مهدی جان مرسی از توضیحت من تا رو سر غوله هم رفتم و میدونستم باید از speedkill استفاده کنم ولی هر کاری میکردم منو مینداخت پایین ضربه هم میزدم ولی اثر نمیکرد به شمشیر اصلا توجه نکرده بودم نکته ی خوبی بود
مرسی تا بعد ببینم چی کار میشه کرد
مهدی جان مرسی از توضیحت من تا رو سر غوله هم رفتم و میدونستم باید از speedkill استفاده کنم ولی هر کاری میکردم منو مینداخت پایین ضربه هم میزدم ولی اثر نمیکرد به شمشیر اصلا توجه نکرده بودم نکته ی خوبی بود
مرسی تا بعد ببینم چی کار میشه کرد
من با اینکه سیستمم 64 بیتیه ولی باز تو بازی نمیره.با اون برنامه درایو هامو مخفی میکنم بازم نمیره و سی دی اصلی رو میخواد.میشه بگین چیکارش کنم.؟؟
آقا M E H D I ممنون از راهنمایی های مفید شما.بازی تموم شد ولی چند تا سوال از شما داشتم :
1.وقتی بازی تمام میشه و لیست کسایی که بازی رو ساختن تمومم می شه یه رمزی میده.لطفا در این مورد توضیح بدید و نحوه وارد کردن رمز رو بگید؟
2.اگر میشه در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی (از شماره 1تا 3) توضیح بدید . (در مورد داستان بازی یمقدار سردر گم شدم)
ممنون
مهدي جان خيلي حال دادي من 1 هفته پدرم در اومد نتونستم رد كنم غولرو.منم به شمشير توجه نكرده بودم.
بوس!
بل اخره کرک این بازی اومد, تويه این سايت دنبالش بگرديد پيدا ميکنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست شده کار می کنه
دیگه میتونیم در کیس رو ببندیم
من الان دوباره رفتم سراغ بازی یه چشم غوله رو کورش کردم ( چند ضربه زدم بعد خودش پرید پایین ) حالا چشم دومی رو چه جوری کور کنم ؟ رفتم بالا وقتی میپری شمشیر ابی میشه من هم میزنم بعد پرنس میچسبه به بازوی غوله و اون هم پرتش میکنه یه گوشه چی کار کنم؟ ایا با همون ضربه ی اول باید کورش کنم یا بعد از این که چسبید به بازوی غوله دوباره هم باید ضربه بزنم ؟ من هر کاری میکنم موقعی که چسبیده به بازوش حرکت نمیکمه
بعد از این که چشماش رو کور کردم چی میشه؟
دوستان من تازه اين بازي دستم رسيده
توش ميگه sfdrvrem.exe رو اجرا كنم STAR FORCE
بعد گفته حتما حتما بايد XP SP2 باشه
در ضمن با اين كرك جديده كه شما قرار داديد به اين كارها بازم نياز هست يا نه
با اين فايل كرك تو نصبش بازم نيازه كه فايل sfdrvrem.exe رو اولش اجرا كنيم يا نه اصلا اين فيال چي هست تو نصبش؟نوشته شده توسط sina88
وقتي روش دوبار كليك مي كنم سيستم رو بايد يه بار ريستارت كنم كه نكردم....چي هست اي يارو فايله!
مرسي البته مي بخشي كه دير جوابتو ميدم اخه من بابد امسال كنكور بدم و وقت ندارم كه پاي كامپيوتر بيامنوشته شده توسط setare123
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)