با سلام.
نکاتی در مورد باطری و دوربین و ...
باطری:همانطوری که میدانید این گوشی به یک باطری 1200 میلی امپر تجهیز شده.شارژ اولیه گوشی 2.30 الی 3 ساعت طول میکشه و با همون micro usp شارژ میشه.ببینید دوستان من دیروز حدود 3 الی 3.30 ساعت با گوشی ور رفتم باطری از حالت پر رسید به دوخطه.بعد وقتی دوباره شارژش کردم درست 2 ساعته شارژ شد که سرعت شارژش بهتره.
دوربین گوشی به دلیل داشتن امکانات فراوان باطری رو مثل برق مصرف میکنه و پدر باطری رو در میاره.برای کسانی که با دوربین گوشی بیشتر کار میکنند این گوشی روزی باید 2 بار شارژ بشه.ولی در کارهای معمولی نه کمتر و نه بیشتر به نظر من یک بار شارژ در روز کافی باشه.در کل مصرف باطری تو این گوشی زیاده که میتونم بگم باطری بی تقصیره چون این گوشی با بهترین امکانات تجهیز شده که مصرف باطری رو بالا میبره.مثل:cpu با قدرت 450mhz و دوربین 8 مگاپیکسلی وچیپ ست جداگانه و...
کیفیت عکس:ببینید دوستان کیفیت عکسهای این گوشی تو بیرون از محیط خونه کلا در بیرون میشه گفت عالیه و همه جزییات رو با رنگهای طبیعی و اصلی نشون میده و تو زوم کردن هم تو کامپیوتر اصلا کم نمیاره و میتونم بگم در این زمینه مقایسه n95 8gb با این گوشی اصلا صحیح نیست و n95 8gb کم میاره.ولی تو خونه کیفیت عکسهاش راضی کننده نیست تو این مورد هم میتونم بگم n95 8gb بهتر از این گوشی عمل میکنه.(ببینید دوستان در مورد کیفیت عکس تو خونه باید بگم که از دوستان دیگه تو سایتهای دیگه پرسیدم متاسفانه اونها هم گفتند کیفیت عکس تو خونه بهتر نیست و بیشتر عکسها تار میفته من خودم هم همه حالات رو تو دوربین به کار میبرم از 10 تا عکس میبینی 3 تا خوب افتاده و 7 تا ناجور و تار افتاده که امیدوارم این مشکل به زودی حل بشه.)
کیفیت فیلم برداری:با n95 8gb یکی هستند و فرق زیادی ندارند.
سرعت گوشی:ببینید دوستان باز هم میگم سرعت گوشی عالیه.بخصوص تو عکس گرفتن پی در پی این گوشی کم نمیاره و عکس رو با سرعت خوبی save میکنه.در مورد بازیهای خودش هم سرعت عالی هست.و کلا میشه گفت سرعتش با توجه به این cpu خیلی خوبه من الان 3 روزه باهاش ور میرم و اصلا هنگ نکرده.وقتی با n95 8gb عکس رو پشت سر هم میگرفتم سرعت auto focus دوربین خیلی پایین میومد.در مورد n96 هم بگم دوستم تازه گرفته میگه در اولین روزی که باهاش کار میکرد گوشیش هنگ کرده بود
در کل کار کردن در محیط سیمبین ورژن 9.3 حال و هوای دیگه ای داره.
دوستان در ضمن قسمت optical joystick این گوشی خیلی خوب عمل میکنه این قسمت تو کار کردن اینترنت خیلی بدرد میخوره تو خود تنظیمات هم میتونید حساسیت حالت افقی و قائمش رو از 1 تا 10 تنظیم کنید.
باز هم اگه سوال بود در خدمتم.![]()