تو سایتکه داره لحظه شماری میکنه برای منتشر کردن دمو و زمان باقی مانده رو فقط 6 دقیقه نوشته یعنی ساعت 11:30 دمو منتشر میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایتکه داره لحظه شماری میکنه برای منتشر کردن دمو و زمان باقی مانده رو فقط 6 دقیقه نوشته یعنی ساعت 11:30 دمو منتشر میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته الان که رفتم 1 ساعت یهو به زمانش اضافه شد
يك ساعت عقب انداخت من شمارش وقتي به صفر رسيد داشتم نگاه ميكردم يك ساعت خود به خود به تاخير افتاد وقتي زمان صفر شد.
اينم تكميل اخبار مربوط به گرافيك مينيمم
Good news for those who own a Geforce FX 5200 . EA Sports announced that minimum requirements for FIFA 09 are "DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or above)". Geforce FX series was the first able to support Shader Model 2.0 so FX graphic cards will run FIFA 09 without problems.
Owners of more powerful graphic cards were expecting FIFA 09 to take advantage of higher shader models. Will this be possible? I hope so. Probably we will be provided with an option to change the shader model (from 2.0 to 3.0) or perhaps the game will include a high settings option only for those graphic cards that support 3.0 shaders (as well as PES 2008 did it).
So we believe that these are the graphic cards that will be able to run the game :
a) Nvidia : Geforce FX series ( starting Geforce FX 5200) or higher ( GeForce 6 , GeForce 7, GeForce 8, GeForce 9, GeForce GTX 200 )
b) ATI : Radeon 9500 or Higher
DirectX 9.0 (Pixel Shader 2.0 Vertex Shader 2.0):
GeForce FX, NVIDIA.
Radeon 9500, 9700, 9800 and Xx00 ATI.
DirectX 9.0c (Pixel Shader 3.0 & Vertex Shader 3.0):
GeForce 6 y GeForce 7, NVIDIA.
X1000, ATI.
Last edited by Spaniuly; 10-09-2008 at 22:35.
دمو منتشر شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايول تو زودتر گذاشتي لينك رو ميخواستم بذارم ديدم گذاشتي
بچه ها حجمش 768 مگابايت هست. دانلود كنيد من 10 دقيقه هست كه دارم دانلود مي كنم. رفتم بخوابم.
البته كامپيوترم خوابش نمياد كار داره بايد تا صبح دمو دانلود كنه
Last edited by Spaniuly; 10-09-2008 at 22:48.
دیدی گفتم بیشتر خواهد بود که بیشتر هم شد!!ايول تو زودتر گذاشتي لينك رو ميخواستم بذارم ديدم گذاشتي
768 مگابایت!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکسایی از دموکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by swamp; 10-09-2008 at 22:59.
چند تن از این افراد بیگانه که دارند بازی می کنند از بازی راضی بودند
منم دارم دانلود می کنم ولی خیلی سرعت پایینه شاید چون خیلی شلوغه نه ؟
سرعت برای من 60 هست و تا 3 ساعت دیگه هم تمومه انشاالله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)