عزیز این خطا رو داد مال من xp3 هستش
![]()
عزیز این خطا رو داد مال من xp3 هستش
![]()
سلام
با آپدیت کردن ویندوز و بیشتر کردن فضا در درایو C یا تعویض ویندوز به SP2 مشکل حل خواهد شد.
موفق باشید![]()
دوستان عزیز سلام
روز بخیر.....خوب هستین؟ دوستان من از طریق نت ویندورم رو اپدیت کردم و سرویس پک 3 نصب کردم..الان هم ویندورم خیلی خوب
کار میکنه...اما بعضی وقتا که توی نت هستم یه دفعه با این ارور که لینک عکسو گذاشتم روبه رو میشم و مجبور میشم که کامپیوتر رو ریست کنم.. لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و دلیل این ارور چیه؟ مرسی.....خیلی خیلی ممنوم..
این هم لینک عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این اررور گفته که سرویس پکی که روی سیستم شما نصب هست از اون سرویس پکی که اپدیت برای اون هست جدید تر هست و این آپدیت رو تنها روی سیستمی که سرویس پک نصب نیست میتونید نصب کنید
فکر نکنم ویندوزتون به این آپدیت احتیاجی داشته باشه چون sp3 هست و اون آپدیت برای قبل بوده که هنوز sp نیومده بوده
سلام
مشکل نرم افزاریه.
نرم افزاری که در اون آدرس قرار داره مشکلداره و همراه ویندوز لود میشه.
از msconfig در بخش Startup تیکشو وردار.
یا دوباره نصبش کن.
موفق باشید![]()
سلام
من وقتي سيستمم روو روشن مي كنم با اين پيغام مواجه مي شم
lsass.exe - Application Error
The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click ok to terminate the application
فقط اين پيغام رو ميده و بعد از كليك كردنok يه صفحه سياه مياد و ديگر هيچ
بايد restart سخت افزاري بكنم
لطفا كسي كمك كنه مشكلم حل بشه
با تشكر
سلام
این مشکل قبلا بررسی شده.
احتمال زیاد نصب یا پاک کردن نرم افزاری باعث این مشکل شده.
با Repair کردن مشکل حل میشه.
موفق باشید![]()
دوستان راهنماييم کنيد
مدتي است که ويندوز سرويس پک سه رو روي سيستمم نصب کردم اما بعد از چند روزي تمام چاپگرهاي نصب شده روي سيستم حذف شده و وقتي که مي خواهم نصب کنم پيغاام خطا مي دهد. مجبور مي شود تاريخ رجيستري را برگردانم به چند روز قبل. باز تا چند روز درست است اما بعد روز از نو روزي از نو.....
لطفا راهنماييم کنيد......................
شما سیستمتون lan هست؟
توضیح بیشتر...
سلام
بقول دوستمون یکم بیشتر توضیح بده.
مطمئنی سیستم ویروسی نیست ؟
یا نرم افزارهایی مثل Deep Freeze رو نصب نکردی ؟
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)