من با بازیهای یوبی سافت همیشه مشکل داشتم اما این بازی خیلی راحت و بدون مشکل اجرا شد
من با بازیهای یوبی سافت همیشه مشکل داشتم اما این بازی خیلی راحت و بدون مشکل اجرا شد
پایانها همه یکی هستن ؟
من تازه بازیو شروع کردم
با اون شخصیت اول
بازی کلا چند ساعت گیم پلی داره؟
قضیه ی چند شخصیت چیه ؟
بازی یک شخصیت برای بازی نداره اونا دوستانت هستن که بهت کمک میکنن بعضی مواقع !
دو تا پایان داره بازی ! همه پایان ها هم یکی هستن!
بازی به گفته گیم اسپات 30 ساعت گیم پلی داره!
قضیش اینه که : همون اول بازی 12 شخص هستند که میتونی یکی از اونا را انتخاب کنی و بازی کنی!
در بازی همون 12 شخصیت به کمکت میان!
Last edited by S A A M; 31-10-2008 at 17:32.
منظورت از گرافیک بازی های یوبی سافت هستش
کجاش ؟قضیش اینه که : همون اول بازی 12 شخص هستند که میتونی یکی از اونا را انتخاب کنی و بازی کنی!
در بازی همون 12 شخصیت به کمکت میان!
تو منو هاست یا همون حرف زدن هاست ?
منظورتون Buddy هاست ؟
من بازی را چند روز هست خریدم.
در مجموع بازی خوبی هست. و از بازی کردن توش لذت می برم.
من الان تویکی از مراحل که میری در یکجا که گویا ایستگاه قطار هست گیر کردم اونجا یک تانکر گاز هست که فکر کنم باید به جایی ببریش من نمی دونم اینجا باید چیکار کرد!
Last edited by Alireza Taji; 31-10-2008 at 20:25.
به نظر منcrysis جالبتره. توي crysis كنترل بازي راحتره. farcry2 بعد از سه سال كه از يكش ميگذره بازي خوبيه ولي عالي نيست.
بازی فارکرای 2 فوق العادست... اما از نظر گرافیک واقعا : 1-اگه در حد دموهاش بود بله میشه گفت که از کرایسیس سرتره 2- الان که در او حد نیست (گرافیکش) باید همواره کرایسیس را زیباترین (گرافیک) بازی بدانیم. درضمن میشه به فارکرای عنوان جی تی ای در آفریقا رو داد. بسیار بازی کردن در این سبک لذتبخشه...
دوستان بنده بازی رو در یک دی وی دی دارم و اولش هم 12 نفر نگزاشت جلوم که انتخاب کنم... درضمن 3.7 گیگ فضا اشغال کرده روی هاردم... دمو که نیست نسخه من نه ؟؟؟؟
جایی نباید ببری ! باید منفجرش کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)