سلام دوستان
دوستان 2 تا مورد :
1 _ من با الف دسکتاپ مشکل دارم ، نمی تونم چپ و راست کنم ، فقط با دکمه وسط جوی استیک ، می ره خونه بعد ، و بعد سریع می ره تو منو ؟
2 _ اون الف که همه تماس ها رو رکورد می کنه ، کار نمی کنه برای من . توی هر تماس اول اش یه پیغام می ده که الآن unavailble هست و بعد هم هیچی به هیچی ، نیاز دار بهش .
مرسی
-1 بعضی گوشیا که جوستیک اونا پهنه مث k770 الف دسکتاپ اجرا نمیشه روش ... البته اجرا میشه ولی با چپ و راست کردن عملی صورت نمیگیره
2. فایل iniرو درست نریختی ... اگه هم ریختی پچ درست نیست ...
با سلام
من امروز گوشیمو مجبور شدم دوباره فلش کنم به همین دلیل الف هام پرید
این دفعه اول پتچ ها رو نصب کردم و باتری و انتن و .. رو عوض کردم بعد اومدم الف بریزم فهمیدم 4 خط بود که باید غیر فعال می کردم اما اون 4 خط رو ندیدم توی الفم
الف و لیب و ریختم و خودشون داین ساختن روی گوشیم اما فولدر Config رو توی other ساخت نه توی ZBin البته دفعه قبل اینکارو نکرد چون قبل از الف زدن فولدر هاشو ساختم و خودم داین ریختم
حالا مشکل اصلی کجاست بهتون می گم قبلا الف ها رو عکسشون رو موش نشون می داد و گزینش فقط Start بود اما حالا عکس خروس و زده Start Now ? و کار نمی کنه خواهش می کنم یکی راهنماییم کنه الان هیچ الفی رو نمی تونم اجرا کنم که کار کنه
توجه: الف و لیب با قبلی فرق داره
من همین الف معمولی می خوام نه این جدیدا اخه تا اینا جا بیوفتن طول می کشه خواهشا در مورد قبلی راهنماییم کنید
اول شما الف مود 5رو نصب کن بعد 4رو نصب کن برای این الف مود ها نیازی به غیر فعال کردن اون 4تا خط اول هم نیست
الف مود چندان فرقی با هم نمیکنند ... تنها فرقشون اینه که الف مود 4 و 5 خودشون پوشه درست میکنند و تو 5 میتونین به هر الف یه عکس اختصاص بدین.... البته لیب رو هم میتونین از داخل گوشی update کنین ... پس شما با هر کدوم که راحتترین کار کنید ...فقط لیبتون باید آپدیت باشه ...لازم هم نیست اول 5 رو نصب کنین بعد 4 رو مستقسم هر کد.م رو میتونین نصب کنین
این سایتیه که آخرین لیب ها رو برای اجرا شدن الف واسه هر گوشی میده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ابوالفضل
من Standby Mode رو كه bcfg هم داشت ريختم. البته يكي دو ورژن بالاتر. وقتي الف خودش رو اجرا ميكني اتفاق خاصي نميفته. الف bcfg هم كه وقتي اجراش ميكنم ريستارت ميشه.
راجع به بوك منيجر هم، من خواست يه ورژن ديگه نصب كنم، عوض كردم ولي چون ميخواستم حتما با دكمه # بالا بياد ، خواستم ini ش رو تغيير بدم نشد. توي ini توضيح داده كه كدوم كد مال كدوم كليده، ولي هر كدوم ميذاري يه چيز ديگه مياد.مثلا نوشته كه 1B * 0 مال # هست، ولي درست كه ميكني يه چيز ديگست.به هر حال اونقدر تغيير دادم تا به كليد صفر راضي شدم. خوبي كه اين تلاشم داشت اين بود كه الان ديگه بلوتوث رو ميتونم با بوك منيجر ميني مايز كنم. دليلش رو هم نميدونم. چون از همون الف قبلي و iniش استفاده كردم.
ولي اون كدها رو نميدونم چطوري درست كنم؟
یه الف میزارم براتون که به وسیله اون میتونید بفهمید که الفتون چه لاینی رو از لیب کم داره که باعث میشه گوشی ریاستارت بشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا شما الفی مثل standbye رو نصب میکنین میبینید ریستارت میشه ... با این الف standbye رو باز میکنین میگه لیب کامل نیست و مثلا خط های
0x2cc
0x2dc
کمه ...خوب شما فقط به دنبال این دو خط میگردین ببینین xxxxxxxxx yyyyyyyyyyyy ارزشی نداره و باید این دو خط رو آپدیت کنین وگرنه ریستارت میشه
منظورتون کدومه؟؟؟