تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 66 از 482 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان!!!
    من مرکز مخابراتیم استقلال هست(جردن و فرشته)!
    1.5 سال پیش از شرکت شاتل درخواست دادم بعد از 1هفته گفتند خطم PCM هست!
    با اطلاعاتی که بچه های همین سایت در اختیار گذاشتن از طریق شکایت از سایت مرکزی
    مخابرات بلاخره خطم رو درست کردم... از بچه هایی که راهنمایی کردم هم واقعآ ممنونم چون در حال حاضر
    با بد بختی هم که شده سرعت دایال آپم بعضی وقتا به 40Kbps می رسه...
    منطقه ی مارو آسیاتک و شاتل ساپورت می کنه اما الان که به هرکدوم زنگ می زنم میگن
    پورت خالی نداریم و متقاضی هایی داریم که 7ماه تو نوبتن...
    اما من از رئیس مرکز مخابرات پرسیدم اون گفتش که یه مقداری پورت خالی دارن ولی به هر کسی
    نمی دن!!! نگه داشتن واسه ... (خدا می دونه کی)!!!
    اما رئیس مرکز گفت شرکت داتک تجهیزاتش رو آورده و احتمالآ تا قبل از عید تو این مرکز سرویس میده...
    می خواستم ببینم چطوری می تونم جا رزرو کنم یا...
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از قطعی امروز که قبل sms زده بودن از ساعت 10 تا 2 بعد از ظهر اینترنت قطع میشه، سرعت من به شکل محسوسی کم شده برای بقیه دوستان چطوریه سرعت دانلود تورنتم خیلی کم شده تا دیروز خوب بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1.5 سال پیش از شرکت شاتل درخواست دادم بعد از 1هفته گفتند خطم pcm هست!
    مخابرات بلاخره خطم رو درست کردم... از بچه هایی که راهنمایی کردم هم واقعآ ممنونم چون در حال حاضر
    با بد بختی هم که شده سرعت دایال آپم بعضی وقتا به 40kbps می رسه...
    اما من از رئیس مرکز مخابرات پرسیدم اون گفتش که یه مقداری پورت خالی دارن ولی به هر کسی
    اما رئیس مرکز گفت شرکت داتک تجهیزاتش رو آورده و احتمالآ تا قبل از عید تو این مرکز سرویس میده...
    ممنون
    با بخش فروش داتک تماس بگیرین .

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ضمنا تو سایت نوشته 100 برا مودم میخواد مودم رو از خودشون بگیرم یا میتونم خودم تهیه کنم ؟ اگر جواب مثبته چی بگیرم ؟
    این سرویس محدودیت حجم و زمان نداره
    با تشکر
    شما با مودم 30-40 تومني هم كارتون راه مي افته
    مودم اصلا فرقي نداره چي باشه
    فرقي هم نداره از كجا بخرين
    پول زياد بابت مودم ندين

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

شما با مودم 30-40 تومني هم كارتون راه مي افته
    مودم اصلا فرقي نداره چي باشه
    فرقي هم نداره از كجا بخرين
    پول زياد بابت مودم ندين
    برادر مودم وایرلس میخواهد بگیرد نه dsl
    چی چی رو فرقی نداره
    شما باید از خودشان بگیری، چون مودم شان رو روی فرکانس خاصی رجیستر میکنند که با بقیه تداخل نداشته باشه
    100 تومان هم ودیعه است و مودم امانیه!
    مودم هم اصولا ندارن، باید زنگ بزنی، سیریش شی تا اولین کسی که مودمش رو پس آورد بدن به تو
    موفق باشی...

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1.5 سال پیش از شرکت شاتل درخواست دادم بعد از 1هفته گفتند خطم PCM هست!
    با بد بختی هم که شده سرعت دایال آپم بعضی وقتا به 40Kbps می رسه...
    ممنون
    آقا این چیزی رو که فرمودین میتونی از طریق شکایت خطت رو از pcm در آورد رو شما کجای سایت خوندی اگر ممکنه لینکش رو بذارید شاید منم تونستم کاریش بکنم
    اصلا به نظر دوستان همچین چیزی شدنی هست ؟
    ولی خوب اگر بعد از عادی شدن خط به قول دوستمون مجبور باشی 7 ماه منتظر بمونی که دیگه چه فایده ای داره البته با این مرکز مخابراتی که ما داریم (ولیعصر ) فکر کنم حالا حالا ها تو آب نمک باید بمونم
    یعنی انقدر این adsl کمیابه
    فعلا فکر کنم همون ipw سریعتر باشه البته بازم لابد باید کلی منتظر مودم باشم
    نظرتون چیه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1.5 سال پیش از شرکت شاتل درخواست دادم بعد از 1هفته گفتند خطم pcm هست!
    با بد بختی هم که شده سرعت دایال آپم بعضی وقتا به 40kbps می رسه...
    ممنون
    سلام
    بابا بچه بالاشهر و ایناشوخی کردم
    دوست عزیز بهترین کار همونطور که دوستمون اقای... گفت(قراره اسمشو بهم بگه)بکنی.زنگ بزن به شرکت همه این چیزارو بهشون بگو خودشون راهنماییت میکنن.این بهترین کاره به نظر من
    بعد از قطعی امروز که قبل sms زده بودن از ساعت 10 تا 2 بعد از ظهر اینترنت قطع میشه، سرعت من به شکل محسوسی کم شده برای بقیه دوستان چطوریه سرعت دانلود تورنتم خیلی کم شده تا دیروز خوب بود.
    اره دوست عزیز .البته مال من کم نشده بلکه نوسان داره.سرعت دانلود از رپید اگه دوتا فایل بزام خوبه اما اگه یه فایل بزارم دانلود بشه نوسان داره
    با بخش فروش داتک تماس بگیرین .
    موافقم اقای.....
    آقا این چیزی رو که فرمودین میتونی از طریق شکایت خطت رو از pcm در آورد رو شما کجای سایت خوندی اگر ممکنه لینکش رو بذارید شاید منم تونستم کاریش بکنم
    ولی خوب اگر بعد از عادی شدن خط به قول دوستمون مجبور باشی 7 ماه منتظر بمونی که دیگه چه فایده ای داره البته با این مرکز مخابراتی که ما داریم (ولیعصر ) فکر کنم حالا حالا ها تو آب نمک باید بمونم
    نظرتون چیه ؟
    به نظر من هر دو تا کارو انجام بده.فوقش هرکدوم که شد میتونی استفاده کنی و اون بکب رو بیخیال بشی دیگه اما اگه نظر منو میخوای از همین الان به دنبال جفتشم باش

9. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نظرتون چیه ؟
    نه اون که شدنیه ، بودن دوستانی که خطشون رو درست کردن . حتی شاید امکانش باشه که یک خط دیگه بگیری که PCM نباشه تا سریعتر کارت راه بیفته . به هر حال حتما به دنبال ADSL هم باش چون من فکر نمیکنم با IPW بتونی به راحتی ADSL کار کنی .

دوست عزیز بهترین کار همونطور که دوستمون اقای... گفت(قراره اسمشو بهم بگه)بکنی.زنگ بزن به شرکت همه این چیزارو بهشون بگو خودشون راهنماییت میکنن.
    Simply call me Storm if you like

اره دوست عزیز .البته مال من کم نشده بلکه نوسان داره.سرعت دانلود از رپید اگه دوتا فایل بزام خوبه اما اگه یه فایل بزارم دانلود بشه نوسان داره
    sms با یک فایل مشخصا در همه مواقع نمیتونی از کل پهنای باند استفاده کنی ، بذار دو سه تا فایل با هم دانلود بشه ، اونوقت دیگه این نوسانات وجود نخواهد داشت .

11. 2 کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

sms با یک فایل مشخصا در همه مواقع نمیتونی از کل پهنای باند استفاده کنی ، بذار دو سه تا فایل با هم دانلود بشه ، اونوقت دیگه این نوسانات وجود نخواهد داشت .
    میدونم دوست من .منم بعضی وقتا برای اینکه سرعتم دوباره بیاد بالا دو تا فایل رو میزارم دانلود کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نظرتون چیه ؟
    سلام راستش باید در سایت مرکزی مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بخش بررسی به شکایت بری و روی
    ارسال شکواییه کلیک کنی...
    یک پیغام می ذارید و خودتون رو معرفی می کنید و مشکلتون رو مطرح و یادتون باشه که شماره تلفنتون رو حتمآ
    بزارید و شماره ای هم براشون بزارید که باهاتون تماس بگیرند...
    وقتی پیغام گذاشتی 2 عدد کد برای پیگیری شکایت بهت می ده اونو حتمآ یه جا یادداشت کن و یکی دو روز بعد دوباره برید تو سایت چک کنید که جواب دادن یا نه...
    به من بعد از 1.5 هفته زنگ زدن و گفتن برو پیش رئیس مرکز مخابرات بگو از طرف فلانی اومدی و مشکلتو بگو...
    منم رفتم و رئیس مرکز هم دستور داد و فردای همون روز اومدن و خطم رو از pcm خارج کردن...
    امیدوارم که برای شما هم جواب بده...
    ممنون

14. این کاربر از rajahoomi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •