وقتی فقط یهراه جلوت باشه قیمت دیگه منصفانه و غیر منصفانه نداره!
البته اگه طرف فقط نیاز داشته باشه که کانکت باشه wireless هم خوبه هاقیمت های فن آوا چنده ؟ ترافیک چه طور ؟؟؟
من الآن باز فن آوا رو دیدم
باز به نسبت ، قیمت هاش بد نیست ، فکر می کردم از این بد تر باشه ، البته این ها هم یه خرده زیادن خدایی ، اما اگه فقط یه گزینه باشه ، دیگه راه دیگه ای نیست ... :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما گفتم ، دوستانی رو دیدم تو فروم های دیگه ( پی تی منظورمه ، شرمنده که از یه فروم همکار اسم می برم ، اما دلم نمی اد این دوستمون گمراه بشن ، عفو کنید ) دیدم که با فن آوا خیلی مشکل داشتن ...
حتما از کیفیت سرویس شون اطمنیان حاصل بفرمایید
یاحق
باز به نسبت ، قیمت هاش بد نیست ، فکر می کردم از این بد تر باشه ، البته این ها هم یه خرده زیادن خدایی ، اما اگه فقط یه گزینه باشه ، دیگه راه دیگه ای نیست ... :(
اما گفتم ، دوستانی رو دیدم تو فروم های دیگه ( پی تی منظورمه ، شرمنده که از یه فروم همکار اسم می برم ، اما دلم نمی اد این دوستمون گمراه بشن ، عفو کنید ) دیدم که با فن آوا خیلی مشکل داشتن ...
حتما از کیفیت سرویس شون اطمنیان حاصل بفرمایید
یاحق
_________
اصلا به صرفه نیست . ادم اگه بره یه خط تلفن بگیره ویه Adsl2+خیلی به صرفه تره یا ادم بره اینترنت ماهوارهای بگیره که خیلی به صرفه تره
سلام،
من مطمئن نیستم اینجا باید بپرسم یا نه ولی تاپیکی راجع به بررسی مشکلات شاتل پیدا نکردم.
من از ADSL شرکت شاتل سرویس می گیرم الان 4 روزی میشه که نمی تونم Gmail لاگین کنم با YM هم مشکل داشتم که از دیروز درست شد.کسی این مشکلو داره؟ به پشتیبانی زنگ زدم میگه مشکل از مخابراته و یه اختلالی تو مخابرات باعث این مشکل شده! Gmail چه ربطی داره به مخابرات؟!![]()
درسته
جي ميل را باز نمي كنه
با مسنجر و ياهو هم مشكل پيدا كرده
عزیز مشکل از اونا نیست...
کلا مشکل داره یاهومسنجر
یاهو آره ولی الان با پارس جی میل رو چک کردم مشگلی نداره
اینم از اینترنت با سرعت مناسب طبق گفته های آقای وزیر !
چون دارم از رانژه خارج میشم وضعم اینه ....
--------
البته یه زمانی خدمت همینهایی بودیم که دایال آپ رو مناسب می دونستن!
اینو فهمیدیم که مرگ خوبه فقط برای همسایه :(
دوستان یه سوال برام پیش اومده
من از نمایندگی داتک تو کرمانشاه سرویس گرفتم اینم لینک نمایندگیش تو سایت داتک
اما وقتی که با speedtest تست می گیرم اسم ispرو ICTمیزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اسم isp رو داتک نمیزنه مگه این شرکت نمایندگی داتک نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه تو قسمت my summeryسایت یه تست سرعت هست با سرعت خیلی بالا982Kb/s
که تاریخش ماله 8روزه پیشه که تو این تاریخ من مسافرت بودم کسی با سیستمم به اینترنت وصل نشده قضیه چیه؟ نکنه مربوط اشتراک سرویس بین چند نفره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)