تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 275 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

زندانیان سیاسی پیش از انقلاب میهمان شبکه سه می‌شوند

مدیر گروه اجتماعی شبکه سه از پخش برنامه‌های متنوع در ایام دهه فجر از جمله برنامه "اختصاصی" و گفتگو با زندانیان سیاسی پیش از انقلاب خبر داد. فضل‌الله شریعت‌پناهی درباره برنامه‌های دهه فجر شبکه سه به خبرنگار مهر گفت: برنامه "اختصاصی" به تهیه‌کنندگی علی زاهدی در دهه فجر پخش می‌شود که در ادامه "محرمانه" سال گذشته است. البته "محرمانه" گفتگومحور بود، اما "اختصاصی" واقعه‌محور است و به وقایع سال‌های 56 و 57 می‌پردازد. پخش این برنامه از 28 دی شروع می‌شود و تا 28 بهمن ادامه دارد.
    مدیر گروه اجتماعی شبکه سه درباره اینکه چرا اخیراً این شبکه از مجریان مطرح برای برنامه‌های گفتگومحور استفاده نمی‌کند گفت: به هر حال ما با کمبود بودجه رو به رو هستیم، به همین دلیل سعی می‌کنیم از چهره‌های جدید برای اجرا بهره ببریم. از سوی دیگر استفاده مداوم از مجریان رنگ و بوی تکرار به برنامه می‌دهد.
    وی درباره دیگر برنامه‌های دهه فجر شبکه سه افزود: برنامه‌ دیگری هم با اجرای پیام ابراهیم‌پور داریم که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده و شامل گفتگو با زندانیان سیاسی پیش از انقلاب است. البته از چهره‌هایی برای گفتگو دعوت می‌کنیم که شناخته‌شده نیستند. سال گذشته میهمانانی چون جلال رفیع، بشارتی و... را دعوت کرده بودیم. پخش این برنامه هم از 28 دی آغاز می‌شود.
    شریعت‌پناهی خاطرنشان ساخت: ویژه‌برنامه‌ دیگری هم با محوریت معرفی کتاب‌هایی با مضامین انقلاب داریم. "سایه و روشن" با محوریت وقایع انقلاب، "لبه تاریکی" با محوریت 11 واقعه انقلاب و سیر تحول زنان از قبل تا بعد از انقلاب از دیگر برنامه‌هایی است که در دهه فجر از شبکه سه پخش می‌شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"خرده ستمگران" بعد از دهه اول محرم روی آنتن شبکه سه

مجموعه تلویزیونی "خرده ستمگران" به کارگردانی مسعود شامحمدی و تهیه‌کنندگی سعید شاهسواری پس از ایام عزاداری محرم از شبکه سه پخش می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، پخش تیزرهای مجموعه از آذرماه شروع شد و طبق اعلام اولیه قرار بود "خرده ستمگران" از 11 آذر روی آنتن برود، اما با تاخیر زمان پخش مجموعه به 20 آذر موکول شد. اما در نهایت پس از تاخیر یکماهه این مجموعه پس از ایام عزاداری محرم چهارشنبه‌ها ساعت 20 پخش می‌شود.
    مجموعه اپیزودیک "خرده ستمگران" فضایی اجتماعی دارد و احمد ساعتچیان، الیکا عبدالرزاقی و رامین ناصرنصیر در آن بازی می‌کنند. سعید شاهسواری تهیه‌کننده مجموعه است و دیگر عوامل آن عبارتند از تصویربردار: جواد صفا، صدابردار: صالح حبیبی، گریم: محمدرضا قومی، محصول گروه فیلم و سریال شبکه سه.
    شامحمدی پیش از این مجموعه‌های "این زمینی‌ها" و "دیروز، امروز، فردا" را ساخته است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ابوطالب با دوربین به اعماق آب‌های خلیج فارس رفت

تصویربرداری مجموعه مستند "آب ما را با خود برد" به کارگردانی سعید ابوطالب با موضوع ثبت زیبایی‌های خلیج فارس در بندر لنگه ادامه دارد. ابوطالب درباره مستند تازه خود به خبرنگار مهر گفت: این مجموعه تصویری از تاریخ، آداب، رسوم، باورهای فرهنگی، جاذبه‌های طبیعی و ویژگی‌های قومی مناطق اطراف خلیج فارس است که تصویربرداری آن از اوایل سال آغاز شده و اول بهمن پایان می‌یابد.
    وی در ادامه افزود: تصویربرداری "آب ما را با خود برد" در قشم، کیش، لارک، هنگام، هرمز، فارور، ابوموسی و بندرلنگه به پایان رسیده و عازم خارک هستیم تا در این منطقه هم تصویر بگیریم. لوکیشن‌های بعدی در تنب بزرگ و کوچک است.
    این مستندساز گفت: "آب ما را با خود برد" مستندی روایی است و من راوی آن هستم. 25 درصد مجموعه زیر آب تصویربرداری می‌شود و من مانند غواص تا اعماق خلیج فارس رفتم و این فصل‌ها را ضبط کردم. خلیج فارس پوشش مرجانی، موجودات دریایی و حیات آبی ویژه دارد که در این مستند سعی کردم بخشی از آن را به تصویر بکشم.
    "آب ما را با خود برد" به تهیه‌کنندگی عبدالرحیم نظری در 12 قسمت 25 دقیقه‌ای برای پخش از شبکه پرس تی وی تولید می‌شود. ندیمه موسیوند محقق و علی فریدونی مدیر تولید این مجموعه مستند هستند که برای پخش دوبله می‌شود و تدوین آن از بهمن با پایان تصویربرداری آغاز خواهد شد.
    مجموعه مستند چهار قسمتی "پارلمان ایرانی" به کارگردانی ابوطالب در مرحله دوبله است و به زودی از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود.

خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"گنجینه تتیس" صافاریان خرداد 88 پخش می‌شود

تدوین مجموعه مستند "گنجینه تتیس" به کارگردانی روبرت صافاریان به زودی آغاز و مجموعه برای پخش در خرداد 88 آماده می‌شود. صافاریان درباره این مستند به خبرنگار مهر گفت: "گنجینه تتیس" در دو قسمت با موضوع دریای خزر ساخته شده و در آن وضعیت گردشگری در این منطقه و شرایط راههای تهران، شمال و مسائل حاشیه دریای خزر مطرح می‌شود.
    وی افزود: این مجموعه ویژگی‌های بصری و تاریخچه دریای خزر و مناطق اطراف و بافت فرهنگی آن را به تصویر می‌کشد و در آن از مصاحبه، راوی و... استفاده شده است. مدت هر بخش 28 دقیقه است و خرداد سال 88 از شبکه یک پخش می‌شود.
    سعید ندی تهیه‌کننده و انوشا جواهری‌پور و محمد عاشقی تصویربرداران مستند "گنجینه تتیس" هستند و مجید عاشقی آن را تدوین می‌کند. صافاریان منتقد سینماست و مستندهای "جفت شیش" و "آلودگی هوا" را کارگردانی کرده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینانلو با مستند متفاوت "گردش" به شبکه چهار می‌رود

محمدعلی اینانلو مستند "گردش" را در قالب متفاوت مستند گزارشی با محوریت تاریخ، فرهنگ و طبیعت ایران برای شبکه چهار می‌سازد. تهیه‌کننده و کارگردان مستند "گردش" به خبرنگار مهر گفت: تاکنون چند سری از برنامه "گردش" تولید شده، اما قالب سری جدید این برنامه متفاوت است و به صورت مستند گزارشی تهیه می‌شود. پخش این برنامه از اوایل بهمن‌ماه از شبکه چهار آغاز می‌شود و به تاریخ، فرهنگ و طبیعت ایران می‌پردازد.
    اینانلو ادامه داد: تولید این پروژه از چندی پیش شروع شده و سفر خود را از استان کرمان آغاز کردیم. قصد داریم به همه استان‌ها سفر کنیم. استان کرمان در حدود 10 قسمت شده و مراحل تولید و پخش همزمان انجام می‌شود. فکر می‌کنم تولید این پروژه تا بهار سال آینده طول بکشد.
    این مستندساز وضعیت مستندسازی در تلویزیون را رو به پیشرفت و نزدیک به شرایط مطلوب ارزیابی کرد. امیر نیک‌کار، آرش اینانلو و عبدالرضا قربانی تصویربرداران پروژه هستند و همزمان با تولید، نیک‌کار مستند "گردش" را تدوین می‌کند.

خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"دو قدم مانده به صبح" تاسوعا و عاشورا پخش نمی‌شود

کارگردان و تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی "دو قدم مانده به صبح" از حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی در برنامه امشب و پخش نشدن آن در روزهای تاسوعا و عاشورا خبر داد. سعید بشیری در این باره به خبرنگار مهر گفت: امشب در بخش اول برنامه دکتر رضا پورحسین کارشناس و دکتر ولایتی میهمان درباره تمدن و فرهنگ اسلامی صحبت می‌کنند. در بخش دوم دکتر جواد بختیاری کارشناس و محمدعلی رجبی میهمان از نماد و رنگ در آئین‌های مذهبی می‌گویند.
    این تهیه‌کننده و کارگردان افزود: فردا شب در بخش اول جلیل عرفان‌منش کارشناس و منوچهر محمدی میهمان درباره تاریخ صحبت و در بخش دوم رسول اولیازاده کارشناس و عباس میرهاشمی میهمان عکاسی در مراسم‌های مذهبی و آئینی را بررسی می‌کنند. همچنین تاسوعا و عاشورا برنامه "دو قدم مانده" به صبح پخش نمی‌شود.
    "دو قدم مانده به صبح" کاری از شبکه چهار به کارگردانی و تهیه‌کنندگی بشیری و اجرای محمدصالح علا از شنبه تا چهارشنبه ساعت 23:15 تا یک بامداد در بخش‌های مختلف فرهنگی هنری پخش می‌شود.

خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در بهشت و جهنم از یکی از کانال‌های تلویزیون باز می‌شود!

مجید مجیدی گفت: در "روز حسرت" دیدم جای خدا تصمیم گرفتند و آدم‌ها را به بهشت و جهنم فرستادند. شاید در بهشت و جهنم از یکی از کانال‌های تلویزیون باز می‌شود! به گزارش خبرنگار مهر، انتقادها، اعتراض‌ها، شفاف‌سازی‌ها و نقد و تحلیل‌های مقطعی مسئولان، سینماگران و ... از مهمترین اظهار نظرهای سینمایی در پائیز 87 بودند. در بازخوانی اظهار نظرهای اهالی هنر هفتم در پائیز امسال هم وجه تأثیرگذاری و بازتاب آنها در رسانه‌ها و مجامع تخصصی مورد توجه قرار گرفته هم کاربردی بودن وجوه انتقادی که در برخی ارتباطی مستقیم با مورد توجه قرار گرفتن داشته است.
    * گودبرداری محوطه کناری مجموعه نمایشی تئاتر شهر از اتفاق‌هایی بود که موجب رد و بدل شدن گفتگو و نامه بین وزارت ارشاد و شهرداری تهران و نوعی تعامل نرم بین وزیر ارشاد و شهردار تهران شد. وزیر ارشاد با حضور در تئاتر شهر گفت: واضح است اقدام‌های انجام شده برای ایمنی تئاتر شهر کافی نبوده و بروز حادثه می‌تواند فاجعه انسانی در پی داشته باشد.
    محمدباقر قالیباف شهردار تهران نیز با اشاره به مسائل پیش آمده در تئاتر شهر به دلیل انجام گودبرداری جنب مجموعه با تشریح اقدام‌های شهرداری برای حفاظت کامل بنا گفت: به جای انداختن مسئولیت بر دوش کسانی که پروژه‌ها را با اصلاح آسیبهای احتمالی ادامه داده‌اند، کسانی باید پاسخ دهند که کاری غیر استاندارد را آنجا شروع و چنین معضلی را ایجاد کرده‌اند.
    وی با بیان اینکه "خواهشم این است وزیر محترم اول این سئوال را پاسخ دهد که در چه دوره‌ای آنجا خاکبرداری و برای چه این کار انجام شده"، افزود: این کار در دوره مدیریت من اتفاق نیفتاده و اکنون نیز معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری از وزارت ارشاد در حال پیگیری است و وزارت ارشاد نیز رسماً اعلام موضع کند که با چنین احداثی موافق است یا مخالف.

بازدید وزیر ارشاد از مجموعه تئاتر شهر
    در همین راستا محسن هاشمی مدیر عامل مترو نیز گفت: عملیات گودبرداری از محوطه پشتی تئاتر شهر تهران سال 1384 اتفاق افتاد و شرکت مترو تهران در همان ابتدا اعتراض خود را نسبت به این موضوع به شهردار قبلی تهران طی نامه‌ای مفصل اعلام کرده بود.
    وی افزود: یافتن مقصران اصلی این حادثه دشوار نیست. هر پروژه و عملیات ساختمانی یک کارفرما دارد و یک مشاور و طراح و یک پیمانکار و تمام این موارد در اسناد مربوط به انجام عملیات گودبرداری وجود دارد. اتفاقات رخ داده در محوطه پشتی تئاتر شهر ارتباطی با شرکت مترو ندارد.
    * سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره فیلم پلیس به مخالفت نکردن نیروی انتظامی با اکران فیلم‌ها تأکید کرد و گفت: ما با تضارب آرا موافقیم. نگاه من در بخش فیلم باز است و بعضی فیلم‌ها را که به نظر مشکل دارند شخصاً دیدم و گفتم مشکلی ندارند. نیروی انتظامی تا به حال با اکران هیچ فیلمی مخالفت نکرده است.
    * محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما در دیدار با نمایندگان رسانه‌ها با اشاره به نشست سینماگران با رئیس جمهوری گفت: ما بر اساس صحبت‌های آقای احمدی‌نژاد طرح جدید ساختار مدیریتی سینما را طراحی و ارائه کردیم که امیدواریم پس از ارائه به مجلس به صورت قانون درآید. دومین طرح ما درخواست کمک برای ایجاد صندوق قرض‌الحسنه است.
    * احمدرضا درویش در مراسم افتتاح سینما جوان یک به نگاه تأدیبی حاکم بر عرصه فیلم و سینما اعتراض کرد و گفت: احساس می‌کنم بر سر ما منت گذاشته شده است. این چه حرفی است که می‌گویند ما سالن می‌سازیم تا شما فیلم خوب بسازید و در سینما گناه نکنید. مگر قرار است در عرصه فرهنگ گناه انجام شود؟ چنین ادبیاتی در شأن سینماگران نیست. اینجا مکان مفاهمه است.
    وی افزود: با ما مانند زینت‌المجالس رفتار می‌شود. ما را اینجا جمع و توصیه می‌کنند در سینما گناه نکنید. به دلیل این رفتارها از این پس در هیچ مراسم افتتاحیه سینما مگر آنکه متعلق به بخش خصوصی باشد حضور نخواهم داشت. نباید با هنرمندان در این فضاها همانند رعایایی رفتار شود که گرد هم آمده‌اند.
    * مجید مجیدی بیشترین سهم را در نقل قول‌های پائیزی داشت. وی با انتقاد از شرایط حال حاضر سینمای ایران، آن را نیازمند پوسته‌اندازی دانست و از شهردار اسبق تهران نیز انتقاد کرد. او در نشست رسانه‌ای "آواز گنجشک‌ها" گفت: قرار بود در دوران ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد سالی 250 فیلم ایرانی برای خارج کشور تولید شود. این موضوع به کجا رسید؟
    مجیدی ادامه داد: سینما در کشور تعطیل است و اگر حمایت مقام معظم رهبری نبود سینما زودتر از اینها تعطیل می‌شد. به گفته ایشان کلید شهر در دست سینما است. اما کلید انباری هم دست ما نیست ... روزی از میدان توحید می‌آمدم که کسی صدایم زد. فکر کردم همان فرشته‌هایی هستند که تلویزیون نشان می‌دهد. در "روز حسرت" دیدم جای خدا تصمیم گرفتند و آدم‌ها را به بهشت و جهنم فرستادند. شاید در بهشت و جهنم از یکی از کانال‌های تلویزیون باز می‌شود!
    مجیدی در نشستی دانشجویی جایگاه سینما را برای دولتمردان نامشخص دانست و با گله از سیدمحمد خاتمی گفت: با وجود علاقه به شخصیت ایشان باید بگویم در دوره ایشان با وجود فضای آزاد چیزی جز ابتذال نصیب ما نشد. وی درباره دیدار سینماگران با رئیس جمهوری نیز گفت: اگر سینما برای آنان مهم است چرا پس از سه سال و نیم از عمر دولت این کار را کرده‌اند؟
    مجیدی در جمع دانشجویان اصفهانی نیز گفت: من محصول هیچ سازمان‌ دولتی نیستم و تمام آثار و فیلم‌هایم را محصول توانمندی و تلاش‌هایم می‌دانم. وی در دانشگاه امام صادق (ع) نیز گفت: دغدغه‌ای که باید تحت عنوان فرهنگ در کشور باشد، نیست. من اگر مسافرت هم نبودم به دیدار رئیس جمهوری نمی‌رفتم. چون بعد از سه سال یادشان آمده سینما هم داریم.
    * مشاور هنری رئیس جمهوری در واکنش به حرف‌های مجیدی او را تحت تأثیر جریان سیاسی در تقابل با دولت دانست. جواد شمقدری گفت: به تازگی آقای مجیدی در خصوص سینما و دولت سخنانی ابراز کرده که نشان از مخالفت و تقابل ایشان با دولت دارد. البته این سخنان چندان تازگی ندارد و ایشان پیشتر هم اظهارات تند دیگری نسبت به سینما و دولت ابراز کرده است.
    * سیف‌الله داد نیز در پاسخ به گلایه مجیدی گفت: سکوت در برابر این جمله را جوانمردانه می‌دانم چرا که طبعاً من مسئول اول آن در دولت خاتمی بوده‌ام و حق نیست گناه را گردن خاتمی بیندازیم. با توجه به اینکه مشخص نشده تعریف مجیدی از ابتذال چیست باید گفت اگر فیلم مورد پسند شخصیتی مثل "هامون" با فیلم مورد پسند قهرمان "آواز گنجشک‌ها" متفاوت باشد، کدام مبتذل است؟
    * ابراهیم حاتمی‌کیا در نشست رسانه‌ای "دعوت" گفت: در هیچ مقطعی بر تعریف و تمجیدهای منتقدان از فیلم‌هایم تکیه نکرده‌ام. برخی فیلمسازان به این شکل ارتفاع گرفته و وقتی هم منتقد آنها را رها کرده زمین خورده‌اند. اما من هیچگاه با هیچ منتقدی رابطه نزدیک ایجاد نکردم. در دوره‌ای با مسعود فراستی کار می‌کردم و پس از مدتی او چوب تکفیر را بر فیلم‌های من زد.
    وی در برنامه "30 سال 30 نما" درباره بازگشت به سینمای جنگ گفت: زمانی در بحبوحه جنگ به آقای نوریزاد در مجله سوره گفتم اگر از طرف من فیلمی غیر جنگی به لابراتوار ارشاد تحویل شد آن را بسوزانید. این حرف را 20 سال به سر من زدند و زمانی هم که "موج مرده" را ساختم، عصبانی بودم و گفتم دیگر فیلم جنگی نمی‌سازم. این حرف هم بارها در مقابل من مطرح شد.
    * ابوالفضل جلیلی کارگردان سینمای ایران با عالی دانستن وضعیت سینمای ایران به بایکوت شدن خود اشاره کرد. وی گفت: هیچ امید دیگری ندارم. برای اولین بار می‌خواستم در طول عمرم از دولت کمک بگیرم ولی آخر احساس کردم خودم از خودم خجالت می‌کشم و دیگر هیچ کمکی نمی‌خواهم.
    * سامان سالور در نشست نقد و بررسی "چند کیلو خرما برای مراسم تدفین" گفت: از این پس می‌خواهم فیلم مبتذل و اتوبوسی بسازم و می‌دانم منتقدان اظهار تأسف می‌کنند که این فیلمساز چرا به این ورطه افتاد. ای کاش منتقدان از این نوع سینما حمایت می‌کردند. چنانکه در دهه 60 کردند. اما امروز هیچکس از سلطان‌هایی که سینمای ایران را به حرمسراهایشان تبدیل کرده‌اند انتقاد نمی‌کند.
    * میشل نیکلسن مستندساز آمریکایی با تأکید بر فرارسیدن وقت گفتگو با مردم ایران، هدف خود را از تولید مستند سینمایی "ما مردم جمهوری اسلامی ایران" ارائه تصویری بسیار روشن از ایران به جهانیان ذکر کرد. وی گفت: آقای احمدی‌نژاد سال 2006 نامه‌ای سرگشاده به مردم آمریکا نوشت و تصور می‌کنم اگر در این زمینه علاقه‌ای وجود دارد، چرا نباید روی آن کار کرد.
    * فرج‌الله سلحشور در نشست رسانه‌ای مجموعه "یوسف پیامبر" گفت: فیلمنامه مال من نیست و از روی دست خدا تقلب کردم. در طول عمرم هیچ فیلمنامه‌ای از هیچ نویسنده‌ای نخوانده‌ام. فقط یک قسمت از فیلمنامه طاهری را حدود یازده سال پیش همراه با شورجه مطالعه کردیم و به وی تحویل دادیم. شورجه شاهد این ماجرا است که آن مطلب شباهتی به فیلمنامه نداشت.
    وی درباره حاشیه‌های ایجاد شده در مورد فیلمنامه مجموعه گفت: فیلمنامه مال من نیست و از روی دست خدا تقلب کردم. فردی به نام طاهری عنوان کرده من فیلمنامه را از وی تقلب کرده‌ام. او کار خود را به جاهایی ارائه داده و آنجا با فیلمنامه من مقایسه شده و ادعای او را رد کرده‌اند. حتی مرکز تحقیقات صدا و سیما و جامعه مدرسین هم مقایسه کرده و متوجه شده وی اشتباه کرده است.
    سلحشور درباره بودجه مجموعه گفت: ما با 5/2 میلیارد تومان کار را آغاز و سعی کردیم با کمک‌های دیگر کار را ادامه دهیم که مهندس ضرغامی در جریان این موضوع هستند. مثلاض بازیگر نقش مختار "مختارنامه" 17 میلیون تومان دستمزد ماهیانه می‌گیرد، اما بازیگر نقش زلیخا تنها 5/3 میلیون تومان می‌گرفت.

اعتراض درویش در مراسم افتتاح سینما جوان یک
    * فریدون جیرانی در نشست نقد و بررسی "مرگ تدریجی" گفت: با ساخت این مجموعه خودزنی نکرده و به ناتوی فرهنگی معتقدم. روشنفکری از دوران قاجار و پس از انقلاب اسلامی سیری متفاوت را طی کرده و روشنفکران به این قشر انتقادهایی کرده‌اند که کتاب جلال آل‌ احمد از جمله آنهاست.
    حاجی‌مشهدی نیز گفت: نویسنده مجموعه کمی دچار افکار خاص بوده و از کاه کوه ساخته است. با توجه به صبغه ادبی و جامعیتی که در ادبیات ایران وجود دارد، این مسئله برای من اغراق‌آمیز به نظر می‌رسید. از سوی دیگر روابط میان ناشر و نویسنده کلیشه‌ای بود. اما نگاه جیرانی به جریان روشنفکری دقیق و درست است.
    * سیدجواد هاشمی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر به شایعه دستگیری در یک پارتی شبانه واکنش نشان داد. وی گفت: شب 27 ماه رمضان با 30 نفر از بچه‌های گروه تئاتر "یتیمان کوفه" به قم و حرم حضرت معصومه (س) مشرف شدیم و به خاطر احتمال شب قدر دعای جوشن کبیر می‌خواندم و بقیه الغوث می‌گفتند. فکر نمی‌کردم کسی مرا در این پارتی دیده باشد!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با مشاركت فعال دانشگاه‌هاي علوم پزشكي؛ كنفرانس بين‌المللي سازمان‌هاي سلامت‌محور برگزار مي‌شود
    خبرگزاري فارس:دانشگاه‌هاي علوم پزشكي تهران، ايران، شهيد بهشتي و اداره كل سلامت وزارت آموزش و پرورش در برگزاري كنفرانس بين المللي رسانه‌ها و سازمان‌هاي سلامت محور، راديو سلامت را ياري خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ ستاد خبري كنفرانس بين المللي رسانه‌ها و سازمان‌هاي سلامت محور اعلام كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران، دانشگاه علوم پزشكي ايران، دانشگاه شهيد بهشتي و اداره كل سلامت وزارت آموزش و پرورش در بخش محتوايي كنفرانس رسانه‌ها و سازمان‌هاي سلامت محور مشاركت فعال خواهند داشت.
    در جلسه‌اي كه صبح امروز با حضور نمايندگان دانشگاه‌هاي فوق و اداره كل سلامت وزارت آموزش و پرورش برگزار شد؛ مقرر شد كه برگزاري برخي از كارگاه‌ها و پانل‌هاي آموزشي كنفرانس بر عهده مدرسين و كارشناسان نخبه اين دانشگاه‌ها باشد. همچنين دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه تهران به شركت كنندگان در كنفرانس امتياز دوره بازآموزي اهدا مي‌كند. اين گواهي نامه طي دوره به امضاي رئيس كنفرانس دكتر حسن خجسته معاون صدا، اداره كل آموزش صداي رسانه ملي و اداره كل آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران مي‌رسد.
    از سوي اداره كل سلامت وزارت آموزش و پروش نيز گروه سرود دانش آموزان در افتتاحيه حضور خواهند داشت و سرودي را با محتواي سلامت و تغييرات آب و هوايي اجرا مي‌كنند.
    كنفرانس بين المللي رسانه‌ها و سازمان‌هاي سلامت محور از 18 تا 20 اسفند ماه در تهران برگزار مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

«عطش» با حضور «محمود كريمي» مداح اهل بيت روي آنتن مي‌رود

خبرگزاري فارس: مجموعه «عطش» با حضور «محمود كريمي» مداح به روي آنتن شيكه دو سيما مي‌رود.

رسالت بوذري كه اجراي برنامه «عطش» را بر عهده دارد، با بيان اين مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: برنامه «عطش» گفت‌وگوي مفصلي با «محمود كريمي» مداح اهل بيت است كه در چهار قسمت براي پخش تدارك ديده شده است.
    وي افزود: در اين برنامه براي نخستين بار با محمود كريمي مصاحبه شده و او در اين گفت و گو درباره ناگفته‌هاي بسياري از كار و زندگي خصوصي خود سخن گفته است.
    بوذري اظهار داشت: يكي ديگر از نكات مهمي كه در اين گفت وگو به آن پرداخته شده، آسيب شناسي مداحي و عزاداري است و اينكه چطور مي توان به بهترين شكل براي مظلوميت خاندان پيامبر(ص) گريست و عزاداري كرد.
    وي تصريح كرد: گفت و گو با محمود كريمي بسيار طولاني بود كه در نهايت در 4 قسمت حدود 35 دقيقه براي پخش تدوين و آماده شد.
    مجموعه «عطش» در چهار قسمت در روزهاي يكشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه (15،16،17 و 18 دي ماه) ساعت 19:15 به روي آنتن شبكه دو سيما خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گزارش فيلم‌هاي تلويزيون در تاسوعا و عاشورا

خبرگزاري فارس: هفت فيلم در تاسوعا و عاشورا از سيماي جمهوري اسلامي پخش مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، دو فيلم«باغبان» و «ستاره خضرا» در تاسوعا و عاشورا از شبكه اول پخش خواهند شد.
    «باغبان» با بازي مهدي فقيه، اسماعيل خلج، كاظم بلوچي،محمدرضا نوروزي و طلا محمودي و كارگرداني علي شاه‌حاتمي داستان باغبان يك پارك به نام عمو قربان است كه زندگي او با ورود مردي جوان تغيير مي‌كند.
    اين فيلم روز سه‌شنبه 17 دي ساعت 15:45 از شبكه يك پخش مي‌شود.
    «ستاره خضرا» نيز كه چهارشنبه 18 دي ساعت 15:45پخش خواهد شد، داستان خولي و همراهان اوست كه سر مبارك حضرت امام حسين(ع) را به سوي شام مي‌برند. آنان در بين راه به يك صومعه مي‌رسند و آنجا يك راهب مسيحي متوجه صندوقچه حاوي سر حضرت مي‌شود.
    محمدرضا ورزي نويسنده، كارگردان و تهيه‌كننده «ستاره خضرا» است و محمد صادقي، چنگيز وثوقي، اكبر عبدي، احمد نجفي، سعيد نيكپور، فخرالدين صديق شريف، مهدي كاسه‌ساز و ليلا موسوي بازيگران اين فيلم هستند.
    فيلم‌هاي«كاكتوس»و «زندگي خاموش»در تاسوعا و عاشورا از شبكه دوم پخش خواهد شد.
    «كاكتوس»محصول استراليا و ساخته جاسمين يوئن كاروكان است و داستان دو مرد گروگان و گروگانگير را روايت مي‌كند كه در سفري طولاني همراه مي‌شوند تا تحمل آنها مورد آزمايش قرار بگيرد.
    اين فيلم سه‌شنبه 17 دي‌ ساعت 17:50 از شبكه دوم سيما پخش خواهد شد..
    «زندگي خاموش»به كارگرداني جيا ژانگ محصول چين و هنگ‌كنگ است و داستان آن درباره تاثير احداث يك سد بر زندگي مردم ساكن در شهر فنجي كنار رود يانگ تسه است.
    «زندگي خاموش» چهارشنبه 18 دي‌ ساعت 17:50 از شبكه دو پخش مي‌شود.
    شبكه سوم دو فيلم«شب دهم»و«زائر»را در تاسوعا و عاشورا پخش مي‌كند.
    فيلم سينمايي «شب دهم» داستان عزيز سحرخيز است كه شب دهم ماه محرم پس از درگيري خياباني عزاداران با ماموران ارتش مي‌گريزد و همسرش را تنها رها مي‌كند.
    جمال شورجه كارگردان اين فيلم است و جهانبخش سلطاني و ولي‌الله شيراندامي از بازيگران «شب دهم» هستند كه دوشنبه 16 دي‌ ساعت 22:15 از شبكه سه پخش خواهد شد.
    فيلم تلويزيوني «زائر» داستان نوجواني به نام اكبر است كه در 12 سالگي به جبهه مي‌رود و پس از ملاقات با يك رزمنده‌ در ايستگاه صلواتي شيفته امام حسين (ع) مي‌شود.
    «زائر»را عباس شيخ‌بابايي كارگرداني كرده و اين فيلم چهارشنبه 18 دي‌ ساعت 22:15 از شبكه سه پخش خواهد شد.
    شبكه چهارم فيلم«گنجشك»و تئاتر«سكوت»را در تاسوعا و عاشورا پخش خواهد كرد
    فيلم تلويزيوني «گنجشك»به كارگرداني داريوش ربيعي و تهيه‌كنندگي علي‌اكبر رضايي داستان پزشكي است كه بچه‌اي را عمل مي‌كند، اما بچه مي‌ميرد و اتفاقاتي كه پس از آن مي‌افتد زندگي اين پزشك را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
    فرهاد جم، زيبا بروفه، رضا فياضي، آرش نوذري، ساقي زينتي، احمدرضا رافعي و خسرو شهروز در بازيگران اين تله‌فيلم هستند و اين فيلم دوشنبه 16 دي از شبكه چهار پخش مي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •