آره همینطوریه. باید برسی به سوییچآقا من چهد بار این کارو کردم ولی نشد !
مطمئن هستید باید همینجوری عمل کرد ؟
![]()
آره همینطوریه. باید برسی به سوییچآقا من چهد بار این کارو کردم ولی نشد !
مطمئن هستید باید همینجوری عمل کرد ؟
![]()
خوب اگه اصلا کرک نداشته میشه گفت موقع نصب کرک ریخته میشه که همین کار رو برای ریختن پچ مشکل میکنه پیشنهاد من اینه فایل EXE. اصل رو از یه جایی گیر بیارید (البته اگه کرک فقط به اون ختم بشه) و جایگزین فایل کرک کنید و حتما موقع نصب پچ ازقسمت compatibility گزینه Windows Xp Sp2 رو انتخاب کنی...
فایلش 57 مگ هستتازه اگه اونم بشه پیداش کرد
فکر کنم فعلن باید ببوسمش و بزامش کنار
اقا ممنون از راهنماییات![]()
سلام دوستان یک سوال
من توی chapter 7 (فکر کنم!!)ی جای مرحله هست که از ی راهرو های پیچ در پیچ میریم بالا و بعد می رسیم به ی کانال و واردش می شیم و جلومون ی دوربین دار هس و ی پنجره باریک!!سه تا تیر هم بیشتر ندارم!!به هر آدم یا ماشینی هم که یر می زنم هیچیشون نمیشه!!سه تا ماشین پلیس هم میاد که باز هم تیرهام بهشون نمی خوره!!
چی کار کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید
بعد از رویت ماشین حمل زندانی, موتورش یعنی جلوش رو هدف بگیرین.
آقا موزیکهای این بازی رو با کیفیت میخواستم... کسی داره؟!
مخصوصاً موزیک آخر بازی و اول بازی (توی منو)
Last edited by Ali.Mirzaie; 24-03-2010 at 12:41. دليل: موزیک آخر بازی
کمک کمک کمک
من تو چپتر6 گیر کردم
اون جایی که باید یه میله ی قرمزو بگیری و زیر پا هم یه سکوی شیبداره
باس چکار کنم؟
عكس بذار از جايي كه گير كردي
دستت درد نکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو عکس اولی - تو راهروی کناری بر روری دیوار چپ راه برین و سپس لبه راست رو بگیرین. خودتون رو به گوشه چپ برسونین و لبه پشت رو بگیرین.
لبه کانال سمت چپ رو بگیرین. سپس لبه کنال پشت سر رو بگیرین و به بالا برین. به روی هواکش بالایی برین در حالی نگاهتون به سمت دریچه هوا (قرمز رنگ) هست.
حالا روی دیوار راست بدوین و در حالی که سمت چپ رو نگاه میکنین پرش کنین تا لبه هواکش بالا (عکس دوم) رو بگیرین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)