باید بعدش با پدرت صحبت کنی
باید بعدش با پدرت صحبت کنی
فقط مغازه دارها میتونن...یعنی اون لباس stealth شبیه metal gear جالب نبود من که الان کلی دارم مخفیانه باهاش دزدی میکنم
جالب بود ، ولی چیز جدیدی نبود !!! stealthboy هم همون کار رو میکنه (خیلی هم بهترش رو !!!)
الان چند وقتیه لول بیست رو رد کردم واسه همین دیگه بازی کلا بهم حال نمیده ، بی هدف شده برام !!!
اگه جاهای باحالی داره که فکر میکنی من هنوز ندیدم لطف میکنی بگی ؟؟؟ ( میخوام پاکش کنم دیگه .... )
سلام ، ببخشید دخالت میکنم ولی اینا به ذهنم رسید :
Oasis
Temple of Union
Fort Constantine
----- Dave ( شمال شرقی نقشه )
بقیشونم جاهای کوچیکی هست مثلا من داشتم به طرف غرب میرفتم یهو به یه خونه ای بر خوردم که توش یه پیرزنه ای بهم گفت برو یک ویولون برام از vault 87 فکر کنم گیر بیاد ، منم که رفتم هیچ نشونه ای بهم نداد و منم مجبور شدم کل والت رو بگردم تا ویولونشو پیدا کنم ، آخرش هم یک جعبه مهمات بهم داد
سلام دوستان
همونطور که قبلنم گفتم چند روزی هست بازی رو گرفتم به دلیل گرفتاری و کم بازی کردن حالا حالاها گرفتارم. الآن تو مگاتون هستم و دنبال راهی برای خنثی کردن بمب و رازی کردن این یارو کافه داره برای دادن اطلاعات.
ولی یه مشکلی دارم که دیروز که تازه اومده بودم تو مگاتون نبود امروز پیش اومد، وقتی تو محیط باز هستم گیر نمی کنه ولی وقتی که وارد خونه یا بار یا هر جای سر بسته میشم امکان گیر کردنش میره بالا، چند بار قفل کرد که فقط با ریست درست شد.
مشکل چیه؟
ممنون
ای بابا این حرفا چیه !!!سلام ، ببخشید دخالت میکنم
فکر کنم کنستانتین رو نرفته باشم ، ولی بقیه رو رفتم.Oasis
Temple of Union
Fort Constantine
----- Dave ( شمال شرقی نقشه )
به هر حال مرسی
کلا باحالترین قسمتهایی که تو فالاوت بودن (به نظر من ) والتها (به خصوص 108) و oasis بود (به خصوص بعد از اون همه خشکی و برهوت خیلی به آدم احساس آرامش میده !!! ) یه چیز جالب دیگه هم سفینه فضایی و آدم فضاییه و تفنگش بود.
ولتها رو من نرفتم ( غیر از اونا که توی داستان بازی بودن ) ، چیز خاصی دارن ؟
راستی جای اون سفینه فضایی رو بهم میگید ؟ تفنگش همون نیست که توی کوئست Android میده ؟
والتها کلا آزمایشهای عجیب غریبی که رو آدما انجام دادن رو نشون میده ، مثلا تو والت 87 که سوپرمیوتنت ها اختراع شدن .... یا والت 108 که توش تویز سفید رو مخ مردم میدادن و ملت ک.خ. شدن !!! و همدیگه رو کشتن ، والت 106 رو توصیه میکنم ببین (چند تا صحنه سورپریز کننده داره !!!) ساختمون دانویچ هم جالبه ( جنوب غربی ترین نقطه تو نقشه ... ) یکی دو تا سورپریز مشابه با والت 106 داره !!
سفینه شمال mdlp-13 هست (mdlp-13 یه پست برق واقع در شمال scrapyard هست ...) البته محل سفینه نقطه دقیقی نداره واسه همین یکم پیدا کردنش سخته ... از پست برق به سمت شمال که میری مسیر کابل برق رو دنبال کن ، چند صد متر که بری یه سیگنال رادیویی پیدا میکنی (سیگنال مال همون سفینه فضاییه .... ) وقتی سیگنال رو گرفتی به سمت راست (یعنی شرق) حرکت کن ، ده بیست متر که بری شروع میکنی به رادیو اکتیو گرفتن ( به شعاع ده بیست متری سفینه رادیو اکتیو هست ... ) دیگه باید بتونی راحت پیداش کنی ....
اصلحه ای که پیش آدم فضاییه افتاده از بهترین تفنگهای بازیه (تو کل بازی فقط حدود 300 تا از مهماتش وجود داره ....)
Last edited by gmt325gh; 04-02-2009 at 10:31.
یکی منو کمک کنه 6 روزه اینجا گیر کردم.من همه موتانت ها رو کشتم باز به پدرش میگه اونجا هنوز امن نیست.دارم دیونه میشم نمیدونم دیگه باید چی کار کنم من.فکر کنم اشکال از باگ خود بازی باشه.کسی به این مشکل برنخورده؟
![]()
خوب یک اسپم بزنیم:
هنوز برای این بازی راهنمای فارسی منتشر نشده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)