تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 196 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

این آنتی ویروس جزو اون تعداد آنتی ویروس هایی است که نظر نمیخواد. خودش گفته More Than Security.

اما اگر میخواهید از نسخه کلاسیک و مجانی این آنتی ویروس آن هم با داشتن یک اینترنت بسیار ضعیف
    استفاده کنید اون وقت من پیشنهاد میکنم که اول به آپدیت آنتی ویروس فکر نکنید. نه به خاطر سنگین
    بودن آپدیت های این آنتی ویروس بلکه به خاطر استفاده کردن اط سرور مجانی برای آپدیت نسخه های
    کلاسیک.
    avira anti vir واقعا انتی ویروس پر قدرتی هست منم موافقم اگه از نسخه کلاسیک اون بخواید استفاده کنید قید اپدیت رو به خصوص با دیال اپ بزنید چون چنان سرعت اپدیت افتضاحه که بیا و ببین من خودم برای اپدیت ان هر هفته به کافی نت میرفتم و فایل اپدیت اونو دانلود میکردم و بلاخره قید اونو زدم
    اصولا همه انتی ویروسها فرقی با هم ندارند اولا همشون دیتا بیس یکسانی دارند تنها فرقشون در هوش مصنوعی انهاست
    من خودم الان یکساله از زون الارم سیکورتی استفاده میکنم و تا حالا مشکلی از نظر ویروسها نداشتم نه اینکه به ویروس الوده نشدم الان در قرنطینه انتی ویروس زون الارم فکر کنم نزدیک به 30 انتی ویروس قرنطینه دارم
    به نظرم استفاده از یک اینترنت سیکورتی سنتر از همه بهتره

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اصولا همه انتی ویروسها فرقی با هم ندارند اولا همشون دیتا بیس یکسانی دارند تنها فرقشون در هوش مصنوعی انهاست
    دوست عزیز کاملا با شما مخالفم
    تفاوت آنتى ویروس ها علاوه بر نوع و قدرت هوش مصنوعى به دیتابیس آنتى ویروس و آپدیت سریع دیتابیس، پاکسازى فایلهاى آلوده و... بستگى داره

پس چرا همواره میگن کاسپر بهترین دیتابیس رو داره و یا همین Avira ... هنوز هم تعداد زیادى از ویروس هاى شناخته شده در دیتابیس کاسپرسکى توسط آنتى ویروس هاى دیگه وارد نشده

یا مسئله دیگه به روز رسانى سریع دیتابیسه: فرض کنید ویروس جدیدى در وب ایجاد شود سریعا این ویروس وارد دیتابیس کاسپرسکى میشه اما بقیه آنتى ویروسها (نه همه) تا چندین روز از شناسایى دقیق اون عاجز ند (چون دیتابیس اونها دیر به روز میشه در صورتیکه کاسپرسکى هر ساعت آپدیت میکنه)

در ضمن صرفا نمیشه به هوش مصنوعى آنتى ویروس اعتماد و باید به دیتابیس اون هم توجه کافى بشه... چون هوش مصنوعى نمیتونه 100% اعلام کنه که این فایل ویروسه و احتمال اشتباه هم زیاده و تصمیم گیرنده نهایى شما هستید اما چنانچه در دیتابیس کدهاى اون وارد شده باشه سریعا نابود میشه

یه مثال عرض میکنم: ناد 32 بر اساس هوش مصنوعى خود هرفایل رو در محیط مجازى تست میکنه که در صورت داشتن رفتار مشکوک اون رو بعنوان عامل خطرناک معرفى میکنه (کاسپرسکى هم به روش دیگه اى رفتار ویروسهاى آینده رو تحت نظر میگیره)، خب این کار سبب میشه احتمال آلوده شدن به ویروس هاى آینده کم بشه اما در عوض احتمال تشخیص اشتباه هم به مراتب بالا میره (چه بسا برنامه هاى مفید ، تروجان شناسایى میشه) پس هنوز هم شناسایی ویروسها را از طریق اضافه کردن کد ویروس مربوطه به دیتابیس روش بسیار مطمئن ترى هستش

آنتى ویروس خوب اینه که علاوه بر داشتن هوش مصنوعى بالا ، دیتابیس قدرتمندى داشته باشه تا در پاکسازى فایلها قدرت بیشترى داشته باشه و در ضمن اشتباهات کمترى بکنه

درکل درسته که شرکتهاى امنیتى بدنبال هوش مصنوعى قدرتمندى هستند اما همیشه بر سر دیتابیس خود رقابت میکنند

موفق باشید
    Last edited by majid20; 20-04-2008 at 04:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون من اگه بخوام یه بسته ی اوریجینال بخرم چیو پیشنهاد میکنید؟

من کارم تو نت هست، طوری که 24 ساعت آنلاین هستم، پس یه چیزی میخوام که هم از ورود ویروسها جلوگیری کنه هم مانع هک بشه.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من دوباره اومدم
    باید بگم مکافی دیگه به درد نمیخوره
    نوترون و پاندا رو میشه آپتودیت کرد یه جورایی ولی به درد نمیخورن
    از کاربران فعال این انجمن میخوام بگن به نظرشون کدوم آنتی ویروس از دیگی بهتره البته منظورم از همه ی آنتی ویروس هاست
    وبیشتر به درد ویستا بخوره
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بهترین آنتی ویروس Kaspersky

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقایون من اگه بخوام یه بسته ی اوریجینال بخرم چیو پیشنهاد میکنید؟

من کارم تو نت هست، طوری که 24 ساعت آنلاین هستم، پس یه چیزی میخوام که هم از ورود ویروسها جلوگیری کنه هم مانع هک بشه.
    شما یا باید یه بسته امنیتى قدرتمند خریدارى کنید یا باید از ترکیب آنتى ویروس و فایروال استفاده نمایید

بسته هاى امنیتى که به Internet Security معروفند اولا ارتباط بسیار روانى بین آنتى ویروس و فایروال دارند ثانیا علاوه بر آنتى ویروس و فایروال، سرویسهاى امنیتى دیگه اى دارند ثالثا قیمت بسیار مناسبى دارند

در حال حاضر بهترین بسته امنیتى Kaspersky Internet Security هستش

البته اگه شما دنبال آنتى ویروس ساده و قدرتمند هستید NOD32 روبهمراه یه فایروال خوب پیشنهاد میکنم..در زمینه فایروال هم ZoneAlarm بسیارخوبه ولى اگه در کار با فایروالهاى حرفه اى تبحر دارید من به شما فایروال Outpost pro رو پیشنهاد میکنم ... در این صورت باید قیمت بیشترى بپردازید

البته ناد32 یه بسته امنیتى هم معرفى کرده که فایروال قدرتمندى نداره

ولى قبل از خرید سعى کن یه مدت از چند محصول استفاده کن با هر کدوم که راحتتر بودى و امنیتت رو تامین کرد همونو بخرى

موف باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دوباره اومدم
    باید بگم مکافی دیگه به درد نمیخوره
    نوترون و پاندا رو میشه آپتودیت کرد یه جورایی ولی به درد نمیخورن
    از کاربران فعال این انجمن میخوام بگن به نظرشون کدوم آنتی ویروس از دیگی بهتره البته منظورم از همه ی آنتی ویروس هاست
    وبیشتر به درد ویستا بخوره
    در زمینه مکافى و پاندا باهاتون موافقم اما نورتون هنوزهم آنتى ویروس قدرتمندیه

در حال حاضر سه آنتى ویروس زیر واقعا عالى هستند، هر کدوم رو انتخاب کنید پشیمان نمیشید (راستى به ترتیب حروف الفبا نوشتم یه بار قیاس نگیری!!!)
    Avira Antivir
    Kaspersky

NOD 32

موفق باشید

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

حرف مجید عزیز تایید میشه.مکافی و پاندا آنتی ویروس های خوبی بودن ولی رو به افول
    گذاشتن و فروغ سابق رو ندارن ولی نورتون از نسخه 2005 به بعد هر سال داره بهتر میشه
    طوری که نسخه 2008 نسبت به قبل خیلی سبکتر شده.مشکلی که هنوز در نورتون هست
    اپدیت های سنگینش هست که دوستانی که Dialup دارن رو شاکی می کنه.
    ولی روی هم رفته نورتون امسال نتایج خیلی خوبی به دست اورده و جایگاهش رو پیدا میکنه.

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

در زمینه مکافى و پاندا باهاتون موافقم اما نورتون هنوزهم آنتى ویروس قدرتمندیه

در حال حاضر سه آنتى ویروس زیر واقعا عالى هستند، هر کدوم رو انتخاب کنید پشیمان نمیشید (راستى به ترتیب حروف الفبا نوشتم یه بار قیاس نگیری!!!)
    Avira Antivir
    Kaspersky

NOD 32

موفق باشید
    سلام دوستان.
    به نظر لیستتو برعکس نوشتی!
    تنها آنتی ویروسی که هیچ وقت مشکلی باهاش نداشتمNOD32 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض mcafee 8

سلام دوستان.
    به نظر لیستتو برعکس نوشتی!
    تنها آنتی ویروسی که هیچ وقت مشکلی باهاش نداشتمNOD32 هست
    داداش از همه بهتر mcafee هستش شما که الان با nod32 دارید کار میکنید برید 1 بار mcafee بزنید ببنید چقدر ویروس پیدا میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •