دیابلو رو با 128 هم میشه بازی کرد
با ساکس و چیز پی ان باید بازی کنید وگرنه نمیتونین به سرور وصل بشین
دیابلو رو با 128 هم میشه بازی کرد
با ساکس و چیز پی ان باید بازی کنید وگرنه نمیتونین به سرور وصل بشین
دوستانیکه وضع مالیشون خوبه و میتونن قیمت سی کی این بازی با قیمت حدود 200 تومن پرداخت کنن اونم فقط برا یک بازی!!! یکی هم برا ما بخرن بفرستن!! ثواب داره دعاتون میکنیم!!
با سلام من این بازی را دارم آخرین پچ که پیگیر شدم 1.5 هست این پچ ها از کجا باید بیارم جه جوری باید آپدیتش کنم
اگر میشه سایت خوب بدید که بازی Diablo همراه با کاور با کیفیت عالی کارشان خوب باشد بدید که با آپدیت هاش
سلام می شه یه فیلم از داخل خود بازی یعنی وقتی دارید بازی می کنید اینجا بزارید؟؟ می خوام ببینم gameplay چه جوریه خیلی خیلی ممنون
کمتر از 1 ماه دیگه بازی برای کنسول ها منتشر میشه.
یه ویدئو گیم پلی از نسخه xbox 360 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من یک سوال داشتم.
متأسفانه تا به حال فرصت نداشتم این بازی و نسخه های قبلیش رو بازی کنم. اما تصمیم گرفتم برم بازیش رو بخرم. به نظر شما برای من که هیچ تجربه ای توی این بازی ندارم، خرید این بازی ارزش داره؟ نحوه بازی چطور هستش؟ آنلاین؟ آفلاین؟ چه مواقع به صورت Co-Op میشه بازی کرد؟ اگر یک توضیح کوتاه مختصر بهم بدید ممنون میشم![]()
کسی به تاپیک سر نمیزنه کلا ولی به هر حال من امتیاز های نسخه کنسولی رو میزارم :
Game Informer 9.25/10
Eurogamer 9/10
Gamesurf Italy 9/10
GamesVillage Italy 8.9/10
OPM 8/10
مثل اینکه پورت خیلی خوبی بوده برای کنسول ها .........
Last edited by Leon-117; 29-08-2013 at 13:18.
بازي واسه كنسول خيلي عالي شده از كنترلش كه همه تعريف كردن تا بقيه بهبودا.....حتي تو بعضي نقدا نسخه كنسولي بازي رو سرتر از نسخه pc بازي(كه ليد پلتفرمش بوده) توصيف كردن ......
مثلا يوروگيمر گفته:
If you don't, it's still easier to recommend than the PC game; almost as slick, even more flexible and usable and without that troublesome always online requirement
+
فرقهايي كه نسخه كنسولي با نسخه pc داره :
- نيازي به انصال دايم به اينترنت براي انجام بخش داستاني نيست
- ميتونيد بازي رو با دوستاتون رو يه كنسول تا چهار نفر جلو ببريد كه واسه coop دوستان خير محشريه(علاوه بر اون local coop هم اضافه شده)
- هر چي آپديت و پچ و رفع باگ و اينا تو اين 15 ماه واسه نسخه pc عرضه شده به طور رايگان تو نسخه كنسولي هست
.
Last edited by halflife g; 29-08-2013 at 13:28.
منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟
- نيازي به انصال دايم به اينترنت براي انجام بخش داستاني نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)