بدهيد؟
با تشكر
سلام دوستان.
من اول بازی گیر کردم وقتی رمز در اتاق پسر بچه رو میزنم در که باز میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه همونجا قفل میشه چیکار کنم ؟ یعنی به نظرتون بازی خرابه؟![]()
این بازی چرا اینقدر مشکل داره. تو مرحله ای که یک چاقو رو از وسط آینه میکشی بیرون و یه پرستار بهت حمله میکنه، من هر کاری می کنم با چاقو ضربه نمیزنه. فقط همینطوری تو دستش میگیره. دکمه های attack رو از موس به کیبورد هم تغییر دادم. ولی باز هم جواب نداد.
آره بازیه شما مشکل داره! شما بازی رو آنیستال کن بعد نصب کن به احتمال زیاد حل بشه و اگه حل نشد DVD مشکل داره.
این بازی مشکل نداره, شما باید هنگام حمله با چاقو یا اسلحه یا هر چیز دیگه ای از کیبرد دیکمه Shift رو بزنی با با چپ کلیک موس دخلشو بیاری و بعد بازم از طریق Shift از حالت حمله در بیای!این بازی چرا اینقدر مشکل داره. تو مرحله ای که یک چاقو رو از وسط آینه میکشی بیرون و یه پرستار بهت حمله میکنه، من هر کاری می کنم با چاقو ضربه نمیزنه. فقط همینطوری تو دستش میگیره. دکمه های attack رو از موس به کیبورد هم تغییر دادم. ولی باز هم جواب نداد.
با تشکر. پس یعنی چه بخوام از راست کلیک یا چپ کلیک برای ضربه استفاده کنم قبلش shift رو بزنم؟ عجب سوتی دادم!
فقط یه سؤال دیگه. راهی نیست که در حالت دیفالت بجای اینکه موقع حرکت بدوه، راه بره و برای دویدن از یه کلید استفاده کرد (مثل نسخه های قبلی بازی)
من پارسال بهمن ماه این بازی رو کردم . واقعا بینظیره.
آره باید قبلش Shift رو بزنی.
در مورد سوال دوم هم دقیقا یادم نیست چنین امکانی داشت یا نه اصلا من تا حالا استفاده نکرده بود که موقع حرکت با یه کلید بدوه ولی فکر نکنم چنین امکانی داشته باشه, شما از تنظیمات Option Control یه دستکاری بکن ببین داره یا نه.
بله واقعا بینظیره, وقتی میشینی بازی میکنی انگار داری فیلم سینمایی تماشا میکنی (البته اگه تنظیماتش رو رو High بزاری) بعضی از صحناتش هم واقعا دلهره آور بودش که خوره من همین صحناتش بود!نوشته شده توسط ghahremanimehdi
Last edited by DJ POLESTAR; 12-10-2009 at 13:23.
من هنوز نتونستم مشکل صدای بازی رو حل کنم . هم روی XP و هم VISTA امتحان کردم .خواهش می کنم یکی بهم بگه چکار کنم .یه خاطر این مشکل مدتی که بازی رو رها کردم . کمک کنید لطفا
به احتمال زیاد این روش فقط در XP جواب بده چون تا حالا رو Vista امتحان نکردم!
به روش زیر عمل کن
بروی My Computer راست کلیک کن و کزینه Propertise را انتخاب کن.
در پنجره باز شده به تب Hardware برو و بعد روی Device Manager کلیک کن
پس از باز شدن Device Manager بروی Sound,Video and games controllers کلیک کن تا زیر شاخه آن باز شود.
سپس بروِ Unimodem half-daplex device راست کلیک کرده و Disable را Enable کنید.
پایانش چقدر مسخره بود!!!!!!!!
یه سفینه اومد الکس و ال رو برد :|
جایی هست که بشه بقیه پایانهاش رو دید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)