متن اصلي ارور اينه
The iPhone "iPhone" Could not be resored. An unknowsn error occured(1604)
متن اصلي ارور اينه
The iPhone "iPhone" Could not be resored. An unknowsn error occured(1604)
ممنون من هم نظرم همینه توی 1 ماه شاید 2 بار از دوربین استفاده کنم چون خودم یه دوربین حرفه ای دارم و دوربین موبایل رو قبول ندارم . صدای گوشیم هم یا نصفست یا silent . من هم کلاس گوشی برام خیلی مهم بین iphone-hd2-touch pro2 گیر کردم .
این ورژن های 3g و 3gs خیلی باهم فرق میکنن ؟ قیمتهاشون رو هم بدید ممنون میشم .![]()
آقا ممنون بابت توضیح کاملت!
میشه امیدوار بود قیمت این 3 جی اس بیاد پایین؟!
بالاخره 4 ماهی هست که اومده!یعنی نمی خواد بکشه پایین؟!
از نظر قیمت که آره، اما از نظر محتوا نه!
البته بعضی جاها گویا 3GS رو زیر 900 تومن میدن! باید بگردین و پیدا کنین ولی اکثرا بالای یک میلیون هست...
تفاوتشون هم تو دوربین، امکان فیلمبرداری ( تو 3G خودتون باید نرم افزارش رو نصب کنین ) ، CPU قوی تر هست.
این Error معمولا بخاطر این هست که iTunes مشکل پیدا کرده! سعی کن یه بار پاکش کنی و دوباره نصب کنی، در صورت امکان رو یه کامپیوتر دیگه هم تستش کن...
والا چی بگم
اما قیمت 3G که آنچنان پایین نیومد! شاید یه 50 تومن.
معمولا گوشی های نوکیا و سونی اریکسون خیلی افت قیمت دارن.
سلام .
مرسی
آقا فقط مشکل ام ام اس دارم !!!
چطور میتونم فعالش کنم ؟
بعد میگم من توی گوشی دوستم که آیفون 2g که پایینش مشکی و بالاش نقره ایه . قسمت sound که میرفتم تمامی آهنگ های گوشیش هم توی لیستش بود .. همه و همه چطور امکان داره اینکار ؟
من فقط به یه نرم افزار آهنگ مورد نظرمو کانورت میکنم و بعد واسه زنگ گوشیم میزارم ؟
آیا امکانش هست مثل گوشیه دوستم همه آهنگام توی لیست باشه ؟
ممنون و متشکرم
راستش من نه تا حالا دنبال ام ام اس بودم، نه رینگ تون!
اما اگر اشتباه نکنم، برای ام ام اس، فقط باید تنظیماتش رو تو setting وارد کنی، تا خودش فعال شه! در ضمن سیم کارتتون هم باید روش سرویس ام ام اس فعال شده باشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . میگم من نرم افزار iblutoth رو اول نصب کردم بعد پاک کردم بعز از cydia نصب کردم 15 روزه بود بعد با app crack ردیفش کردم . بعد الان میخوام یه فابل رو که بگیرم برنامه بسته میشه !اگه میشه لینک .ipa و کالشو بهم بدین .
بعد نرم افزار هایی مانند Air Mouse.app نصب میشن یعنی از راه کپی . آیکونشون میاد اما اجرا که میشه فورا بسته میشه ! ای واسه چیه ؟
ممنونم
سلام
تستش کردم روی یه سیستم دیگه
بازهم همون ارور رو داد
سلام گوشی رو قیمت کردو : 16gig با تضمین ریجستر بودن فاکتوری 880 و بدون تضمین 800 ...
ولی بازم دو دلم . . . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)