سلام
معنیه هر کدوم از این جملات چیه؟!! (از نظر گرامری میدونم چه فرقی با هم دارن ولی از نظر معنی فارسی نمیتونم معنیه متفاوتی برای هر کدوم پیدا کنم!!)
I wait
I'm waiting
I waiting
............................
سلام
معنیه هر کدوم از این جملات چیه؟!! (از نظر گرامری میدونم چه فرقی با هم دارن ولی از نظر معنی فارسی نمیتونم معنیه متفاوتی برای هر کدوم پیدا کنم!!)
I wait
I'm waiting
I waiting
............................
[quote=mohammad.clergyman;3269231]به جد میگم 99.9 در صد کسانی که میخواهند با روش self-study شروع کنند به نتیجه نمیرسن
ممکنه یه مدت داغ باشند و کار کنند ولی مجبورند دو برابر وقت بزارند و یادگیری هم برای آنان بسیار خشک و بی انگیزه میشود.
من هم کاملا با شما موافقم. البته ممکنه اگه با پشتکار و علاقه همراه باشه کمک بزرگی برای زبان آموز باشه.
ولی یادگیری زبان احتیاج به گذاشتن وقت و هزینه داره که برخی برای دوری از اینگونه مشکلات به self-study روی میارن. ولی تمام مهارتهای listenig , writing, speaking و بقیه آنها در محیطی آموزشی ودر کنار هم منجر به یادگیری زبان میشود.![]()
سلام
لطف كنيد ببيني اين جملات مشكلشون در كجاست و صحيحش رو با توجه به معني ان بنويسيد .
ali in the class speak english علي در كلاس انگليسي حرف ميزند
the computer taught Binary زبان كامپيوتر باينري است
why did computer become destroing چرا كامپيوتر خراب شد
a new hardware invented for net يك سخت افزار جديد براي شبكه اختراع شده است
ali want to study arabic علي مي خواهد عربي بخواند
this ram made in taiwan اين حافظه ساخت تايوان است
ali returned to the class علي از كلاس بازگشت
i thought cpu amd is better than cpu intel من فكر ميكردم پردازشگر amd از پردازشگر intel بهتر است
what is case covered in the computer كيس چه چيزي را در كامپوتر پوشش ميدهد
bizarre new animal discovered حيوان عجيب جديدي كشف شده است
نكته : فعل هايي كه مشخص شده اند را تغيير ندهيد
سلام
به نظر من جمله اول کاملا فارسی است پس بهتر است قید مکان ( در کلاس) را انتهای جمله اضافه کنی:
Ali speaks English in the class
در جمله سوم هم یک مشکلی است و فکر میکنم به صورت:
This is made in Taiwan
سلام
اگه بخواهیم در مورد سن افرا صحبت کنیم کی میگیم Years Old و کی میگیم Year Old
معنی یه بچه دو ماه (?A Two Months/Month Old Baby)، یک ساله و سه ساله چی میشه؟
ممنون
Years Old is noun: He is three Years Old
but, Year Old is adj: I saw a three-Year-Old child
I think the answer of first part covered the second part of your answer
Last edited by SCYTHE; 13-12-2008 at 20:06.
از بین این 3 تا دومی درسته. به معنی این هست که من منتظرم.
دوست عزیز در قسمت ترجمه پرسیدید و جواب داده شد. لطفا پستها را تکرار نکنید.
as dear archi said, obviously the third one is incorrect, but the two other ones are correct grammatically; however in English it sounds more natural to use progressive tense and using the simple tense is awkward. Also, the translation of the both is the same
Last edited by SCYTHE; 14-12-2008 at 11:39.
سلام
من یه سوال داشتم
این سی دی ها وجزوات اموزش زبان انگلیسی دکترمجد که توی مجله موفقیت هستش برای یادگیری زبان مناسبه؟؟؟؟
نظور از قسمت سوم فعل چيست و چطوري ساخته ميشه ؟ (ايا با اضافه كردن ed به فعل ساخته ميشه يا ....)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)