حمید.دستت درد نکنه.الان هم داره تبلیق تبرک رو میگذاره توی tv و داد زد حـــــــــــــــمــــــیـ ـــد.
ایول.عکس ها واقعا توپه.
حمید.دستت درد نکنه.الان هم داره تبلیق تبرک رو میگذاره توی tv و داد زد حـــــــــــــــمــــــیـ ـــد.
ایول.عکس ها واقعا توپه.
پس چرا اين فريمور را را زود تر نذاشتن براي گوشي
زشته اين عكساس كه سوم بشه!!
استثنايي عكس ميگيره
دوستان تا اونجایی که من تازه واردم چند صفحه از این تاپیک c905 رو خوندم.و میبینم که اکثرا میان میگن c905 محشره و نمیدونم ترکونده و حرف نداره و ..... .همش یه کار میکنین که مثلا همه فکر کنند این گوشی چیه.
و با توجه به اینکه هر کدومتون یه جور مارکهای سونی اریکسون و....رو تو جای عکس قرار دادین معلوم میکنه که تعصب خاصی به این برند دارید ولی در مورد معایب گوشی حرفهایی نمیزنید.ولی در کل این کار باعث میشه بعضی از ادمها مثل دوست خودم بیاد تو اینجا وقتی که این همه تعریف میکنید وسوسه بشه و بره این گوشی رو بگیره و بعد از 6 روز بره گوشی رو با ضرر زیاد بفروشه.در کل این کارها(تعصب خاصی به یک برند داشتن)اصلا صحیح نیست و به نظرم ادمو به بیراهه میکشونه.
من نمیدونم شماها این گوشی رو دستتون گرفتین یا نه .اگه واقعا دستتون گرفتینش و اینجوری تعریفش میکنین که من حرفی ندارم.ولی من با این گوشی کار کرده ام نمیگم بده اتفاقا گوشی خوبیه ولی دیگه نه با قیمتی که بیان 850 بفروشنش و بعدا بعد از یه مدت بشه 300 تومن.واقعا سخته شروع قیمت این گوشی با این قیمت کزایی باشه.
من تو پستهای قبلی نظری در مورد n82 خودم و c905 دوستم دادم دیدم که همه دارن منو محکوم میکنن.ولی این کارا درست نیست.بالاخره برای ما نه سودی از شرکت سونی اریکسون میاد و نه سودی از شرکت نوکیا پس ...
شاد باشید![]()
عجب عكسهاي تميزي گرفته.
حتما مي خرم
يعني دوست شما 850 خريده بعد 300 فروخته؟
من 500 ميخريدم ازش.
چرا الكي جو را متشنج ميكني؟
چرا اذهان عمومي را تشويش ميكني؟
اي بابا.
ببینید.هرکس به هر چیزی علاقه داشته باشه خوبیهاش رو بیشتر میبینه.همونطور که شما زیاد خوشت نمیاد و بدیش رو میبینی.دوستان تا اونجایی که من تازه واردم چند صفحه از این تاپیک c905 رو خوندم.و میبینم که اکثرا میان میگن c905 محشره و نمیدونم ترکونده و حرف نداره و ..... .همش یه کار میکنین که مثلا همه فکر کنند این گوشی چیه.
و با توجه به اینکه هر کدومتون یه جور مارکهای سونی اریکسون و....رو تو جای عکس قرار دادین معلوم میکنه که تعصب خاصی به این برند دارید ولی در مورد معایب گوشی حرفهایی نمیزنید.ولی در کل این کار باعث میشه بعضی از ادمها مثل دوست خودم بیاد تو اینجا وقتی که این همه تعریف میکنید وسوسه بشه و بره این گوشی رو بگیره و بعد از 6 روز بره گوشی رو با ضرر زیاد بفروشه.در کل این کارها(تعصب خاصی به یک برند داشتن)اصلا صحیح نیست و به نظرم ادمو به بیراهه میکشونه.
من نمیدونم شماها این گوشی رو دستتون گرفتین یا نه .اگه واقعا دستتون گرفتینش و اینجوری تعریفش میکنین که من حرفی ندارم.ولی من با این گوشی کار کرده ام نمیگم بده اتفاقا گوشی خوبیه ولی دیگه نه با قیمتی که بیان 850 بفروشنش و بعدا بعد از یه مدت بشه 300 تومن.واقعا سخته شروع قیمت این گوشی با این قیمت کزایی باشه.
من تو پستهای قبلی نظری در مورد n82 خودم و c905 دوستم دادم دیدم که همه دارن منو محکوم میکنن.ولی این کارا درست نیست.بالاخره برای ما نه سودی از شرکت سونی اریکسون میاد و نه سودی از شرکت نوکیا پس ...
شاد باشید
ما از بدیهاش هم کم نگفتیم.
فیلم برداری بد ویا اینکه کاش صفحه نمایش بزرگتری داشت و یا موارد دیگه گفته شده.
به هر حال.
من بعید میدنم حتی 1 درصد از افرادی که اینجا سر میزنن این گوشی رو در حال حاضر با این قیمت بخرن.
ولی اگر کسی هم باشه بخره با این قیمت فکر نمیکنم براش مهم باشه ضرر هم کنه.
چون این طبیعی هست که در بدو ورود گوشی قیمتش به شدت کاذبه.
اون دیگه با خواننده هست که چی قضاوت کنه.
من به شخصه عکس هاش رو میبینم کف میکنم.واقعا خوبه.ولی نمیگم بهتر از این نیست.
دوستان امروز نمایشگاه الکامپ بودم با این گوشی در حالت روشن ور رفتم و چند تا عکس از این گوشی گرفتم.
موفق باشید.
کیبور عربی کلاس کارشو آورده پایین .... از طرحش خیلی خوشم میاد ..همچین جم و جوره ..پت و پهن نیست ..
آره والا. خیلی ضایست با کیبورد عربی.
من k800مو می پرستم چون کیبوردش فقط اینگلیسیه.(مشتری گیر آوردید خبرم کنید!)
ولی مشکیش یه چیز دیگه هست.الکانس هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)