تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 101 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1004

نام تاپيک: iPhone 2G,3G | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون هاي نسل اول و دوم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

متن اصلي ارور اينه

The iPhone "iPhone" Could not be resored. An unknowsn error occured(1604)

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

نمیدونم! بستگی داره از گوشی چی بخواین!

دوربین؟ صدای قوی؟ فلش؟ هیچ کدوم از اینا رو آیفون نداره!

پرستیژ؟ LCD بالا؟ نرم افزار فراوان؟ یک MP3 پلیر فوق العاده؟! سهولت کار؟ جذابیت؟ امکانات خوب مثل GPS؟ اینا رو داره!

من هیچ وقت اون چیزایی که آیفون نداشت رو نخواستم! مثل دوربین 8 مگاپیکسلی و فلش زنون و یه جفت باند 1500 وات!!!

من هرگز از کار کردن با آیفون خسته نشدم، هیچ چیزیش تو ذوقم نزده! هرروز هم واسم شیرین تر میشه.

یه روز رفته بودم پاساژ علائدین، از مرده پرسیدم HD2 دارین؟ گفت نه قیمتش در این حدوده، همکارش گفت برو iPhone بگیر! گوشیمو در آوردم گفتم دارم! خندید و گفت میخوای گوشیتو بدی HD2 بگیری؟ تو اصلا از کار کردن با آیفون خسته میشی؟!
    ممنون من هم نظرم همینه توی 1 ماه شاید 2 بار از دوربین استفاده کنم چون خودم یه دوربین حرفه ای دارم و دوربین موبایل رو قبول ندارم . صدای گوشیم هم یا نصفست یا silent . من هم کلاس گوشی برام خیلی مهم بین iphone-hd2-touch pro2 گیر کردم .
    این ورژن های 3g و 3gs خیلی باهم فرق میکنن ؟ قیمتهاشون رو هم بدید ممنون میشم .

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از تهران تا رشت!

ببین، گوشی تاپ، همینه! به خدا دو هفته پیش رفته بودم تهران، از طبقه اول شروع کردم به قیمت کردن HD2!

از 740 قیمت گرفتم، تا 1200!!! باورت میشه؟! تو یه پاساژ، این همه اختلاف قیمت!

740 - 760 - 850 الا آخر، همه جورش بود!

همین موبایل فروشی کسری، که مال دوست خودم ( کسری ) هست، میده 1250! من گوشی خودم رو از اون گرفتم، 3G Unlock factory هست، بعد همین گوشی رو که این میده 1250، گلسار دوستام قیمت کردن 1200! یعنی از سر شهر تا اونور، 50 تومن اختلاف قیمت! شاید تو یک میلیون، 50 تومن عددی نباشه، اما فکر کن با 50 تومن چقدر وسایل جانبی میشه واسه همین گوشی خرید!

یا همون HD2 رو، فقط یک نفر تو رشت میاره! اون تموم کرده بود، ما میرفتیم جایه دیگه، اونا همه زنگ میزدن به این ( این تیکش خیلی خنده داره! ) بعد این پای تلفن میگفت مثلا یه هفته دیگه 4تا میارم، 800 میدم بهتون، اینا میگفتن: من الان زنگ زدم نمایندگی، گفتن که همه ی گوشی های HD2 دوربینشون مشکل داره، شرکت داره جمع میکنه، درستش میکنه، دوباره تو بازار پخش میکنه! آخه چرا دروغ میگی؟!!!!!!

بعد میرفتیم مغازه همون مرده، به اینا فوحش میدادیم
    آقا ممنون بابت توضیح کاملت!
    میشه امیدوار بود قیمت این 3 جی اس بیاد پایین؟!
    بالاخره 4 ماهی هست که اومده!یعنی نمی خواد بکشه پایین؟!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون من هم نظرم همینه توی 1 ماه شاید 2 بار از دوربین استفاده کنم چون خودم یه دوربین حرفه ای دارم و دوربین موبایل رو قبول ندارم . صدای گوشیم هم یا نصفست یا silent . من هم کلاس گوشی برام خیلی مهم بین iphone-hd2-touch pro2 گیر کردم .
    این ورژن های 3g و 3gs خیلی باهم فرق میکنن ؟ قیمتهاشون رو هم بدید ممنون میشم .
    از نظر قیمت که آره، اما از نظر محتوا نه!

البته بعضی جاها گویا 3GS رو زیر 900 تومن میدن! باید بگردین و پیدا کنین ولی اکثرا بالای یک میلیون هست...

تفاوتشون هم تو دوربین، امکان فیلمبرداری ( تو 3G خودتون باید نرم افزارش رو نصب کنین ) ، CPU قوی تر هست.

5. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

متن اصلي ارور اينه

The iPhone "iPhone" Could not be resored. An unknowsn error occured(1604)
    این Error معمولا بخاطر این هست که iTunes مشکل پیدا کرده! سعی کن یه بار پاکش کنی و دوباره نصب کنی، در صورت امکان رو یه کامپیوتر دیگه هم تستش کن...

آقا ممنون بابت توضیح کاملت!
    میشه امیدوار بود قیمت این 3 جی اس بیاد پایین؟!
    بالاخره 4 ماهی هست که اومده!یعنی نمی خواد بکشه پایین؟!
    والا چی بگم

اما قیمت 3G که آنچنان پایین نیومد! شاید یه 50 تومن.

معمولا گوشی های نوکیا و سونی اریکسون خیلی افت قیمت دارن.

داره خودمونی میشه halvled's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ijdv

پيش فرض ش

سلام .
    مرسی
    آقا فقط مشکل ام ام اس دارم !!!
    چطور میتونم فعالش کنم ؟
    بعد میگم من توی گوشی دوستم که آیفون 2g که پایینش مشکی و بالاش نقره ایه . قسمت sound که میرفتم تمامی آهنگ های گوشیش هم توی لیستش بود .. همه و همه چطور امکان داره اینکار ؟
    من فقط به یه نرم افزار آهنگ مورد نظرمو کانورت میکنم و بعد واسه زنگ گوشیم میزارم ؟
    آیا امکانش هست مثل گوشیه دوستم همه آهنگام توی لیست باشه ؟
    ممنون و متشکرم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام .
    مرسی
    آقا فقط مشکل ام ام اس دارم !!!
    چطور میتونم فعالش کنم ؟
    بعد میگم من توی گوشی دوستم که آیفون 2g که پایینش مشکی و بالاش نقره ایه . قسمت sound که میرفتم تمامی آهنگ های گوشیش هم توی لیستش بود .. همه و همه چطور امکان داره اینکار ؟
    من فقط به یه نرم افزار آهنگ مورد نظرمو کانورت میکنم و بعد واسه زنگ گوشیم میزارم ؟
    آیا امکانش هست مثل گوشیه دوستم همه آهنگام توی لیست باشه ؟
    ممنون و متشکرم
    راستش من نه تا حالا دنبال ام ام اس بودم، نه رینگ تون!

اما اگر اشتباه نکنم، برای ام ام اس، فقط باید تنظیماتش رو تو setting وارد کنی، تا خودش فعال شه! در ضمن سیم کارتتون هم باید روش سرویس ام ام اس فعال شده باشه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه halvled's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ijdv

پيش فرض d

سلام . میگم من نرم افزار iblutoth رو اول نصب کردم بعد پاک کردم بعز از cydia نصب کردم 15 روزه بود بعد با app crack ردیفش کردم . بعد الان میخوام یه فابل رو که بگیرم برنامه بسته میشه !اگه میشه لینک .ipa و کالشو بهم بدین .
    بعد نرم افزار هایی مانند Air Mouse.app نصب میشن یعنی از راه کپی . آیکونشون میاد اما اجرا که میشه فورا بسته میشه ! ای واسه چیه ؟
    ممنونم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

این Error معمولا بخاطر این هست که iTunes مشکل پیدا کرده! سعی کن یه بار پاکش کنی و دوباره نصب کنی، در صورت امکان رو یه کامپیوتر دیگه هم تستش کن...

سلام

تستش کردم روی یه سیستم دیگه

بازهم همون ارور رو داد

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام گوشی رو قیمت کردو : 16gig با تضمین ریجستر بودن فاکتوری 880 و بدون تضمین 800 ...
    ولی بازم دو دلم . . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •