سلام بازی رو گرفتم ولی گرافیکش مثل عکس هایی که تو سایته نیست خیلی پایینه و جایی هم نیست تو منوش که گرافیکو تنظیم کرد.من سیستمم خیلی بالاست و دلیلی نداره بازی با رزولوشن 800x600 اجرا شه .
جایی هست رزولوشنو تو بازی بشه بالا برد؟؟؟و گرافیکو خوبش کرد؟؟![]()
سلام بازی رو گرفتم ولی گرافیکش مثل عکس هایی که تو سایته نیست خیلی پایینه و جایی هم نیست تو منوش که گرافیکو تنظیم کرد.من سیستمم خیلی بالاست و دلیلی نداره بازی با رزولوشن 800x600 اجرا شه .
جایی هست رزولوشنو تو بازی بشه بالا برد؟؟؟و گرافیکو خوبش کرد؟؟![]()
در محیطی که بازی رو نصب کردید یک Launcher وجود داره که میتونید تغییرات گرافیکی رو توش اعمال کنید
بله وجود داره ولی وقتی داخلش میرم ارور میده.ضمنا این بازی کرک شده بود و من فقط نصبش کردم.مشکل از بازیه؟؟؟
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی سیستمو چک میکنه جلوی همه ی اجزا تیک سبز میزنه بجز دایرکت ایکس ! چند بار هم دایرکت های مختلفی نصب کردم اما وقتی بازی اجرا نمیشه و ارور 3d9.dll میده . چکار کنم خوب بشه ؟
اولا شاید گرافیکت ساپورت نمی کنه مدلشو بگو.
ثانیا باید مال خود بازی رو نصب کنی تا جواب بگیری.
رابعا اگه توی تاپیک زیر مطرح کنی بهتر جواب می گیری:
رابعا موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دو روزه دارم بازی کنم
خیلی عالیه
واقعا هیجان داره
ولی خوب خیلی آسونه که به نظر من بهتره
چه جالب
دقت کردید بعضی وقتها الیکا فارسی حرف میزنه؟
مثلا وقتی دکمه e رو میزنیم میگه مسیر را نشان بده یا یه چیزهای دیگه
طرف هم لحجه نداره با لحجه ایرانی میگه
خیلی بحاله
فقط این قولهاش خیلی سخت هستند
بعضیاشون رو اصلا نمیشه بهشون ضربه زد
بهترین روش مبارزه با قولها چیه؟
بیشتر از چه دکمه هایی استفاده کنم؟
چطوری میشه بهشون حقه بزنم؟
وقتی الیکا رو میفرستم جلو میندازتش زمین
چه کنم؟
وقتي دورشون يك حاله ي سياه درست ميكنن نبايد با اليكا بعش حمله كنيد!
اول بايد كمي با دكمه ي راست موس دفاع كنيد ، هر وقت كه ديدين حمله ور نميشه سريع دكمه ي r رو بزنيد تا پرنس اونو با دستش بگيره![]()
سلام دوستان من همه مراحل رو رفتم ولی اینجا گیر کردم آخه جلوم چسزی نیست و هی میافتم ...
گفتم شاید باگ باشه بارها از بازی خارج شدم ولی همش همینطوره.لطفا کمک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vafa1353; 06-01-2009 at 23:55.
سلام در مرحله دایره ابی آسمانی در آخر مرحله اون غول بزرگ رو باید چطوری بکشیم میگه کلک بزنید مبزنم اما بازم با پاهاش مارو له میکنه و مکیشه لطفا کمکم کنید واجبه
دوست عزیز ، تنظیماتش رو باید قبل از اینکه وارد بازی بشی انجام بدی . به کمک فایل PrinceOfPersia_Launcher.exe در فولدر بازی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)