تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 211 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من همه جا پاکسازی کردم هیچ موتانت وجود نداره چی کار کنم که بیان تو.
    باید بعدش با پدرت صحبت کنی

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آره ، اونقدرا هم پیدا کردنشون سخت نبود، به خصوص که به آیتمای قابل استفاده که نزدیک میشدی برق میزدن و صداشون میومد (!!!)
    اونقدرا هم آیتمایی که بعد از شبیه سازی بهت میده جالب نیستن (غیر از گاوس رایفل) ، از همه بیخود تر تی51پی هست !!! 45 کیلو وزنشه ، فقط هم زد رادیواکتیو داره ، پاور آرومورهای برادرهود خیلی بهترن !!!
    راستی یه سوالی ، گاوس رایفل رو با چی باید تعمیر کرد ؟؟؟ میشه تعمیرش کرد یا مثل اون تفنگ فضاییه فقط مغازه دار ها میتونن نعمیرش کنن ؟
    فقط مغازه دارها میتونن...یعنی اون لباس stealth شبیه metal gear جالب نبود من که الان کلی دارم مخفیانه باهاش دزدی میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب بود ، ولی چیز جدیدی نبود !!! stealthboy هم همون کار رو میکنه (خیلی هم بهترش رو !!!)
    الان چند وقتیه لول بیست رو رد کردم واسه همین دیگه بازی کلا بهم حال نمیده ، بی هدف شده برام !!!
    اگه جاهای باحالی داره که فکر میکنی من هنوز ندیدم لطف میکنی بگی ؟؟؟ ( میخوام پاکش کنم دیگه .... )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

جالب بود ، ولی چیز جدیدی نبود !!! stealthboy هم همون کار رو میکنه (خیلی هم بهترش رو !!!)
    الان چند وقتیه لول بیست رو رد کردم واسه همین دیگه بازی کلا بهم حال نمیده ، بی هدف شده برام !!!
    اگه جاهای باحالی داره که فکر میکنی من هنوز ندیدم لطف میکنی بگی ؟؟؟ ( میخوام پاکش کنم دیگه .... )
    سلام ، ببخشید دخالت میکنم ولی اینا به ذهنم رسید :
    Oasis
    Temple of Union
    Fort Constantine
    ----- Dave ( شمال شرقی نقشه )
    بقیشونم جاهای کوچیکی هست مثلا من داشتم به طرف غرب میرفتم یهو به یه خونه ای بر خوردم که توش یه پیرزنه ای بهم گفت برو یک ویولون برام از vault 87 فکر کنم گیر بیاد ، منم که رفتم هیچ نشونه ای بهم نداد و منم مجبور شدم کل والت رو بگردم تا ویولونشو پیدا کنم ، آخرش هم یک جعبه مهمات بهم داد

5. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام دوستان
    همونطور که قبلنم گفتم چند روزی هست بازی رو گرفتم به دلیل گرفتاری و کم بازی کردن حالا حالاها گرفتارم. الآن تو مگاتون هستم و دنبال راهی برای خنثی کردن بمب و رازی کردن این یارو کافه داره برای دادن اطلاعات.
    ولی یه مشکلی دارم که دیروز که تازه اومده بودم تو مگاتون نبود امروز پیش اومد، وقتی تو محیط باز هستم گیر نمی کنه ولی وقتی که وارد خونه یا بار یا هر جای سر بسته میشم امکان گیر کردنش میره بالا، چند بار قفل کرد که فقط با ریست درست شد.
    مشکل چیه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، ببخشید دخالت میکنم
    ای بابا این حرفا چیه !!!
    Oasis
    Temple of Union
    Fort Constantine
    ----- Dave ( شمال شرقی نقشه )
    فکر کنم کنستانتین رو نرفته باشم ، ولی بقیه رو رفتم.
    به هر حال مرسی
    کلا باحالترین قسمتهایی که تو فالاوت بودن (به نظر من ) والتها (به خصوص 108) و oasis بود (به خصوص بعد از اون همه خشکی و برهوت خیلی به آدم احساس آرامش میده !!! ) یه چیز جالب دیگه هم سفینه فضایی و آدم فضاییه و تفنگش بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ولتها رو من نرفتم ( غیر از اونا که توی داستان بازی بودن ) ، چیز خاصی دارن ؟
    راستی جای اون سفینه فضایی رو بهم میگید ؟ تفنگش همون نیست که توی کوئست Android میده ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والتها کلا آزمایشهای عجیب غریبی که رو آدما انجام دادن رو نشون میده ، مثلا تو والت 87 که سوپرمیوتنت ها اختراع شدن .... یا والت 108 که توش تویز سفید رو مخ مردم میدادن و ملت ک.خ. شدن !!! و همدیگه رو کشتن ، والت 106 رو توصیه میکنم ببین (چند تا صحنه سورپریز کننده داره !!!) ساختمون دانویچ هم جالبه ( جنوب غربی ترین نقطه تو نقشه ... ) یکی دو تا سورپریز مشابه با والت 106 داره !!

سفینه شمال mdlp-13 هست (mdlp-13 یه پست برق واقع در شمال scrapyard هست ...) البته محل سفینه نقطه دقیقی نداره واسه همین یکم پیدا کردنش سخته ... از پست برق به سمت شمال که میری مسیر کابل برق رو دنبال کن ، چند صد متر که بری یه سیگنال رادیویی پیدا میکنی (سیگنال مال همون سفینه فضاییه .... ) وقتی سیگنال رو گرفتی به سمت راست (یعنی شرق) حرکت کن ، ده بیست متر که بری شروع میکنی به رادیو اکتیو گرفتن ( به شعاع ده بیست متری سفینه رادیو اکتیو هست ... ) دیگه باید بتونی راحت پیداش کنی ....
    اصلحه ای که پیش آدم فضاییه افتاده از بهترین تفنگهای بازیه (تو کل بازی فقط حدود 300 تا از مهماتش وجود داره ....)
    Last edited by gmt325gh; 04-02-2009 at 10:31.

10. 2 کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یکی منو کمک کنه 6 روزه اینجا گیر کردم.من همه موتانت ها رو کشتم باز به پدرش میگه اونجا هنوز امن نیست.دارم دیونه میشم نمیدونم دیگه باید چی کار کنم من.فکر کنم اشکال از باگ خود بازی باشه.کسی به این مشکل برنخورده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خوب یک اسپم بزنیم:
    هنوز برای این بازی راهنمای فارسی منتشر نشده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •