تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 91 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 906

نام تاپيک: ◄◄ درخواست مرتبط با YouTube و FLV فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من دیشب هم داشتم فیلم با آی دی ام دانلود میکردم که فرمتش mp4 بوده. ببینید FLV به دلیل ساپورت نکردن استریم های ویدئویی h264 دیگه محبوبیتی نداره. خود آدوب با فلش پلیر 9 و خورده ای به بعد کاری کرده که mp4 هم باز بشه. ما تو پیچ گوشتی هم با فرمت mp4 و با فلش پلیر فیلم میذاریم. آی دی ام هم به راحتی تشخیص میده و لینک دانلود رو در اختیار کاربر میذاره.

خیلی بعیده که وقتی آدوب زده تو کار mp4 اون وقت آی دی ام نتونه دانلودش کنه.

من بحث شما رو درست متوجه نشدم. فکر کنم منظورتون اینه که رو یه سایت با کیفیت های مختلف برای پخش وجود داره و شما میخواین مثلا اون خوبه رو دانلود کنید. این مشکل خاصی نیست چون شما بزنید هر کدومش که پخش بشه آی دی ام لینک همون رو بهتون میده.
    سلام آقا علیرضا و خیلی ممنون از توجهتون.

والا خواست اصلی من این هست که بتونم ویدئوهای یوتیوب رو با فرمت 3gp که هم کیفیت کمتری و بخصوص حجم کمتری نسبت به سایر فرمتها داره دانلود کنم.
    فرضا یه ویدئو رو میخوام دانلود کنم که فرمت flv یا mp4 این ویدئو 40 مگ هست و با سرعت لاک پشتی اینترنت ملی فکر کنم چیزی حدود 2 ساعت طول بکشه دانلود کنه.
    پس مجبورم که بیام با فرمت 3gp دانلود کنم که حجمش کمتر بشه و قید کیفیت رو بزنیم. (از هیچی بهتره)

بعد به نظر من هم فرمت mp4 بهتر از flv هست و ویدئوهای کوتاه رو هم من با فرمت mp4 دانلود میکنم.
    تو فیسبوک سایت keep-tube هم خیلیها پرسیدن که چرا نمیشه با فرمت 3gp دانلود کرد که مدیر این سایت نوشته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Youtube has changed their engine and they dont give us access to their 3GP files anymore! Our team is working on it! Stay tuned! Thanks for your patience! :-
    و پیغام جدیدتر مدیر این سایت که 6 روز پیش گذاشته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Happy Holidays everyone! We are working hard to fix the 3GP downloads! Stay tuned for updates!

در کل اگر از این مدل سایتها رو بررسی کنید که قبلا فرمت 3gp رو ارائه میدادن متوجه میشید که با فرمتهای flv , mp4 میشه دانلود کرد اما یا فرمت 3gp رو از روی سایتشون برداشتن یا فرمت 3gp رو دانلود نمیکنه که فکر کنم این وسطا یوتیوب یه کاری کرده احتمالا.

با تشکر.
    پ.ن : دکمه تشکر برای من زیر پستها فعال نیست.

2. این کاربر از Extacy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام آقا علیرضا و خیلی ممنون از توجهتون.

والا خواست اصلی من این هست که بتونم ویدئوهای یوتیوب رو با فرمت 3gp که هم کیفیت کمتری و بخصوص حجم کمتری نسبت به سایر فرمتها داره دانلود کنم.
    فرضا یه ویدئو رو میخوام دانلود کنم که فرمت flv یا mp4 این ویدئو 40 مگ هست و با سرعت لاک پشتی اینترنت ملی فکر کنم چیزی حدود 2 ساعت طول بکشه دانلود کنه.
    پس مجبورم که بیام با فرمت 3gp دانلود کنم که حجمش کمتر بشه و قید کیفیت رو بزنیم. (از هیچی بهتره)

بعد به نظر من هم فرمت mp4 بهتر از flv هست و ویدئوهای کوتاه رو هم من با فرمت mp4 دانلود میکنم.
    تو فیسبوک سایت keep-tube هم خیلیها پرسیدن که چرا نمیشه با فرمت 3gp دانلود کرد که مدیر این سایت نوشته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Youtube has changed their engine and they dont give us access to their 3GP files anymore! Our team is working on it! Stay tuned! Thanks for your patience! :-
    و پیغام جدیدتر مدیر این سایت که 6 روز پیش گذاشته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Happy Holidays everyone! We are working hard to fix the 3GP downloads! Stay tuned for updates!

در کل اگر از این مدل سایتها رو بررسی کنید که قبلا فرمت 3gp رو ارائه میدادن متوجه میشید که با فرمتهای flv , mp4 میشه دانلود کرد اما یا فرمت 3gp رو از روی سایتشون برداشتن یا فرمت 3gp رو دانلود نمیکنه که فکر کنم این وسطا یوتیوب یه کاری کرده احتمالا.

با تشکر.
    پ.ن : دکمه تشکر برای من زیر پستها فعال نیست.
    دکمه ی تشکر میخوای واسه چی ؟؟؟
    اوهوم .... الان فهمیدم قضیه چیه. خب زودتر میگفتی ....
    من یا کروم گوگل کار میکنم. آخرین بتا رو دار ولی شما نسخه ی 9 یا 8 بگیر بتا نباشه ... یه کم مورد داره. حالا میخوام چه بگویم ؟
    این سایت رو بنگر شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه اکستنشن واسه کروم میده که وقتی یوتیوب هستی بالای ویدئو ها لینک اضافه میکنه. لینک همین سایت رو اضافه میکنه. کارش چیه ؟
    خب کاری اینه که لینک فیلم رو میدی. دانلود میکنه روی سرور خودش. بهش میگی به فلان فرمت تبدیل کن و برات تبدیل میکنه و لینک مستقیم میده. فعلا آزمایشیه و خوشبختانه پولی نیست. تا میتونی استفاده کن. حجم محدودیت داره متاسفانه!!! یعنی کلیپ 400 یا 200 مگ نمیتونی بهش بدی. اما همین هم که 40 50 مگی رو کوچیک کنه خوبه.

راستی برای تبدیل فکر کنم همه میدونن که mp4 با کدک صدا و تصویر AAC و AVC یا همون h264 بهترینه فعلا.

ویرایش
    ببین این بخش اضافات مرورگرها رو نگاه کنی واسه فایرفاکس و سفری اپل هم داره:
    کد:
    کروم کلا نگیر.
    Last edited by alireza1411; 03-01-2011 at 23:14.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دکمه ی تشکر میخوای واسه چی ؟؟؟
    اوهوم .... الان فهمیدم قضیه چیه. خب زودتر میگفتی ....
    من یا کروم گوگل کار میکنم. آخرین بتا رو دار ولی شما نسخه ی 9 یا 8 بگیر بتا نباشه ... یه کم مورد داره. حالا میخوام چه بگویم ؟
    این سایت رو بنگر شما:
    کد:
    یه اکستنشن واسه کروم میده که وقتی یوتیوب هستی بالای ویدئو ها لینک اضافه میکنه. لینک همین سایت رو اضافه میکنه. کارش چیه ؟
    خب کاری اینه که لینک فیلم رو میدی. دانلود میکنه روی سرور خودش. بهش میگی به فلان فرمت تبدیل کن و برات تبدیل میکنه و لینک مستقیم میده. فعلا آزمایشیه و خوشبختانه پولی نیست. تا میتونی استفاده کن. حجم محدودیت داره متاسفانه!!! یعنی کلیپ 400 یا 200 مگ نمیتونی بهش بدی. اما همین هم که 40 50 مگی رو کوچیک کنه خوبه.

راستی برای تبدیل فکر کنم همه میدونن که mp4 با کدک صدا و تصویر AAC و AVC یا همون h264 بهترینه فعلا.

ویرایش
    ببین این بخش اضافات مرورگرها رو نگاه کنی واسه فایرفاکس و سفری اپل هم داره:
    کد:
    کروم کلا نگیر.
    سلام مجدد آقا علیرضا.

آقا من تو فایرفاکس پلاگین مربوط به این سایتو نصب کردم و بالای ویدئو گزینه ClipConverter رو آورد.
    وقتی روش زدم رفت به سایت اصلی خودش که این صفحه رو آورد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد با همون گزینه پیش فرضسومی زدم با فرمت mp4 و حجم 27.15 مگ دانلود کنه...
    یعنی پایین عکس روی گزینه Start! کلیک کردم

وفتی گزینه استارت رو زدم رفت به یه صفحه جدید که عکس زیر نشون میده :

در کل پیغام داد که
    You are not allowed to download this file!

چندین ویدئو و همچنین چندین فرمت مختلف رو هم امتحان کردم ولی همین پیعام رو میداد همش!

آیا سایت کلا مشکل داره یا من به مشکل برخوردم ؟ شما تونستید از این سایت دانلود کنید ؟

با تشکر.

6. این کاربر از Extacy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام مجدد آقا علیرضا.

آقا من تو فایرفاکس پلاگین مربوط به این سایتو نصب کردم و بالای ویدئو گزینه ClipConverter رو آورد.
    وقتی روش زدم رفت به سایت اصلی خودش که این صفحه رو آورد :

بعد با همون گزینه پیش فرضسومی زدم با فرمت mp4 و حجم 27.15 مگ دانلود کنه...
    یعنی پایین عکس روی گزینه Start! کلیک کردم

وفتی گزینه استارت رو زدم رفت به یه صفحه جدید که عکس زیر نشون میده :

در کل پیغام داد که
    You are not allowed to download this file!

چندین ویدئو و همچنین چندین فرمت مختلف رو هم امتحان کردم ولی همین پیعام رو میداد همش!

آیا سایت کلا مشکل داره یا من به مشکل برخوردم ؟ شما تونستید از این سایت دانلود کنید ؟

با تشکر.
    من همین الان تست کردم. مجدد یعنی تست کردم چون قبلا چند باز این کارو کرده بودم.

ببینید این رو با دانلود منیجر خودتون باز کنید ببینید درسته (کلیپ بازی فاننل فنتزی 13 بیده، همین یارو موتوری که تو آواتار من هم عکسش هست ):

کد:
    من مشکلی نداشتم تا به حال فقط فیلم حجیم نشد دانلود کنم. از رو عکسی که گذاشتید لینک رو وارد کردم و همونطور که تو بخش FAQ گفته این اروری که شما دریافت کردی دو علت داره. یا سرویس برای کشوری خاص ممنوعه که این نبوده و یا ویدئو خرایه و موقتا رو یوتیوب موجود نیست که دقیقا همین دومی بود.

ویدئوی دیگه همین طوری یه چیزی الکی تست کنید فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من همین الان تست کردم. مجدد یعنی تست کردم چون قبلا چند باز این کارو کرده بودم.

ببینید این رو با دانلود منیجر خودتون باز کنید ببینید درسته (کلیپ بازی فاننل فنتزی 13 بیده، همین یارو موتوری که تو آواتار من هم عکسش هست ):

کد:
    من مشکلی نداشتم تا به حال فقط فیلم حجیم نشد دانلود کنم. از رو عکسی که گذاشتید لینک رو وارد کردم و همونطور که تو بخش FAQ گفته این اروری که شما دریافت کردی دو علت داره. یا سرویس برای کشوری خاص ممنوعه که این نبوده و یا ویدئو خرایه و موقتا رو یوتیوب موجود نیست که دقیقا همین دومی بود.

ویدئوی دیگه همین طوری یه چیزی الکی تست کنید فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.
    سلام آقا علیرضا.

آقا ممنون از جواب و راهنمایی شما. مشکلم برطرف شد و اتفاقا مشکل من اولی یا همون مشکل سرور بود و ویدئوها مشکلی نداشتن چون تو پست قبلی هم گفتم که چند ویدئو رو تست کردم!

من برای دانلود از آی پی AOL استفاده میکردم که مشکل داشت و ارور میداد.
    بعد با آی پی الترا امتحان کردم و دیدم که مشکلی نیست و میشه دانلود کرد (مخصوصا 3gp !!!!!!!)

به هر حال از اینکه وقت گذاشتین و مشکل منو پیگیری کردین تا برطرف بشه ممنونم.
    انشالله بتونم جبران کنم.

بازم تشکر .
    ارادتمند شما.

10. این کاربر از Extacy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

بعد از اینکه یک فیلم رو در یوتیوب با فایرفاکس دیدم؛ کجا می تونم اون فیلم رو از درایو ویندوز بکشم بیرون؟

12. این کاربر از amirfiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بعد از اینکه یک فیلم رو در یوتیوب با فایرفاکس دیدم؛ کجا می تونم اون فیلم رو از درایو ویندوز بکشم بیرون؟
    توی ویستا و سون شبیه اینه:

C:\Users\alireza\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Pro files\vzsyazsi.default\Cache

دقیق مطمئن نیستم چون خیلی وقته از فایرفاکس استفاده نمیکنم. ولی فکر کنم همینه.

به جای علیرضا اسم یوزر قرار میگیره. به جای vzsyazsi.default هم ممکنه اسم دیگری قرار داشته باشه ولی default رو توش حتما داره.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام من جدیدا دیگه نمیتونم با ADD-ON توی فایرفاکس دانلود کنم
    من چون سرعتم پایین هست 3gp میگرم ولی الان دو سه تا add-on نصب کردم ولی وقتی میخوام دانلود کنم دانلود نمیکنه و به فایل 0 کیلوبایت 3gp دانلود میکنه ..روشی دیگه برای دانلود 3gp هست ...؟؟

16. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام من جدیدا دیگه نمیتونم با ADD-ON توی فایرفاکس دانلود کنم
    من چون سرعتم پایین هست 3gp میگرم ولی الان دو سه تا add-on نصب کردم ولی وقتی میخوام دانلود کنم دانلود نمیکنه و به فایل 0 کیلوبایت 3gp دانلود میکنه ..روشی دیگه برای دانلود 3gp هست ...؟؟
    شماها چه قدر فیلم دانلود میکنید !!!

پستهای قبلی یعنی همین صفحه و صفحه قبل رو نگاه کن شاید اون سایتی که گفتم به کارتون بیاد. تازه IDM هم تو صفحه قبلی گفتم چه طوری دانلود میکنه. البته صد در صد که جواب نمیده ولی خیلی مواقع من باهاش ویدئو دانلود میکنم.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

Extacy عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم ...
    شما در add-on فایرفاکس
    1 click download youtube رو دانلود کن ..ونصب کن
    من خودم قبلا با همین add-on فرمت 3gp دانلود میکردم ولی الان دیگه نمیتونم ..(هیچ فرمتی نمیتونم دانلود کنم)
    شما یه تست کن ببین میتونی ...

alireza1411
    این گزینه پایین که میگی کجاست ؟
    Advanced Browser Integration
    در ضمن من با IDM فقط میتونم همون FLV دانلود کنم که حجمش بالا میره و سرعت دانلود منم...
    من قبلا با همون ADD-ON بالا که گفتم مثل باقلوا از یوتیوب 3GP میگرفتم الان با این و هیچ ADD-ON دیگه ای ..هیج فرمتی نمیتونم دانلود کنم ...
    دوستان راهنمایی کنند دیووونه شدم....
    Last edited by ali_agha1981; 06-01-2011 at 16:18.

19. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •