تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 394 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان 95 db رو شا چطور میبینید در کل خوب که هست از ایپاد بالاتر که هست فکر کنم نه ؟
    ممنونم ......
    راستی یکی از دوستام میخواست ایپاد شافل نسل 3 بگیره دیدینش که ؟ (بهش گفتم کوان بگیره !!! یه مدل i7 بگیره ) بهتر هست فکر کنم .........
    اپل کلکش اینه که اینقدر زیبا طراحی میکنه هم میرن طرفش ..... ولی این i7 تو فوروم های خارجی خیلی طرفدار داشت !!!
    Last edited by a.z.p.z; 21-07-2009 at 15:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان 95 db رو شا چطور میبینید در کل خوب که هست از ایپاد بالاتر که هست فکر کنم نه ؟
    ممنونم ......
    راستی یکی از دوستام میخواست ایپاد شافل نسل 3 بگیره دیدینش که ؟ (بهش گفتم کوان بگیره !!! یه مدل i7 بگیره ) بهتر هست فکر کنم .........
    اپل کلکش اینه که اینقدر زیبا طراحی میکنه هم میرن طرفش ..... ولی این i7 تو فوروم های خارجی خیلی طرفدار داشت !!!
    تقریبا با ipod یکی هستش پس به درد من نمیخوره
    من ipod shuffle 3g دارم چیزه بدی نیست ولی یکی از ایراداش اینکه نمیتونی یه ایرفون دیگه بهش وصل کنی چون ریموت کنترلش به ایرفونش وصله

3. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یعنی چی با ایپاد یکی هستش ؟
    میخوام بدونم ارزش خرید داره ؟ حافظه ی ماله شما چند گیگ هست ؟ کیفیت چطور ؟ کی میگه نمیشه ؟ مگه 3.5 میلیمیتری نیست؟
    خوب میشه دیگه !!!

اهان وایسا ببینم توی خود هدفون دکمه کم و زیاد کردن صدا و ... داره !!!
    یعنی رو خودش هیچ کاری نمیتونی بکنی ؟ چه مزخرف !!! از این اپل واقعا انتظار نداشتم همچین کاری رو بکنه !!!
    یه دوتا دکمه کوچیک میتونست بذاره برای اینکار حداقل مثلا لمسی باشه یا با حرارت کار کنه کاری نداشت که اگه اونجوری میشد خوب چیزی میشد !!!
    Last edited by a.z.p.z; 21-07-2009 at 18:09.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا یه چیزی از نظر کیفیت بین i7 و این مدل کریتیو کدوم میتونن کاربر رو راضی نگه دارن ؟
    در مورد قدرت که ظاهرا اون بالاتر هست ....
    همون i7 ... انقدر تفاوت ندارند البته (و از نظر معیارهای عمومی zvp مدل خوش اقبال تر و پرفروش تری بود ) ...اما همون i7 ...

* بخدا لازم نیست مجددا سوالات این تیپی رو تکرار کنی ، موقعی که شما سوالت رو پرسیدی و گفتی " یه پلیر براساس قدرت و کیفیت می خوام" مطمئن باش که من و دوستان دیگه ای که مشاوره میدیم همه این مدلها رو از ذهنمون رد کردیم و جواب دادیم ... بنابراین نیازی است به ازای هر یه مدلی که اینجا بهش اشاره میشه یا جای دیگه توی وب می بینی تقاضای مقایسه در مورد کیفیت و قدرت کنی ... مرسی ...
    کسی اطلاعاتی درباره ی iriver سیلیکس 2 داره ؟
    لطفا در یک تاپیک پیگیری کن .. مرسی ...

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اي خدا
    شما چرا هي منو گيج مي كنين؟!
    خواهشن يه مدل بگين من بخرم!
    فقط اگه ميشه مدلي كه ميدين اسم كاملش رو بگين تا راحت پيداش كنم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخوام بدونم ارزش خرید داره ؟ حافظه ی ماله شما چند گیگ هست ؟ کیفیت چطور ؟ کی میگه نمیشه ؟ مگه 3.5 میلیمیتری نیست؟
    خوب میشه دیگه !!!

یعنی رو خودش هیچ کاری نمیتونی بکنی ؟ چه مزخرف !!! از این اپل واقعا انتظار نداشتم همچین کاری رو بکنه !!!
    یه دوتا دکمه کوچیک میتونست بذاره برای اینکار حداقل مثلا لمسی باشه یا با حرارت کار کنه کاری نداشت که اگه اونجوری میشد خوب چیزی میشد !!!
    چه باحالی خودت سوال میپرسی خودتم جواب میدی
    میگم دی سیبلش با ipod یکی هستش iriver رو میگم
    راستشو بگم ارزش خرید نداره من خودم پشیمونم که چرا گرفتمش
    فقط فقطم 4 گیگ داره
    کیفیت صدا خوبه ولی بلندیه صداش مال نیست
    چرا 3.5 mm هست
    رو خودش هیچی نداره
    در کل میتونم بگم اپلهفت خطه
    این کارهاایم که شما گفتی اپل بلده انجام بده ولی گذاشته برای نسل بعدش این اپلو هنوز نشناختید ولی بازم من محصولاتشو دوست دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

clix2تو ایران هستش
    قیمت چنده؟
    توی ایران من ندیدمش ... در نظر بگیر که مدل جدیدی نیست و جایگزین های بهتر کم نیست ... اگه باشه هم قیمت D2 فرض کن ...

و باز هم خواهش می کنم که در یه تاپیک بحث clix2 یا هر بحث دیگه ای رو پی بگیر ..
    ممنونم ......
    بله - خوبه ... بگذریم که اصلا اون ملاک برای سنجش هیچ چیز خاصی نیست ... (حتی بلندی صدا - مثلا چه فایده اگه بلند باشه ، اما در همون صداهای بالا که تنها تفاوتش با مدلهای دیگه اس به روغن سوزی بیفته)
    //
    شافل فقط واسه استفاده های خاص و بعد از توجیهات کافی توصیه میشه .. واسه استفاده عمومی نیست ... بدرد یکی می خوره که مثلا یه پلیر داره ، اما می خواد یه پلیر دیگه داشته باشه ، فرضا واسه ورزش ..
    //
    مشکل مدلهای عالی مثل i7 و اصلا کل کارای cowon اینه که همونطور که گفتی طرفداراش محدود به فوروم هاست (=علاقمندان فنی تر) ... حتی سایت های ریویو هم گاهی فراموش می کنن این مارک رو (مثلا می خواد فلان مدل از اپل رو ریویو کنه - بعد می نویسه رقباش فلان مدل کریتیو و سامسونگه ؛ ای بابا پس cowon چی شد؟) چه برسه به بازار و مصرف کننده نهایی
    خوب میشه دیگه !!!

می تونی هدفون دیگه بهش وصل کنی ، اما فقط دیگه میشه اتو-پلی ... یعنی کنترلی روی صدا یا مدیریت اهنگ نداری .. چون همه اون کنترلها روی سیم هدفونه
    //
    این سیاست تجاری شونه ... وگرنه مثلا مرض ندارن که بخوان مشتری بپرونن ... شافل رو گذاشتن بعنوان یه مدل اشانتیون (از نظر جنبه تزئینی منظورمه - نه اقتصادی) ... یه مدل ریزه که بدرد کاری بجز مصارف خاص نمی خوره ..

و همون آشنایی-زدایی که انجام میده (=پلیری که کنترل نداره!) باعث جلب توجهه ... انقدر ریز که طبق قانون باید اخطار میدادن که " شافل را از دسترس کودکان دور نگه دارید تا اشتباهاً بلعیده نشود!"

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

a.z.p.z عزیز اگه میخوای از mp3 player ات لذت ببری محصولات cowon رو بگیر من خودم تا چند وقا دیگه حتما s9 میگیرم
    اگه میخوای کلاس بذاری ipod بگیر که به نظر من کار عاقلانه ای نیستش
    ولی اگه من جای تو بودم i7 رو میخریدم
    قید shufffle 3g هم بزن جز کلاس چیزه دیگه ای نداره
    قید iriver سیلیکس 2 هم بزن چون صداش یه نظر من راضی کننده نیست چون خودم e100 دارم تو راهه دانشگاه که صداشو تا ته زیاد میکنم بازم صدای محیط رو حس میکنم تازه با ایرفونه ep630

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اي خدا
    شما چرا هي منو گيج مي كنين؟!
    خواهشن يه مدل بگين من بخرم!
    فقط اگه ميشه مدلي كه ميدين اسم كاملش رو بگين تا راحت پيداش كنم!
    گیج شدن نداره دوست من ... بهرحال ذات فوروم همینه که آدمای مختلف پیشنهاد میدن .. آخرش شمایی که باید بگی کدوم خوبه ، نه ما ... من میگم فلان مدل ، یه دوست دیگه شاید به من هم نظر نباشه و یه چیز دیگه پیشنهاد کنه ... یا بپرسیم که می تونی شرایطت رو تغییر بدی یا نه ... ماحصل این تبادل نظرهاست که احتمالا باعث میشه شما یه چیز خوب گیرت بیاد ...

من نظرم روی zen v plus از کمپانی creative هست ؛ مدل تحسین شده ایه با قابلیت های متنوع کیفیت بسیار خوب صوت و تصویر ... دوستمون نظرش روی u5 از کمپانی cowon بود که البته کمی گرانتره و ضمنا دیگه قابلیت ویدئو هم نداره ... حالا شما باید ببینی کدوم باب میلته و انتخاب کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب خوب خوب !!!
    من امروز اصلا شانس دارما !!! یه بنده خدایی شافل داشت نسل سوم تو یه پارکی رفتم بهش گفتم فلان و فلان و داد بهم تا باهاش کار کنم همین 1 ساعت پیش بود حدودا !!!
    والا من صداش رو گوش کردم همچین بد نبود و بنظر من عین همه ایپاد ها بود یعنی مثل تاچ و کلاسیک و ... بود و هیچ مشکلی توی این قضیه نداشت ........
    اما بنظر من اصلا خوب چیش کلاس داره که ایپادتاچ که بیشتر کلاس داره تا یه چیزی که فقط 10گرم وزن داره و ....
    اما محمد جان همچین اشانتیون هم نیست بنظر من دلیل نمیشه که همه ام پی 3 یا ام پی4 پلیر ها باید حتما ال سی دی و فیلم و عکس رو ساپورت بکنند و .... خوب یعنی ام پی تیری پلیری رو فقط مخصوص موسیقی و پادکست و ... ساختن مشکلی داره؟ نداره (شما نگفتی مشکلی داره)

منی که امروز باهاش کار کردم بنظرم سری شافل برای کسانی هست که فقط و فقط میخوان موسیقی گوش بدن و ... یعنی برای این کار درست شده !!!
    ................................
    بنظر من هم تنها مشکلش همین داستان هدفون هست که بنظر من حتما یه وسیله جانبی براش درست میکنن چون میتونید ببینید که چه چیزهایی برای این ایپاد ها درست میکنن !!!
    یه چیز دیگه فقط این هدفون هایی که رو خودشون تنظیمات کنترل و ... داره که روش کار نمیکنه دیگه درسته ؟
    ..............
    بهترین وصیله میدونید چیه ؟ یه کابل که یه سرش میخوره به جک ایپاد و اون یکی سرش یه سوراخ داشته باشه برای 3.5 میلیمتری که یه هدفون بهش بخوره به همین سادگی البته روی این کابل هم دکمه تنظیم بذارن ً !!! خیلی کار ساده و راحتی هست این شرکت ها حتما همچین جیزی رو میسازند فکر کنم .......
    ..........
    تازه قضیه این داستان کنترل و ... جالبش اینه تو نسل 1 و 2 بود ولی تو 3 نیست ولی خوب کوچیکترین پلیر دنیا هست با وزن 10.7 گرم !!! تازه خرج درست کردنش برای اپل 28 دلار شده یعنی هر عدد !!!
    Last edited by a.z.p.z; 21-07-2009 at 22:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •